Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by StrixKoje je to brdo? Kad staneš GDE i pogledaš na KOJU stranu?
Fuck, ovo sranje ce mi biti u komsiluku.![]()
Originally posted by MarsWho cares. Meni trip sto cu ja morati da ga gledam.
I misliš da će to da se vidi iz centra, sa Bulevara...?
Originally posted by MarsPa da. To brdo se vidi iz čitavog grada pa još kad natakare ovo čudo jošte kako ima da se vidi. Ovako ima da bude -
I misliš da će to da se vidi iz centra, sa Bulevara...?
Originally posted by MarsPa valjda ce se videti, cim su resili da ga stave tu. Pojma nemam.
Pa čim pitam, I care.
Zaboravi.
Originally posted by polarlicht4.1Pa to da, kad pogledaš krst, znaš kojim putem da kreneš, u zavisnosti od toga da li želiš da ti u saobraćajnom udesu nastrada leva ili desna ruka, glava ili od struka na dole. Ako već ne može da se ulaže u rekonstrukciju puteva, bar da znaš kako kako ti se piše, ako odabereš neki od ponuđenih smerova.
jedna je pored jedne od najvećih raskrsnica u gotovo samom centru grada
Originally posted by StrixVidi se, osim ako ne zamakne iza baš gusto poređanih zgrada. Doduše, trebalo je da izaberu onu planinčugu iza Sićevačke klisure. E da su tu nasadili videlo bi se do Bugarske.
edit: Vinik se vidi iz citavog grada?
Originally posted by MarsKakva šta je izostala?
Nadam se bar da na jebenom fejsbuku postoji neka grupa protiv ovoga, kad je već izostala normalna građanska akcija.
Originally posted by polarlicht4.1A ti mislis da gradjani znaju za ovo?
Originally posted by MarsKakva šta je izostala?
Nadam se bar da na jebenom fejsbuku postoji neka grupa protiv ovoga, kad je već izostala normalna građanska akcija.
![]()
Originally posted by MarsNekad. Bio.
Nekad je Niš bio grad koji trenutno i burno reaguje na svaki znak društvenih anomalija, izbornih krađa i sl.
Originally posted by Stripinemoj ti za moj Mostar "shugavi".
Ako ima onaj šugavi Mostar, što ne bi imao Niš.
Originally posted by polarlicht4.1
jedna je pored jedne od najvećih raskrsnica u gotovo samom centru grada
Originally posted by just_me
Mislim da je Wilhemina spomenula izgradnju hrama u Bg-u. Samo ću se ukratko na to osvrnuti...
Hram po meni ima ipak veću ulogu od jednog krsta. Ne bih pare dao ni za jedno od ova dva, ali ovo sa krstom mi je pravi idiotluk...
I, opet, pričamo o Nišu koji ima svoj budžet i nalazi se skroz na jugu i o glavnom gradu države koji ima mnogo više stanovnika i veći budzet...
Originally posted by Wilhelminatacno, s tim sto se gradjenje hrama sv. save razvuklo na 80 i kusur godina pa samo zato nije bas za poredjenje sa bilo kojim drugim verskim objekatima. mislim zbog para.
Gradjenje praznog prostora nije opravdano u godinama nakon ratova, u opstem siromastvu i sa izbeglim licima koja nemaju ni najosnovnije. Isto tako, smeta uvodjenje doplatih markica za postanske uskuge, izdavajanje iz poreza za te namene.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!