Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Dirrty
Ali ne vidim zasto to mora da prati samo takav stil oblacenja (i sminkanja)
zato sto je u tom periodu zivota coveka, tj. pubertetu identifikacija prenaglasena.
Korisnikov avatar
By 2kune
a ja jadna pokušala deklinirat taj... tu... to... emo... jelte... :merlinka:
i vid'te šta sam dobila! :flasher:

Slika
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hr ... amoubistvo

"EMO Pokret:

Sledbenici EMA nose tamnu odeću, ili isključivo belu, a šminku kombinuju sa srebrnim nakitom sa hrišćanskim, satanističkim i staroegipatskim simbolima.

Pripadnost pokretu izražava se komuniciranjem sa svetom uglavnom putem internet foruma, odnosno Majplejsa.
Moda u kojoj preovladavaju crna odeća, bledi ten, specifične frizure, naočare sa crnim rubovima, crna šminka oko očiju, cipele i torbice sa uzorkom zebre ili leoparda, crne majice sa imenima bendova i uske crne farmerke glavna su obeležja emoovaca. Svoj život vole da shvataju na melodramatičan način. ( :lol: )

Emo generacija u određenoj meri funkcioniše kao tajno bratstvo. Pravi EMO ne sme priznati ko je i na takav način otkrivati svoju supkulturu.

:smeh:

Konzumiraju antidepresiv "zoloft", koji neki nazivaju službenom EMO tabletom. Nije lako prepoznati pol emoovca. Kosu farbaju u crno, povremeno dodaju i pramenove fluorescentnih boja. Po pravilu nose dugu kosu i šiške. Stil frizura preuzet je uglavnom iz japanskih crtanih filmova mangi. Moda EMO pokreta podrazumeva i promene na telu - probušenu obrvu, usne, jezik ili uvo na nekoliko mesta - pirsing je neizostavan. "

Tuga. Daleko od toga mi je emo stil iole privlačan i zanimljiv, čak naprotiv, ali ovu količinu kategorizacije/stereotipa/gluposti i proservanja na jednom mestu odavno nisam pročitao.

I kako posle da čovek ne voli Kurir?

:alien:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Holden Kolfild
I kako posle da čovek ne voli Kurir?
:radosnice:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ali "sledbenici pokreta EMO". :smeh:

"Prvi zabeleženi domaći članovi pojavljuju se početkom 2000. godine s popularisanjem nemačkog benda Tokio hotel, koji su činili tinejdžeri starosti između 16 i 17 godina. Utemeljuje se uglavnom u urbanijim sredinama Srbije i dobija sve više članova. Interesantno je da domaći pedagozi i psiholozi nisu nikada ni čuli za ovaj bend."

"Svoj život posmatraju kroz razne katastrofične scenarije, misle da ih niko ne razume" (kao, u ostalom, i svi tinejdzeri} "i vole da sebi nanose fizički bol rezanjem vena ili ostavljanjem ožiljaka po telu."

"Nije lako prepoznati pol emoovca." :lol:
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Sad želim da budem emo.

Želim da budem u tom tajnom bratstvu i sledbenik EMO pokreta tj. EMA.

Hoću da koristim MAJPLEJS i nosim crne majice sa imenom benda, naočare sa crnim rubom i torbicu sa leopard/zebra printom.

:drama:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Sad želim da budem emo.

Želim da budem u tom tajnom bratstvu i sledbenik EMO pokreta tj. EMA.

Hoću da koristim MAJPLEJS i nosim crne majice sa imenom benda, naočare sa crnim rubom i torbicu sa leopard/zebra printom.

:drama:
Jao, a ja imao torbicu s tigrastim printom.
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam kao mali imao crnu majicu sa imenom benda, mislim da je bilo Iron maiden. Spadalo je u stvari koje je tata doneo sa posla sa objašnjenjem "poslala ti (ime= Perina, Žikina itd.) ćerka". Ne znam stvarno kome je palo na pamet da ta plastificirana slova stavlja na majice koje malo dete može da nosi.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by 2kune
a ja jadna pokušala deklinirat taj... tu... to... emo... jelte... :merlinka:
i vid'te šta sam dobila! :flasher:

Slika
to je dr. emu

Slika

:sweet:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Sprinter

zato sto je u tom periodu zivota coveka, tj. pubertetu identifikacija prenaglasena.
Sto je najzalije, to cine i mnoge odrasle osobe (odrasle - iskljucivo po broju godina... :shtap: ).
Korisnikov avatar
By m..
pusticu sisku i krenucu da zobam zoloft keve mi, inace se uklapam, osim leopard torbe (i zebre).
Korisnikov avatar
By Mars
Izvinite, al meni opis te dece gore liči na neku grupicu u South Park Elementary na koju će Eric Cartman da se okomi.

Moram da se smejem.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

putem internet foruma, odnosno Majplejsa[/b].
ohoho!
idem odmah da uradim mejkouvr na profilu.
Korisnikov avatar
By Mars
Da je bilo pameti pa da nismo ni odlazili odande!

