Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Udri brigu na veselje - hebeš 100 truba za druga preCednika.

Uh kako je on meni ovaj dole sexy....Da ne bude da samo ružni Rusi piju.

:D

''
Korisnikov avatar
By Tungi
Samo da mu Amfilohije odobri dolazak:D

A sto se ulica tiche,drago mi je sto su ostale Gubec bega,Ljudevit Gaja:)
Red bi bio da se nadene naziv ulice i Johna Lennona,Milana Mladenovica,Gidre,Sonje Savic...Dosta sa herojima i zlochincima.
Korisnikov avatar
By Mars
Gubec Bega podsvesno voliš zbog Josipe Lisac.

Možda i nadsvesno :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Da. :D I zato sto pishem gajevicom,ponosno:cigareta:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by жњ
tvorcu ovog spota se izgubio trag...
pazi sta postavljas po forumu!! :maska:
Ma nek dođu slobodno, čekam ih.
By mythe
za likove kao sto je Mars bi verovatno jedina ispravna opcija bila da potpuno zanemarimo odnose sa Rusijom, da tek-tako odbacimo trziste od 300 milijuna ljudi, da tek tako odbacimo saveznika u spoljnoj politici koji je stalni clan SB, samo da bi se jos malo vise dodvorili vladama pojedinih zapadnih zemalja. Jel ste to hteli da kazete gospodine Mars?
By Ulix
Originally posted by mythe
za likove kao sto je Mars bi verovatno jedina ispravna opcija bila da potpuno zanemarimo odnose sa Rusijom, da tek-tako odbacimo trziste od 300 milijuna ljudi, da tek tako odbacimo saveznika u spoljnoj politici koji je stalni clan SB, samo da bi se jos malo vise dodvorili vladama pojedinih zapadnih zemalja. Jel ste to hteli da kazete gospodine Mars?
Ne znam za njega, li eto, ja se slažem sa tim.

Da se ja pitam, u Rusiji ni ambasadora ne bismo imali. I da, prodali bismo se Zapadu. Po svaku cenu. I moju babu bih izručio, ako žele.
By mythe
Originally posted by Ulix
Ne znam za njega, li eto, ja se slažem sa tim.

Da se ja pitam, u Rusiji ni ambasadora ne bismo imali. I da, prodali bismo se Zapadu. Po svaku cenu. I moju babu bih izručio, ako žele.
sreca da se takvi ne pitaju ni zasto ;)
Korisnikov avatar
By Tungi
A ti si uljez:egzorcist:

Rusi nas pretvaraju u trziste,mi cemo biti samo jedno malo podrucje ruskog trzista i sta mi imamo da prodajemo bilo gde,kad smo sve firme rasprodali??
By mythe
saradjuje se sa svim i svakim gde se nesto moze prodati ili izvuci profiet a Srbija ce vlastite prozivode pre prodati u Rusiji, Kini, Iranu, Afriki...nego na trzistu EU gde su standardi kvaliteta mnogo vece i koje je prenatrpano svime i svacim
Korisnikov avatar
By Tungi
saradjuje se sa svim i svakim gde se nesto moze prodati ili izvuci profiet a Srbija ce vlastite prozivode pre prodati u Rusiji, Kini, Iranu, Afriki...nego na trzistu EU gde su standardi kvaliteta mnogo vece i koje je prenatrpano svime i svacim
Srbija nema proizvoda da proda,nije problem u trzistu ili u saradnji sa ovim ili onim,celu privredu smo ugasili i sve rasprodali,mozemo samo da izvozimo ovu omladinu ispranog mozga,veshtacke plavushe koje se kvarcaju bar 15 min. svaki dan i estradne umetnike kojih imamo na tone.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Morrison
,mozemo samo da izvozimo veshtacke plavushe koje se kvarcaju bar 15 min.
TRT!
'Teo bi da ih izvezes, jel?
Sto se kurava tice, Rusija i bivsi SSSR drzi monopol. U takvom drustvu, nece nam preostati nista drugo do dilovanja droge i trgovine ljudima.
Korisnikov avatar
By deran
...treba nam ruski gas-to je jedini razlog zbog kojeg ne bih izručio svoju babu... :lol:

a mithynastavaknickanikakodazapamtim i dalje živi na trulom zapadu i kenja bez pardona...:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Mars
Uh kako je on meni ovaj dole sexy....Da ne bude da samo ružni Rusi piju.

:D
Meni je Sarkozy oduvek bio jako privlacan.
Doduse ne sa tim pijanim grimasama kao na snimku.

Sto se tice same teme, nemam nikakvo misljenje.
Da trebamo da se uvucemo u guzicu, trebamo, i Rusiji i SAD-u i svima...
Ali za to je dovoljan lubrikant, a ne trubachi :nerd:
Korisnikov avatar
By deran
a jebote,što je bezobrazan ovaj ruski ambasador-čik da vidim šta će mu đilas odgovoriti...:srbin:
Korisnikov avatar
By deran
pa ne mogu da govorim,to treba da se vidi-taj nastup i ton...povodom vraćanja naziva ulica ruskih vojnika/generala...

nešto u stilu "ako hoćete tako,u redu,ako nećete mi vas ne trebamo..."

nemoj uzimati doslovce,nisam tačno zapamtio,bilo kod olje u predlozima...
Korisnikov avatar
By Mars
A. Pa ne znam uopšte o čemu se radi.

