Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by *STATUS*
И нека ми неко после каже како њихове руке нису крваве...
jesu. tim zlocincima jesu.

a imas li ti statuse neko resenje? ako ova drzava ne moze/nece nista da uradi?
Korisnikov avatar
By Combo
Ne znam za Statusa, eno deda juče predložio neku "kosovsku Srebrenicu" puta 1000 (mislim).

Ne znam dal je nešto uradjeno povodom te izjave.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by KgCS3
I "oni" i "mi" imamo svoje zlocince, samo su njihovi mnogo pametniji ;)
wrong
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by shut
Originally posted by KgCS3
I "oni" i "mi" imamo svoje zlocince, samo su njihovi mnogo pametniji ;)
wrong
A šta je tu pogrešno?

Oko prvog dela valjda nema diskusije, a za ono da su pametniji slažem se jer mislim da su pametno odabrali prijatelje na svetskoj političkoj sceni.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ja samo ne kapiram sta je autor teme hteo da postigne? Da neko od forumskog tetkeraja pusti suzu? Od te odsecene srpske glave mnogima je zanimljivija "seksipilnost" Agima Chekua i Ramusha Haradinaja. Jebes zivote, bitan je shiptarski kurac.
Odoh sa ove teme da se ipak ne predomislim i dodjem sledeci vikend na paradu.
Korisnikov avatar
By spliff
pa statuse, kada stavljash sve ove linkove, mogao si da stavish i hladnjachu (punu albanskih lesheva) koja je isplivala negde kod kladova (ako se ne varam)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ZvezdasBG
ajde dodji, pa tjemo da te izljubimo pred tvojim drugarima
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by spliff
pa statuse, kada stavljash sve ove linkove, mogao si da stavish i hladnjachu (punu albanskih lesheva) koja je isplivala negde kod kladova (ako se ne varam)
:klap:
Korisnikov avatar
By Madonna
dobra ideja! mogli bismo napraviti neko takmicenje
Korisnikov avatar
By Combo
Ne razume status da to ima veze.
By mythe
aha, uz dodatak da su krivci za hladnjacu osudjeni a organizatori vadjenja organa Srbima nisu cak ni procesuirani...."samo" je tu razlika
Korisnikov avatar
By Combo
A da su u hladnjačama bar bili Albanci nego Kurdi sa lažnim ličnim kartama...

:zid:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Combo
A da su u hladnjačama bar bili Albanci nego Kurdi sa lažnim ličnim kartama...

:zid:
a!?
Korisnikov avatar
By Combo
Pa to je intepretacija velikosrba. Nisi čuo?
Korisnikov avatar
By blabla54380
jok, za to se revnosno pobrinula natasa kandic i ekipa, a vidim i na forumu ima njenih fanova.
By mythe
Originally posted by shut
Originally posted by *STATUS*
И нека ми неко после каже како њихове руке нису крваве...
jesu. tim zlocincima jesu.

a imas li ti statuse neko resenje? ako ova drzava ne moze/nece nista da uradi?
ima resenja ;) povratak dobrim starim metodama iz 70ih i 80ih, kada je cika Stane Dolanc to resavao suptilnim metodama ;) dobro, dobar deo momaka koji su onda to resavali su mrtvi (Darko Asanin, Djordje Bozovic Giska, Branislav Matic Beli..), ali nisu svi - npr. pukovnik Lukovic ili Vesko Vukotic, sede u zatvoru, osudjeni, idealna sansa da se sa njima napravi deal ;)
By Ulix
Originally posted by ZvezdasBG
ajde dodji, pa tjemo da te izljubimo pred tvojim drugarima
:lol: :kiss:
By Ulix
Originally posted by Sprinter
jok, za to se revnosno pobrinula natasa kandic i ekipa, a vidim i na forumu ima njenih fanova.
Naravno da ima njenih fanova, to je jedna hrabra i inteligentna žena koja radi posao zbog kog joj zaista treba skinuti kapu, uprkos godinama šikaniranja, pretnji i mržnje koju dobija od društva za čiju dobrobit radi.