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mars
Izvinite, al meni opis te dece gore liči na neku grupicu u South Park Elementary na koju će Eric Cartman da se okomi.

Moram da se smejem.
Pa imaju u South Parku one emoovce sto vise iza skole i samo puse i h8uju sve ostale.
Korisnikov avatar
By Mars
Oni su Goth.

Pa su se u jednoj epozodi pojavili vampiri, kao trend, iz ove fascinirajuće serije...pa ih je bilo sve više i više, pa su onda svi počeli i Goth kids da mešaju sa njima - što je ove nerviralo.

U jednom trenutku reše da se oblače u dosadnom GAP-u, i onda su tako demaskirane prestali da ih zovu "the Goth kids" nego: "ona debela, nosati, bubuljičavi i kepec". Pa su se brzo vratili na svoje Goth krpice.

:D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Oni su Goth.

Pa su se u jednoj epozodi pojavili vampiri, kao trend, iz ove fascinirajuće serije...pa ih je bilo sve više i više, pa su onda svi počeli i Goth kids da mešaju sa njima - što je ove nerviralo.

U jednom trenutku reše da se oblače u dosadnom GAP-u, i onda su tako demaskirane prestali da ih zovu "the Goth kids" nego: "ona debela, nosati, bubuljičavi i kepec". Pa su se brzo vratili na svoje Goth krpice.

Jao da. pa su spalili onu radnju u kojojn su se oblacili "vampiri". Next hot thing, bese?
Korisnikov avatar
By Mars
Da, da. Tako nekako.

"Tajno" mesto u molu gde vrše inicijaciju. Transformaciju u vampira (siroma Butters).

Najjača fora iz te epizode je kad Butters ulazi kod Cartmana u sobu u sred noći da mu popije krv. Jer je vampir, jer tako mora.

I krene on da mu balavi vrat...ovaj otvori oči na pola...i tako RAVNODUŠNO pita "Butters?" da sam ja izgubio vazduh od smeha. Kao da mu ovaj svako veče tu vršlja po sobi.

E, onda se Cartman razbudi, krene da doziva mamu...za to vreme u Buttersu se vodi unutrašnja borba, da li on to može ili ne, da li je vampir ili nije...povraća po podu....majka ulazi i on beži kroz prozor (šišteći na nju kao divlja mačka, tj. onako kako on zamišlja da šište vampiri).

Majka pita Cartmana šta je bilo, a ovaj sav ozbiljan kaže: "Pa, mama....očigledno je da je Butters HOMOSEKSUALAC. I, NORMALNO - JA mu se neverovatno sviđam. Međutim, u trenutku je doživeo krizu seksualnog identiteta i ispovraćao mi se na podu".

Majka se zaprepasti "Oh! Mine!"

A Cartman kaže: "Yeeess."

:lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Cartmanova keva mi je jedan od najjacih likova.

e da moja omiljena epizoda, kada natera onog klinca, Scotta, da pojewde svoje roditelje.
Korisnikov avatar
By Mars
Da. Cela epizoda. Od kako je kupio pubic hairs od njega (da bi bio ZREO, pre ostalih) pa do tog čilija. Master plan.

Mislim da je meni omiljena "The Death of Eric Cartman". Kad su rešili da ga ignorišu (jer im je skot pojeo svu kožicu sa kentaki pilića prethodnog dana), a on zaključio ni manje ni više da je MRTAV, čim ga ne vide.

Jel znaš da je Cartmanova keva bila muško i da mu je to otac?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Jel znaš da je Cartmanova keva bila muško i da mu je to otac?
Naravno. Obe epizode su bile super.
pa kad nabrajaju potencijalne oceve.
Korisnikov avatar
By Mars
"Cartman's Mum Is a Dirty Slut" i "Cartman's Mum Is Still a Dirty Slut". Samo se ja ne sećem da li se tada otkriva da je ona u stvari intersexual....

A jel znaš kako je njen lik u seriji dobio ime?

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
"Cartman's Mum Is a Dirty Slut" i "Cartman's Mum Is Still a Dirty Slut". Samo se ja ne sećem da li se tada otkriva da je ona u stvari intersexual....

A jel znaš kako je njen lik u seriji dobio ime?

Ne secam se.
Korisnikov avatar
By Mars
Jedan od autora je imao devojku Elane koju je uhvatio da se jebe sa njegovim drugom jednog dana.
I on Kartmenovu majku kurvu nazvao po njoj.

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Jedan od autora je imao devojku Elane koju je uhvatio da se jebe sa njegovim drugom jednog dana.
I on Kartmenovu majku kurvu nazvao po njoj.

Korisnikov avatar
By Galadriel
kad emosi otkriju shopenhauera dobicemo novu religiju, neodrzivu za sledbenike mu doduse lol
Korisnikov avatar
By Tungi
Klin se klinom,a emose plinom:nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!