Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
Ček malo, "kakvi geyevi - takve i ikone" (milsim da sam citirao nekog sa foruma). Za *te* ljude, koji su *većina* na ovim prostorima JK i slični *jesu* gej ikone. Svakako im ikona ne može biti Sindi Loper (kad im je ta muzika "bljak") a ni Mira Karanović (jer gledaju samo Pink).

A meni je bitno da se o homoseksualcima priča, da se jača svijest da smo tu i da smo kao i svi ostali. Ne očekujem neku prosvjetljenost od "grandovske" struje, ali osjeća se pomak - što se meni dopada.

Ali, da nagalasim - gay mediji treba da se potrude da ne ohrabruju folirante! Jer, ima i gejeva kojima moraš nacrtati da fraza "gej pjesma" nema smisla. Ako im se to ne objasni, razne "fufe" će se kititi duginim bojama, samo zato jer ih malo manje upućeni gejevi doživljavaju kao nešto pozitivno ("bože moj, 'naši' pišu da je ona cool").
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Бранкица Станковић је новинарка која је покупила све моје симпатије...
Уосталом, мислим да у последњих 20 година није постојала ниједна која може да јој парира. Уосталом, Оља Бећковић, Оливера Ковачевић и многе друге јесу добре, образоване, речите, али истраживачко новинарство је нешто што захтева храброст која овима наведенима и није потребна да би обављале свој посао....

Подршка Бранкици...

:sudija:
Korisnikov avatar
By blabla54380
e ako ti je olivera kovacevic u istoj kesi sa njima, onda si stvarno estrada par ekselans.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
То су све новинарке које су годинама добијале признања за разне ствари....

Уосталом, маса људи не капира разлику између новинара,
презентера вести и новинара који се бави истраживачким новинарством...

Критеријуми су рејтинзи, а емисије Оливере Ковачевић су увек биле гледане...

:hvala:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Sprinter
Originally posted by burak-BL
Originally posted by Tungi

Ja ne razumem vise POJAM gay ikone,cemu i zasto to? :nope:
Postoje dvije vrste gay ikona:
Gay ikona
Srpska gay ikona.

Gay ikona u svijetu je javna ličnost obično iz muzičkih, filmskih ili političkih krugova koja je svojim gay aktivizmom te izjavama i postupcima protiv homofobije postala miljenica(ikona) većine gay populacije.

SRPSKA GAY IKONA - isto javna ličnost, obično trash pjevaljka GRANDiozne produkcije, koja je svojim odsustvom mozga, stila i bilo kakvog talenta izazvala zgražavanje većine populacije zbog čega je iz straha da ne ostane bez obožavalaca mlatnula par kvazigayfrendly izjava npr kako joj nokte lakira i frizira je neki gay, a to njoj kao uopšte ne smeta. Na sve te gluposti, srpski pederi se(umjesto da to osude) nalože, počnu da lijepe po svojoj sobi postere već pomenute javne ličnosti, kao i da se pronalaze u njenim pjesmama koje ustvari nemaju nikakve veze pa gay svijetom i problemima gay populacije u Srbiji.
ovo ko ja da sam pisao :smeh:
:hekla:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!