Ja mislio nešto u vezi priprema za dolazak Medvjedeva.
Korisnikov avatar
By deran
...sve se to uklapa u jednu opštu sliku ruske arogancije i bezobrazluka...

koji kurac i dolazi?

ovo pitam bez sarkazma...
Korisnikov avatar
By Mars
I bahatost. Dzulovluk.

Lepa reč.

Ruski dzulovluk.

Ubice.
By mythe
Originally posted by deran

koji kurac i dolazi?

i iz tog pitanja se vidi koliko si glup (i zlonameran u isto vreme). Oni koji ne razumeju zasto je bitan dolazak Predsednika jedne od najvecih i najuticajnijih zemalja na svetu, imaju IQ na razini broja cipela, njima bi verovatno vise znacio dolazak neke finske ministrice, po mogucnosti onih njihovih zena koje mahom lice na Mariju Serifovic lol .....e , moji euroslinavci...
Korisnikov avatar
By Tungi

koji kurac i dolazi?

i iz tog pitanja se vidi koliko si glup (i zlonameran u isto vreme). Oni koji ne razumeju zasto je bitan dolazak Predsednika jedne od najvecih i najuticajnijih zemalja na svetu, imaju IQ na razini broja cipela, njima bi verovatno vise znacio dolazak neke finske ministrice, po mogucnosti onih njihovih zena koje mahom lice na Mariju Serifovic lol .....e , moji euroslinavci...
Ajd' nam daj taj dobar razlog njegovog dolaska,zivo me interesuje.:alexis:
By mythe
ajd' ti meni daj jedan dobar razlog dolaska Bidena pre par meseci, Beograd bio blokiran 2 dana, a taj dosao samo da prenese nove ucene. Za razliku od njega Medvedev dolazi kao provereni prijatelj, donosi i novce (prica se o milijardi dolara kredita), jedino sto ne valja je to insistiranje na proslavi 20. oktobra ,mislim sta ima da se slavi dan kada su komunisti dosli na vlast :wtf:
Korisnikov avatar
By smaug
Za razliku od njega Medvedev dolazi kao provereni prijatelj,
Provereni prijatelj.
Provereni?
Prijatelj?
donosi i novce (prica se o milijardi dolara kredita), jedino sto ne valja je to insistiranje na proslavi 20. oktobra ,mislim sta ima da se slavi dan kada su komunisti dosli na vlast :wtf:
Pa zato sto ne moze lova za dz.
Tj moze od prijatelja. Proverenog.
Sto nece da donese neko neki dekret pa da zauvek prestanu da se 'odnose' sa Rusijom...
Korisnikov avatar
By Dirrty

koji kurac i dolazi?

Dzulovluk, sta to uopste tacno znaci? :lol:
Dopada mi se rec.

deran je otvoreno i nimalo bezobrazno postavio pitanje.
Mozda je ubacio i koju "ruznu" rec (kurac je predivna stvar!).

Dakle, verujem da je zeleo da zna zasto Medjed dolazi ukoliko planira i zeli samo da nam zapoveda kao da smo imbecilna stoka?!

Naravno da je logicno da trebamo da se usisavamo u bulju svim razvijenim i uticajnim zemljama sveta.

I naravno da su :pare: = :tos:

Uvrede nikako nisu na mestu, i ti si taj koji je ocigledno bezobrazan, drzak, i ima odredjenih problema.
Korisnikov avatar
By Tungi
ajd' ti meni daj jedan dobar razlog dolaska Bidena pre par meseci, Beograd bio blokiran 2 dana, a taj dosao samo da prenese nove ucene. Za razliku od njega Medvedev dolazi kao provereni prijatelj, donosi i novce (prica se o milijardi dolara kredita), jedino sto ne valja je to insistiranje na proslavi 20. oktobra ,mislim sta ima da se slavi dan kada su komunisti dosli na vlast :wtf:

O sunce ti jebem:doh::sixto:
By mythe
@Dirrty says
"Naravno da je logicno da trebamo da se usisavamo u bulju svim razvijenim i uticajnim zemljama sveta."

well, mislis li stvarno da je ulizavanje i "usisavanje u dupe" nesto pozitivno cime se treba ponositi i nesto sto treba da bude model ponasanja??? Si cuo nekada za dostojanstvo, cast i ponos ili ti mislis da su to "prevazidjene" kategorije i da je moderno biti neciji dupelizac???

uzgred, Rusija i Kina su itekako uticajne zemlje, imaju snazne vojske a i sama cinjenica da su stalne clanice SB i da jednostavno neke stvari mogu blokirati, govori dovoljno
Korisnikov avatar
By Dirrty
Alo, gay forum!

Kurac i dupelizac je daleko od uvrede!

Jaki ubedjuju, slabi se pokoravaju. (vec obozavam svoj novi fax :love: )

Da li ja to volim ili zelim, ili bilo ko od nas u trecem svetu, to je ocigledno nebitno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!