Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Mislim da je Wilhemina spomenula izgradnju hrama u Bg-u. Samo ću se ukratko na to osvrnuti...
Hram po meni ima ipak veću ulogu od jednog krsta. Ne bih pare dao ni za jedno od ova dva, ali ovo sa krstom mi je pravi idiotluk...
I, opet, pričamo o Nišu koji ima svoj budžet i nalazi se skroz na jugu i o glavnom gradu države koji ima mnogo više stanovnika i veći budzet...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Drago mi je.
Nemam šta ja da se bunim, ja ne jedem govna koja mi se serviraju, odavno.

A ukoliko će ti gladni ljudi dole dopustiti takvu budalaštinu, ja samo mogu da puknem od smeha još više.
By polarlicht4.1
Od centra grada ka tvrđavi o'ma ono iza, rekao bih. :nesiguran:

Uglavnom, videće se odakle god gledao. Još ako bude sijalo...
Korisnikov avatar
By Mars
Ne sećam se nešto brda tamo...iza je Gradsko polje, hipodrom...tehnički fakulteti, NR Jović...

Tužan sam, u svakom slučaju.
Korisnikov avatar
By Mars
I misliš da će to da se vidi iz centra, sa Bulevara...?
Korisnikov avatar
By Mars
Pa čim pitam, I care.

Zaboravi.
By polarlicht4.1
Originally posted by Mars

I misliš da će to da se vidi iz centra, sa Bulevara...?
Pa da. To brdo se vidi iz čitavog grada pa još kad natakare ovo čudo jošte kako ima da se vidi. Ovako ima da bude - :dominion: - samo minus ovi koji se zaskaču. I, naravno, umesto tornja krstačina...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mars

Pa čim pitam, I care.

Zaboravi.
Pa valjda ce se videti, cim su resili da ga stave tu. Pojma nemam.

edit: Vinik se vidi iz citavog grada?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by polarlicht4.1
jedna je pored jedne od najvećih raskrsnica u gotovo samom centru grada
Pa to da, kad pogledaš krst, znaš kojim putem da kreneš, u zavisnosti od toga da li želiš da ti u saobraćajnom udesu nastrada leva ili desna ruka, glava ili od struka na dole. Ako već ne može da se ulaže u rekonstrukciju puteva, bar da znaš kako kako ti se piše, ako odabereš neki od ponuđenih smerova.

"Putevi (Gospodnji) Srbije"
By polarlicht4.1
Originally posted by Strix

edit: Vinik se vidi iz citavog grada?
Vidi se, osim ako ne zamakne iza baš gusto poređanih zgrada. Doduše, trebalo je da izaberu onu planinčugu iza Sićevačke klisure. E da su tu nasadili videlo bi se do Bugarske. :ccn:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Nisam nikada obracao paznju na to.

Sto li imam osecaj da cu se peti na to cudo?
Korisnikov avatar
By Mars
I taj Nišlija Dragan Milošević....umesto da ga hospitalizuju po kratkom postupku, oni mu dozvoljavaju da saziva sastanke. Na kojima vladika Irinej prihvata predlog.

Nadam se bar da na jebenom fejsbuku postoji neka grupa protiv ovoga, kad je već izostala normalna građanska akcija.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa recimo serija samospaljivanja na Trgu na svaki sat dok se ne povuče odluka o izgradnji.

Nekad je Niš bio grad koji trenutno i burno reaguje na svaki znak društvenih anomalija, izbornih krađa i sl.

Kao događaj koji je zadao tragični udarac gradu i imao dalekosežni uticaj po njegove sranovnike vidim uništenje poslstičare "Kalča" i useljenje kancelarija negog mobilnog operatera u te prostorije...
Korisnikov avatar
By Mars
Onaj u Gorči jeste nekakva kompenzacija. U Kalči nije, nema šanse.

Ali da, taj originalni, na mestu Dušanovog danas, na uglu...hm.

Ipak, najviše patim za ovom gde su ubacili telenor ili mobtel ili nešto treće.
Korisnikov avatar
By blabla54380
sad ce nislijama da "izraste" oreol :smeh: sad kad nam strix zasvetli u hrabrom srcu :smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Stripi

Ako ima onaj šugavi Mostar, što ne bi imao Niš.
nemoj ti za moj Mostar "shugavi". :smeh: a i na brdu Hum je. :smeh: ono je "moralo" da kompenzira za onomad zbrcknuti stari most. :giggle:

inache, chuh za ovo u Nishu preko B92 josh pre par dana.....
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by just_me

Mislim da je Wilhemina spomenula izgradnju hrama u Bg-u. Samo ću se ukratko na to osvrnuti...
Hram po meni ima ipak veću ulogu od jednog krsta. Ne bih pare dao ni za jedno od ova dva, ali ovo sa krstom mi je pravi idiotluk...
I, opet, pričamo o Nišu koji ima svoj budžet i nalazi se skroz na jugu i o glavnom gradu države koji ima mnogo više stanovnika i veći budzet...

Hram i krst igraju istu ulogu kod neverujucih - nikakvu.
Ali hajde, mogu da se donekle slozim sa cinjenicom da svi narodi zele da ostave neke velelepne hramove buducim narastajima (uvek se setim onog chuda u Barseloni, koje zapravo jos uvek nije gotovo), te da su crkve, dzamije i uopste religijski prostori itekako deo kulturne i istorijske bastine.

ALI!

Gradjenje praznog prostora nije opravdano u godinama nakon ratova, u opstem siromastvu i sa izbeglim licima koja nemaju ni najosnovnije. Isto tako, smeta uvodjenje doplatih markica za postanske uskuge, izdavajanje iz poreza za te namene.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Вилхемина у потпуности се слажем са твојом изјавом.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Wilhelmina
Gradjenje praznog prostora nije opravdano u godinama nakon ratova, u opstem siromastvu i sa izbeglim licima koja nemaju ni najosnovnije. Isto tako, smeta uvodjenje doplatih markica za postanske uskuge, izdavajanje iz poreza za te namene.
tacno, s tim sto se gradjenje hrama sv. save razvuklo na 80 i kusur godina pa samo zato nije bas za poredjenje sa bilo kojim drugim verskim objekatima. mislim zbog para.
Korisnikov avatar
By Burak
Odavno nisam vidio više bezrazložne mržnje i netrpeljivosti kao u ovoj temi. Navodno se borite protiv diskriminacije, a ista vam iz očiju izlazi. Niste nimalo bolji od radikala i ostalih desničara koji su popizdili kad je vlada dodijelila novčana sredstva lgbt organizacijama.
I nije mi jasno kakvo je ovo vrijeđanje i izrugivanje gradu Nišu; samo se spominju neke mase gladnih ljudi - da nisam bio tamo, mislio bih da Niš izgleda kao neki koncentracioni logor iz Hitlerovog vremena.
Plus, vidio sam da mi je grad Mostar negdje spomenut u nekom ružnom kontekstu, što me je dodatno pogodilo.
Užasno je kako ste samo jadni, stidite se planete kojom hodate - čast izuzecima, kojih naravno u manjoj mjeri ima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!