Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

a sledeći je...

1.Vasilije Kačavenda - Episkop zvorničko-tuzlanski
2
6%

2.Amfilohije Radović - Mitropolit crnogorsko-primorski
9
28%

3.Grigorije Durić - Episkop zahumsko-hercegovački
12
38%

4.Irinej Bulović - Episkop bački
5
16%

5.neko drugi
4
13%
Korisnikov avatar
By Burak
I kada bude izbor patrijarha, sigurno neće pitati za mišljenje GS forum, zato....tetke mir! ;)
Korisnikov avatar
By Mars
E. Gle stvarno. Forum.

Skoro pa ko naš ovde.
Korisnikov avatar
By Mars
Ako neka hoće da se uda i ode u Švajcarsku...ima jedan što bi da se ženi.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ufff...Amfilohije i Irinej su najgori/najekstremniji od cetvorice koliko mi je poznato...ovu dvojicu bosancerosa ne poznajem ali mislim da bi bilo bolje da neko od njih bude izabran. :cigareta:

Pokojni patrijarh je na proslim izborima pobedio potpuno nenadano i iznenada iako nije bio jedan od favorita jer je bio manje poznat siroj javnosti i slabo medijski eksponiran...tako da su iznenadenja moguca :dina:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
spc_4, vladika Grigorije (pomesali ste redosled nekoliko puta)

Ona cetvorka me podseca na jahace apokalipse, ali glasam iskljucivo po vizuelnom utisku... mislim, ionako me zabole sedma dlacica u levoj trepavici za sve poslanice i poruke, ali bar da decki koji se loze na bear fazon imaju nesto za gledati....
Korisnikov avatar
By Mars
Veća si hrišćanka nego što si toga svesna.

:D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mars

Predlog da se napravi reality show je moja ideja.

:evilwait:

Elem, ako ovde svraća neko malo bolje upoznat....da mi objasni šta je episkop a šta mitropolit...tj. sve njihove činove.
Potvrdjujem:

Da je mudrosti pa da se od izbora novog patrijarha napravi jedan DOBAR reality show...po nedeljama, na ispadanje naravno...
Al nismo mi takvi, to bi se odma' dočekalo na nož, smatralo neozbiljnim...A u stvari bi dovelo do još veće popularnosti SPC...
Korisnikov avatar
By Marvin
:wow:

Kakav izbor :fancyklap:

Prvi je neka Paris Hilton u životu svom, drugi otelotvorenje zla (ko je strašniji, on ili Ratcinger pitanje je sad :hamlet: ), treći paranoik, a četvrti Grinč (beše on rasterivao dečicu zbog lakog sna?).

Nuuušiiiićuuuuuu!!
Ooooj Nušiću!
Korisnikov avatar
By Marvin
A treba i da se glasa... da...

spc_4
Grigorije :yes:

Najmanje je ružan :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Marvin

A treba i da se glasa... da...

spc_4
Grigorije :yes:

Najmanje je ružan :mirnatetko:
tacno je trebalo da zovem telekom da zgrnem pare na glasanju :smeh: a posto je deran inicirao ideju delimo zaradu 50:50
Korisnikov avatar
By Mars
Izgleda da su već počeli prljavo....Oko pisma juče, jeste Sinod potpisnik, nije Sinod...

A usput vidim da je ona bezobrazna i nevaspitana nakaza cipelama gađala Čomićku...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by scout_finch

navijam za grigorija. :D
I ja... :klap:

Da nema sesira mislim da bi se nametnuo Amfilohije sigurno, ovako uz Boziju pomoc :opatica: bice Grigorije novi patrijarh jos mnogo godina...
Korisnikov avatar
By Mars
Nadam se da protivkandidati neće krenuti da gube život pod nerazjašnjenim okolnostima...
Korisnikov avatar
By spliff
navijam za grigorija, ali se plashim da tje ipak da bude pukovnik radovitj...
Korisnikov avatar
By Loni
Jebote ovaj Amfilohije Radović nema čak ni čestito mesto rođenja, nego se navodi BARA RADOVIĆA...

Keva je otišla trudna na rad na porodičnom imanju, koje je daleko od svakog naselja. Tu je tokom oranja dobila trudove i porodila se.
Korisnikov avatar
By Mars
Misliš da je zbog toga on danas ovakav kakav jeste?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Misliš da je zbog toga on danas ovakav kakav jeste?
Ma neee...
Ako bi otkrili da ga je majka na svet donela pri oranju, da je onda babi ispao iz ruku, pao na glavu, da su ga okupali u hlorovodonicnoj kiselini, uvili u pelene od kopriva, i dali mu da sisa macku... e, onda mooozda..
By Simor
Glasao sam za (5). Mislim, želim, verujem i molim se da sledeći patrijarh bude Boris Tadić.
Korisnikov avatar
By jukie

Elem, ako ovde svraća neko malo bolje upoznat....da mi objasni šta je episkop a šta mitropolit...tj. sve njihove činove.
Znam ja šta je episkop:

http://en.wikipedia.org/wiki/Opaque_projector

The opaque projector is a predecessor to the overhead projector.
At the beginning of the 20th century, projection was split into two classes: " If the light traverses the object, the projection is said to be diascopic, if by reflected light, episcopic." [1].
Two main classes of opaque projectors thus existed:
-the episcope, which solely projected images of opaque objects
-the epidiascope, which was capable of projecting images of both opaque and transparent images

Znači, ako je uvek nešto mutno u pitanju, to je episkop
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Wilhelmina

spc_4, vladika Grigorije (pomesali ste redosled nekoliko puta)

... glasam iskljucivo po vizuelnom utisku... bar da decki koji se loze na bear fazon imaju nesto za gledati....
Pa ne znam, Grigorije na ovoj slici izgleda dosta dobro (samo da mu se još malo istrimuje brada)
Slika

Ali zato na ovoj slici izgleda kao strašilo
Slika

Naravoučenije: kratka goatie bradica ili ništa
Korisnikov avatar
By Azdaja
volela bi da bude irinej bulovic (zemljak + kucni prijatelj)

znam da ce biti radovic, al aj..
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Azdaja

volela bi da bude irinej bulovic (zemljak + kucni prijatelj)

znam da ce biti radovic, al aj..
ne smeta ti ova rečanica?

...u ime SPC protestovao zbog predloga zakona protiv diskriminacije. Vlada je povukla predlog zakona, a sledeće nedelje ga ipak vratila u proceduru. U apelu sedam tradicionalnih crkava Vladi stoji zamerka da je „izražavanje rodnog identiteta kroz transseksualnost izraz mentalnog poremećaja”.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja u Srbiji ne dozvoljavam da mi neki nazovi kompetentni i sa adekvatnim kredencijama procenjuju stanje mog mentalnog zdravlja, a kamoli neki pop tamo.

:nunchake:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!