Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Mars
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3M2RLAAc ... re=related[/youtube]
Originally posted by mytheNe znam za njega, li eto, ja se slažem sa tim.
za likove kao sto je Mars bi verovatno jedina ispravna opcija bila da potpuno zanemarimo odnose sa Rusijom, da tek-tako odbacimo trziste od 300 milijuna ljudi, da tek tako odbacimo saveznika u spoljnoj politici koji je stalni clan SB, samo da bi se jos malo vise dodvorili vladama pojedinih zapadnih zemalja. Jel ste to hteli da kazete gospodine Mars?
Originally posted by Ulixsreca da se takvi ne pitaju ni zastoOriginally posted by mytheNe znam za njega, li eto, ja se slažem sa tim.
za likove kao sto je Mars bi verovatno jedina ispravna opcija bila da potpuno zanemarimo odnose sa Rusijom, da tek-tako odbacimo trziste od 300 milijuna ljudi, da tek tako odbacimo saveznika u spoljnoj politici koji je stalni clan SB, samo da bi se jos malo vise dodvorili vladama pojedinih zapadnih zemalja. Jel ste to hteli da kazete gospodine Mars?
Da se ja pitam, u Rusiji ni ambasadora ne bismo imali. I da, prodali bismo se Zapadu. Po svaku cenu. I moju babu bih izručio, ako žele.
Originally posted by mytheA ti si uljez:egzorcist:
Originally posted by mytheSrbija nema proizvoda da proda,nije problem u trzistu ili u saradnji sa ovim ili onim,celu privredu smo ugasili i sve rasprodali,mozemo samo da izvozimo ovu omladinu ispranog mozga,veshtacke plavushe koje se kvarcaju bar 15 min. svaki dan i estradne umetnike kojih imamo na tone.
saradjuje se sa svim i svakim gde se nesto moze prodati ili izvuci profiet a Srbija ce vlastite prozivode pre prodati u Rusiji, Kini, Iranu, Afriki...nego na trzistu EU gde su standardi kvaliteta mnogo vece i koje je prenatrpano svime i svacim
Originally posted by MorrisonTRT!
,mozemo samo da izvozimo veshtacke plavushe koje se kvarcaju bar 15 min.
Originally posted by MarsMeni je Sarkozy oduvek bio jako privlacan.
Uh kako je on meni ovaj dole sexy....Da ne bude da samo ružni Rusi piju.
![]()
Originally posted by derani iz tog pitanja se vidi koliko si glup (i zlonameran u isto vreme). Oni koji ne razumeju zasto je bitan dolazak Predsednika jedne od najvecih i najuticajnijih zemalja na svetu, imaju IQ na razini broja cipela, njima bi verovatno vise znacio dolazak neke finske ministrice, po mogucnosti onih njihovih zena koje mahom lice na Mariju Serifovic lol .....e , moji euroslinavci...
...sve se to uklapa u jednu opštu sliku ruske arogancije i bezobrazluka...
koji kurac i dolazi?
ovo pitam bez sarkazma...
Originally posted by mytheAjd' nam daj taj dobar razlog njegovog dolaska,zivo me interesuje.Originally posted by derani iz tog pitanja se vidi koliko si glup (i zlonameran u isto vreme). Oni koji ne razumeju zasto je bitan dolazak Predsednika jedne od najvecih i najuticajnijih zemalja na svetu, imaju IQ na razini broja cipela, njima bi verovatno vise znacio dolazak neke finske ministrice, po mogucnosti onih njihovih zena koje mahom lice na Mariju Serifovic lol .....e , moji euroslinavci...
koji kurac i dolazi?
Originally posted by mytheProvereni prijatelj.
Za razliku od njega Medvedev dolazi kao provereni prijatelj,
Originally posted by mythePa zato sto ne moze lova za dz.
donosi i novce (prica se o milijardi dolara kredita), jedino sto ne valja je to insistiranje na proslavi 20. oktobra ,mislim sta ima da se slavi dan kada su komunisti dosli na vlast![]()
Originally posted by mytheDzulovluk, sta to uopste tacno znaci?Originally posted by derani iz tog pitanja se vidi koliko si glup (i zlonameran u isto vreme). Oni koji ne razumeju zasto je bitan dolazak Predsednika jedne od najvecih i najuticajnijih zemalja na svetu, imaju IQ na razini broja cipela, njima bi verovatno vise znacio dolazak neke finske ministrice, po mogucnosti onih njihovih zena koje mahom lice na Mariju Serifovic lol .....e , moji euroslinavci...
koji kurac i dolazi?
Originally posted by mythe
ajd' ti meni daj jedan dobar razlog dolaska Bidena pre par meseci, Beograd bio blokiran 2 dana, a taj dosao samo da prenese nove ucene. Za razliku od njega Medvedev dolazi kao provereni prijatelj, donosi i novce (prica se o milijardi dolara kredita), jedino sto ne valja je to insistiranje na proslavi 20. oktobra ,mislim sta ima da se slavi dan kada su komunisti dosli na vlast![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!