Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ns.happypa valjda su ti za prednju upotrebu mlohaviji
ju naopako mako, kako tvrdje u guzu?! pa guze su delikatne...
Originally posted by ...Sitnicava...Koja li je ta kretenka, to moja recenica nije?!
Sad me ovo podseti na strategiju moje bivše koja mi je govorila da ne idem u tako kratkim šortsevima jer ću sama biti kriva ako me neko bude silovao.
Originally posted by ns.happy
za ocekivati je da zene koje su emancipovane misle da mogu upravljati svojim zivotom i sudbinom, i da daju takav odgovor. kod njih je proslo vreme kad su zene smatrane slabijima, one su ravnopravne, te i same sposobne da se odbrane. kontam da je to ta logika.
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopako
Promenih naslov teme i uvodni post, pošto me još nešto interesuje.
Naime, šta mislite, da li je uspeh feminizma u pogledu emancipacije žena uzrok tome da polovina Britanki smatra da su silovane žene same krive?
Konkretno, mislim na Hepišin komentar:Originally posted by ns.happy
za ocekivati je da zene koje su emancipovane misle da mogu upravljati svojim zivotom i sudbinom, i da daju takav odgovor. kod njih je proslo vreme kad su zene smatrane slabijima, one su ravnopravne, te i same sposobne da se odbrane. kontam da je to ta logika.
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopakoNe, ne mislim zato me je i iznenadila ova anketa jer sam mislila da su Britanke uglavnom emancipovane zene, mada stoji ovo sto su vec govorili tj da anketa nije dobro sprovedena. To misljenje da je zena kriva sama za silovanje je zakljucak onih koji svesno ili nesvesno muskarce stavljaju iznad zena, zene su tu za zadovoljstvo muskarcima... Tako je zena kriva sto je isla ovako ili onako obucena, isla nocu ili isla danju, hodala pored parka ili kroz park cak itd a tu je naisao Muskarac koji je bio izazvan njenim bezobrazlukom da hoda i bude obucena pa je "morao" da je siluje.
Promenih naslov teme i uvodni post, pošto me još nešto interesuje.
Naime, šta mislite, da li je uspeh feminizma u pogledu emancipacije žena uzrok tome da polovina Britanki smatra da su silovane žene same krive?
Originally posted by LoniAha, znači logika bi bila sledeća:
jedna grupa feministkinja kaže da je ženska golotinja DEGRADACIJA ŽENE.
Aha, znači logika bi bila sledeća:
ženska golotinja je degradacija žene ==> žene koje idu (polu)gole doprinose degradaciji žene ==> kako je i čin silovanja oblik degradacije žene (i to jedan od najstrašnijih) znači da one, doprinoseći degradaciji žene, doprinose i silovanju ==> zaključak: same su krive ako budu silovane!
Da li sam u pravu? Ili sam načinio neku logičku pogrešku?![]()
:modusponens:
Originally posted by J...Hvala J..., razmislio sam, kapiram!
Aha, znači logika bi bila sledeća:
ženska golotinja je degradacija žene ==> žene koje idu (polu)gole doprinose degradaciji žene ==> kako je i čin silovanja oblik degradacije žene (i to jedan od najstrašnijih) znači da one, doprinoseći degradaciji žene, doprinose i silovanju ==> zaključak: same su krive ako budu silovane!
Da li sam u pravu? Ili sam načinio neku logičku pogrešku?![]()
:modusponens:
Zakljucak ti je pogresan. Opet ponavljam - zrtva nikada ne sme biti kriva zato sto je zrtva. To je nedopustivo!
Originally posted by J...Pogrešio sam.
Nedopustivo je da se i najmanji deo krivice svaljuje na zrtvu i da se time pocinitelj zlocina oslobadja.
Originally posted by Loni
FEMINIZAM i POLITIČKA KOREKTNOST su istorijski mlade kategorije.
Zapravo u biti to su pozitivne ideje, ali je problem u tome što niko ne može tačno da odredi šta je zaista u interesu feminizma.
Postoje toliko različitih tuzmačenja.
Recimo po pitanju seksi sajma, koji se održava u Budimpešti (a par puta je bio i u Beogradu), jedna grupa feministkinja kaže da je ženska golotinja DEGRADACIJA ŽENE.
Druga grupa feministkinja kaže da je ženska golotinja SLOBODA ŽENE.
I kako sad mi da znamo ko je u pravu?
Jesu li u pravu ove prve ili su upravo one, nasele na tradicionalsitički patrijarhalan koncept po kome je ženska golotinja degradacija.
Ako su u pravu, ok, ali onda su na istoj strani kao i islamisti ili hrišćanski konzervativci. Da se zna.
A ako su u pravu ove druge feministkinje, koje kažu da je ženska golotinja izraz slobode žene, da li i to smemo da prihvatimo bez preispitivanja ili da
prvo uradimo ispitivanje da li te žene zaista to rade jer uživaju u slobodi ili zato što nemaju nijedan drugi posao?
(Striptizete su ipak većinom iz siromašne istočne Evrope - Moldavije, Ukrajine, Rumunije, Bugarske itd).
Kad bi feministkinje same znale šta je zapravo ispravno tumačenje, lako bismo.
Što se silovanja tiče, to jeste zločin, ali nije najveći.
Nikako nije za kastraciju ili robiju od preko 10 godina.
Ukoliko bi silovanje bilo isto što i ubistvo, onda bi to ujedno bila degradacija samog seksa.
A dati seksu toliko važnost bilo u pozitivnom, bilo u negativnom kontekstu, nešto je, što nije deo liberalnog, već konzervativno-religijskog pogleda na svet.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!