Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Da, samo što je Berluskoni, kako i dolikuje takvim neprijatnim situacijama, dobio raskrvavljenu njušku i izbijene zube, pa sad može da ide na bolovanje i da preduzima ostale mere zarad pribavljanja satisfakcije.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Lakiboy_ns
Nece ona nije cirkusant kao Berluskoni...u stvari niko od EU politicara nije toliki cirkusant i budala kao on, secam se samo scena izmedju njega i Merkelove (ne znam da li je bio neku EU samit u pitanju ili je ona bila u poseti Rimu), uglavnom on se sakrio iza stuba dok je zena silazila niz stepenice i onda je skocio na nju kao dete i uplasio je i to sve pred kamerama :lol:

[/quote]

:smeh: sjajno
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Ulix

Antibiotic, hajde mi molim te objasni kako ti je to žao Berluskonija? Kako izgleda to osećanje? Šta bi trebalo ja da uradim da osetim nešto slično prema toj budaletini? :neznam:
Isto mislimo o Berluskoniju, al ne zaboravi na opasnost, koju nudi medijska era, a to je da pomenuti sve ovo vrlo lako moze da okrene u svoju korist i ojaca.
Berluskoni drze sve televizije u Italiji osim RAIUNO, RAIDUO i RAITRE i mozda nekih nevaznih.

Era medija promovise ARGUMENT kao mocno oruzje. Najveca sreca koja moze da se zadesi je da dobijes argument protiv neprijatelja, takav da se neprijatelj pokaze kao dzelat i nasilnik, a ti kao zrtva. Za pocetak vecina ,,miroljubivih baba'' okrece se ptoriv nasilnika, od koga generalizuju citavu opoziciju.

Milosevicev rezim bi uvek ojacao kad bi neka od demosntracija protiv njega bila rusilacka. Sto vise srusenih radnji po gradu, to vise argumenata o nasilnoj opoziciji.
Bombardovanje mu je doslo kao kec na jedanaest. Idealna prilika da se predstavi kao izmucena zrtva nepravednog sveta.
Ipak najveci argument SPS-u dosao je kad je ubijen funkcioner te partije u Novom Sadu Bosko Parosevic. Svi mediji su javili da je u stanu ubice pronadjen materijal OTPOR-a. Uzgred OTPOR je te materijale delio po svim postanskim sanducicima.
OTPOR je bio satanizovan tih dana, a niko se nije usudjivao da da demanti.

Sve u svemu bojim se da ce citav dogadjaj da se okrene protiv Berluskonijeve normalnije opozicije.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Loni

Milosevicev rezim bi uvek ojacao kad bi neka od demosntracija protiv njega bila rusilacka. Sto vise srusenih radnji po gradu, to vise argumenata o nasilnoj opoziciji.
Bombardovanje mu je doslo kao kec na jedanaest. Idealna prilika da se predstavi kao izmucena zrtva nepravednog sveta.
a rezultat te novoosnažene popularnosti se mogao videti na sledećim izborima...(?)
mis'im, ne slažem se. rušilo se - ne rušilo, rts je vazda verglao o profašističkim huliganima, tako da je u glavama onih koji su odlučili da mu veruju, a nisu stanovali u centru beograda, opozicija bila nasilna bez razlike. zapravo, verujem da ima i onih koji su više verovali dotičnoj televiziji nego pogledu sa sopstvenog prozora.

ontopic - buš dobio cipelu, berluskoni mini-katedralu... so far so good.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Ulix

Antibiotic, hajde mi molim te objasni kako ti je to žao Berluskonija? Kako izgleda to osećanje? Šta bi trebalo ja da uradim da osetim nešto slično prema toj budaletini? :neznam:
Zao mi ga je kao coveka, kao starog coveka. Da sam bio np. na licu mesta skocio bi da pomognem, ne bih razmisljao "aha! , zasluzio je, sam je kriv".

Mada mi je bilo svesno kad sam prvi put video ... :D
a ova odsteta je cista sramota!

edit: i naravo da me se tice vise Deni, nego budjavi Berluskoni! Bas me briga!
By mythe
Originally posted by Mars

Ta vlast mora da je stvarno najopasnija drioga, kad se on u svojih 72 godine (valjda) ne okane svih tiih cimanja i držanja za istu i ne ode da lepo uživa u svojih milion milijardi eura koje poseduje...
mozda vlast jeste droga, ali se kod Berlusconija radi o necem drugom. Ako bi se on "okanuo svih tih cimanja", ne verujem da bi otisao "lepo da uziva u njegovim milijardama koje poseduje", mnogo je verovatnija drugacija opcija, da ako bi Berlusconi odlucio da ode u penziju, da bi se morao da odgovara za mnogobrojna krivicna dela. Ovako dok je na funkciji, zasticen je od krivicnog progona.
Korisnikov avatar
By Mars
Pričaš to nekom ko je bio svedok Miloševićevog grčevitog držanja za vlast.

Naravno da ta opasnost postoji, ali takodje i velika mogućnost da do krivičnog progona ili ne dodje ili ga on lepo izbegne.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Berluskonija nikako ne volem. Da je zaslužio batine - jeste, ali opet, žao mi ga... Ne opravdavam nasilje tek tako, al vala... zaslužio je, ali nije trebalo tako da ga cepne ovaj..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!