Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsNece ona nije cirkusant kao Berluskoni...u stvari niko od EU politicara nije toliki cirkusant i budala kao on, secam se samo scena izmedju njega i Merkelove (ne znam da li je bio neku EU samit u pitanju ili je ona bila u poseti Rimu), uglavnom on se sakrio iza stuba dok je zena silazila niz stepenice i onda je skocio na nju kao dete i uplasio je i to sve pred kamerama
Originally posted by UlixIsto mislimo o Berluskoniju, al ne zaboravi na opasnost, koju nudi medijska era, a to je da pomenuti sve ovo vrlo lako moze da okrene u svoju korist i ojaca.
Antibiotic, hajde mi molim te objasni kako ti je to žao Berluskonija? Kako izgleda to osećanje? Šta bi trebalo ja da uradim da osetim nešto slično prema toj budaletini?![]()
Originally posted by Lonia rezultat te novoosnažene popularnosti se mogao videti na sledećim izborima...(?)
Milosevicev rezim bi uvek ojacao kad bi neka od demosntracija protiv njega bila rusilacka. Sto vise srusenih radnji po gradu, to vise argumenata o nasilnoj opoziciji.
Bombardovanje mu je doslo kao kec na jedanaest. Idealna prilika da se predstavi kao izmucena zrtva nepravednog sveta.
Originally posted by UlixZao mi ga je kao coveka, kao starog coveka. Da sam bio np. na licu mesta skocio bi da pomognem, ne bih razmisljao "aha! , zasluzio je, sam je kriv".
Antibiotic, hajde mi molim te objasni kako ti je to žao Berluskonija? Kako izgleda to osećanje? Šta bi trebalo ja da uradim da osetim nešto slično prema toj budaletini?![]()
Originally posted by Marsmozda vlast jeste droga, ali se kod Berlusconija radi o necem drugom. Ako bi se on "okanuo svih tih cimanja", ne verujem da bi otisao "lepo da uziva u njegovim milijardama koje poseduje", mnogo je verovatnija drugacija opcija, da ako bi Berlusconi odlucio da ode u penziju, da bi se morao da odgovara za mnogobrojna krivicna dela. Ovako dok je na funkciji, zasticen je od krivicnog progona.
Ta vlast mora da je stvarno najopasnija drioga, kad se on u svojih 72 godine (valjda) ne okane svih tiih cimanja i držanja za istu i ne ode da lepo uživa u svojih milion milijardi eura koje poseduje...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!