Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Da je bio los ne bi svom narodu napravio drzavu...
To sto smo mi ljubomorni na politicko/masakristicku umesnost stovanog prijedsednika, neka nama ide na dusu.

:pinknaocari:
By Hans
Originally posted by PlasticBrain

I Sloba je tvom narodu hteo da napravi nekoliko drzava. To sto su oni to hteli, ne znaci da su uvek imali u vidu da to rade na lep nacin, a ne npr. ubijanjem, masakriranjem i proterivanjem.
Nemam na sta da budem ljubomoran.
Korisnikov avatar
By 2kune

E jebemti budale koje misle da se države mogu ujebati kurčevima obdarenih otaca! Takvi još nisu izišli iz rodovskog društva i sakupljačke privrede... :doh:
Baci kompjuter kroz prozor i odi skupljati gljive što uspjevaju onkraj kontejnera. I pazi da se ne svadiš sa onima koji skupljaju boce jer će te tako mentalno poraziti da ćeš sljedeće 3 inkarnacije proći kao abortus vinske mušice... :zacepi:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
E pa Sloba nije uspeo u svojoj zamisli. Da je uspeo i njemu bi onih 95% sto su mu klicali 91.god. dizali spomenike i davali imena bulevara.
Ko kaze da je ovaj postupao na lep i human nacin?
Bio je los koliko je bio. Koga briga. Njegova dela nikada nece biti, ni kod hrvata ni kod ostatka sveta, nesto specijalno prekorena.
Znao je kako i sa kim, toliko...
Kunice, de de.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by mythe
pa znas sta, kako je rekao Emir Nemanja Kusturica - "Tudjman je imao vise stovatelja u Beogradu i Novom Sadu nego u Osijeku" ;) nije Emir-Nemanja mnogo pogresio kada je to rekao...
Nemanja bi trebao malo manje pričati, jer vidim da ga ljudi uzimaju zdravo za gotovo. Nezdravo to djeluje.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ta zemlja je postojala i prije njega a, na njegovu veliku žalost, postoji i deset godina nakon njega. Hrvatska je uvijek bila Hrvatska, kao i što je Srbija bila uvijek Srbija.
By Hans
O tempora, o mores...
Korisnikov avatar
By Mars
Stripi,

Jel vratio trake Stankoviću?

Jel ostalo nešto na njima?
By Hans

E pa Sloba nije uspeo u svojoj zamisli. Da je uspeo i njemu bi onih 95% sto su mu klicali 91.god. dizali spomenike i davali imena bulevara.
Ko kaze da je ovaj postupao na lep i human nacin?
Bio je los koliko je bio. Koga briga. Njegova dela nikada nece biti, ni kod hrvata ni kod ostatka sveta, nesto specijalno prekorena.
Znao je kako i sa kim, toliko...
Kunice, de de.
Jao, je li ovo ona fora, JK je zvezda iako ne zna da peva ali...uspela je.
Ti makijavelisticki stavovi nisu u modi. Barem ne kod mene. Nijedan od njih nije smeo nista da preduzima sa oruzjem i da se narod posvadja je neverovatna greska. Te drzave su postojale i ranije.
Ako mislis da su ti kvaziliberlalni stavovi lakmus toga sto si ti gay, onda bolje da si obrazovac.
Sa druge strane, jezivo je sa kojom lakocom neko aminuje fashizam koji je Tudjman shirio, a u isto vreme je protivnik huliganstva u Srbiji i otvoren je prema celom svetu. Biti kosmopollita ne znaci terati inat svom narodu samo zato sto si gay. Globalizacija je mac sa dve ostrice, zar ne?
By Hans
Originally posted by Stripi
Ta zemlja je postojala i prije njega a, na njegovu veliku žalost, postoji i deset godina nakon njega. Hrvatska je uvijek bila Hrvatska, kao i što je Srbija bila uvijek Srbija.

Samostalnu Hrvatsku...
Srbija je najmanje bila Srbija...
Kako ovu decu uopste pushtaju iz shkola, chemu vas uche tamo ?
Slika
Vidis , ovo ti je Srbija oko 1350.
Korisnikov avatar
By Stripi
Samostalnu Hrvatsku...
Srbija je najmanje bila Srbija...
A šta je to Srbija bila najmanje Srbija? U čemu to? U čemu je to sada veća od onda? I u čemu je to, uostalom, Hrvatska veća u odnosu na onda? Jer nije se promijenilo, osim te samostalnosti država, ama baš ništa.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Sta si ti sve pomesao...
Ja mozda jesam obrazovac, ja mozda nisam protivnik huliganstva, ja mozda nisam kosmopolita, ja mozda ne teram inat svom narodu (posto ti znas koji je moj narod :roll: ), mene mozda ne zanima sta je u modi.
Ako sam gay moram imati liberalne stavove?

JK jeste zvezda, iako ne zna da peva. Pa sad to za tebe ne mora biti u modi koliko god hoces.
Korisnikov avatar
By Mars
JK jeste zvezda ali je to takođe jedna od beskrajno tužnih činjenica.
Korisnikov avatar
By Stripi

A od 1350. pa do 2006. Srbija je koliko bila Srbija?
Koliko i jest. Ljudi nisu živjeli u Srbiji? Taj teritorij se nije zvao Srbija? I što ti je vremenski period, trebao si uzet period od neolita pa do danas, preciznije je.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Ziveli su ljudi na teritoriji sadasnje Srbije. Nije se zvao Srbija.
Nije preciznije. Srbija nije postojala tada.
By Hans

A od 1350. pa do 2006. Srbija je koliko bila Srbija?
Nista manje od Grcke, Bugarske ili Albanije...Grcka je i dalje Grcka iako su Turci rusili po njoj.
Decko, ja ne vidim smisao rasprave sa tobom. Ti jednostavno ne poznajes cinjenice, teras inat, malo znas o svom narodu, ma koji god on bio, to se vidi u startu.
Korisnikov avatar
By Winter
ja se ipak moram umesati....Srbija..tj Srbi (mi , vi, oni)...smo zahvaljujuci nekim Srbima...imali bajnu ideju...Jugoslavije....iliti Velike Srbije...kojom bi bili obuhvaceni i drugi narodi.....i ondak smo bili tako pametni...pa se odrekli svoje Kraljevine....ne bi li napravili tu famoznu Jugoslaviju.....a kako bi bilo lepo u ovoj Srbiji danas, da tad nekad pre skoro jednog veka, ti neki Srbi nisu bili tako pametni, pa pravili drzave drugim narodima.......
Korisnikov avatar
By Stripi

Ziveli su ljudi na teritoriji sadasnje Srbije. Nije se zvao Srbija.
Nije preciznije. Srbija nije postojala tada.
Ja rođen 1978e godine u Republici Srbiji i tako mi piše u dokumentima. Tako da doista ne znam kako se nije tako zvala ako meni piše u svim dokumentima.
Originally posted by Winter

ja se ipak moram umesati....Srbija..tj Srbi (mi , vi, oni)...smo zahvaljujuci nekim Srbima...imali bajnu ideju...Jugoslavije....iliti Velike Srbije...kojom bi bili obuhvaceni i drugi narodi.....i ondak smo bili tako pametni...pa se odrekli svoje Kraljevine....ne bi li napravili tu famoznu Jugoslaviju.....a kako bi bilo lepo u ovoj Srbiji danas, da tad nekad pre skoro jednog veka, ti neki Srbi nisu bili tako pametni, pa pravili drzave drugim narodima.......
Bajna je uistinu bila, sa šestosiječanjskim diktaturama i ubojstvima usred parlamenta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!