I, usput budi rečeno, da nije bilo te iste vama omražene Nataše Kandić, danas se ne bi znalo i za brojne zločine nad Srbima, ali u skladu sa umnim ograničenjima nacionalista, stvari moraju biti obavezno crno-bele (banalne), pa se te "poželjne" strane njenog angažmana prećutkuju. Jer ako nacionalista nema onog drugog na kog će usmeriti svoju mržnju (bilo da je taj drugi Hrvat ili Albanac ili pak srBski izdajnik), on se valjda nekako oseti nesigurnim - jebeš svet kad nije crno-beo. :fist:
By mythe
Originally posted by Ulix
Naravno da ima njenih fanova, to je jedna hrabra i inteligentna žena koja radi posao zbog kog joj zaista treba skinuti kapu, uprkos godinama šikaniranja, pretnji i mržnje koju dobija od društva za čiju dobrobit radi.

aha, a narocito treba skinuti kapu gospodji Kandici (nije greska u pisanju) za shamaranje coveka od preko 80 godina, izbeglice sa Kosova kome su njeni miljenici(oni kojima je otisla i cestitala proglasenje nezavisnosti) ubili 2 clana familije a treci se vodi kao nestali...bese to augusta 2003. a snimka i dan-danas stoji na youtube...toliko o toj "kulturnoj" i "civiliziranoj" gospodji/ci
By Ulix
Originally posted by mythe
aha, a narocito treba skinuti kapu gospodji Kandici (nije greska u pisanju) za shamaranje coveka od preko 80 godina, izbeglice sa Kosova kome su njeni miljenici(oni kojima je otisla i cestitala proglasenje nezavisnosti) ubili 2 clana familije a treci se vodi kao nestali...bese to augusta 2003. a snimka i dan-danas stoji na youtube...toliko o toj "kulturnoj" i "civiliziranoj" gospodji/ci
I to je sve što imaš protiv nje, to što je nevaspitana? To ruši sav njen rad? To može da poništi 15 godina aktivnosti Fonda za humanitarno pravo i masu dokaza o počinjenim zločinima koje je ona otkrila sa svojim saradnicima?

Zaista smešno.
Korisnikov avatar
By Combo
A i ona stvarno šta je tražila na trgu u to vreme
By mythe
Originally posted by Combo
A i ona stvarno šta je tražila na trgu u to vreme
isla da provocira, po obicaju
Korisnikov avatar
By Combo
Stvarno nekako sadistički...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Prosto mi se ne zauzima stav po pitanju teme koja je pokrenuta... Verujem da bih u očima mnogih prestao biti nacista, fašista i klero fašista, a da bih postao izdajnik srBskog roda koji je, poput mnogih drugih, odgovoran za propast Velike Srbije :D

Ne mogu se porediti Karadzić i Mladić sa Haradinaijem i Tačijem
Jedno im je zajedničko, svima su im ruke prljave i krvave, a samo oni znaju koliko! To što su jedni u ćeliji a drugi ne, nije stvar voljenja tih pojedinaca, već rupa u mehanizmima i nedostatka dokaza i valjanih zakona :(

@mythe

Što se tiče Kandićke; ženu sam upoznao lično. Više puta sam je slušao i imao priliku da čujem dosta od drugih o njoj. Žena je na mestu. To što je ona udarila nekoga ne znači da je ona kojekakva... Ko zna šta se tu tačno desilo i šta je taj čovek njoj rekao ili uradio.. Ono što većina ljudi gubi iz vida je da smo svi ljudi sa manama i da grešimo.. Ona je na čelu jedne jake organizacije i samim tim sve što ona uradi se tretira 10x strožije i sl..
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Ulix

I, usput budi rečeno, da nije bilo te iste vama omražene Nataše Kandić, danas se ne bi znalo i za brojne zločine nad Srbima, ali u skladu sa umnim ograničenjima nacionalista, stvari moraju biti obavezno crno-bele (banalne), pa se te "poželjne" strane njenog angažmana prećutkuju. Jer ako nacionalista nema onog drugog na kog će usmeriti svoju mržnju (bilo da je taj drugi Hrvat ili Albanac ili pak srBski izdajnik), on se valjda nekako oseti nesigurnim - jebeš svet kad nije crno-beo. :fist:
natasa kandic nikad nije govorila o zlocinima pocinjenim nad srbima. mozda provuce po koju neartikulisanu recenicu na 400 recenica koje strasno posveti zlocinima koje su pocinili srbi.
na pitanje u poligrafu na primer "a sta je sa oslobadjajucom presudom haradinaja" ona odgovara "mi prvo treba da se pozabavimo onim sto smo mi radili da bi bili spremni da sudimo drugima" i na tom stavu se bazira njena "borba za ljudska prava" idiotizam A klase.
da je bar 50% svoj javnog angazmana posvetila i zlocinima nad srbima, siguran sam da bi bila omrazena samo od nacionalnih ekstremista, a one od celog naroda izuzev ldp gnjida.
posledice takvog ponasanja i nje i cele te ekipe i medija su STRASNE i ogromne i reflektuju se na sve pojave u drustvu pa i na gej povorku. ali ne, ogranicenim konjima ne mozes da objasnis da svaka normalna zemlja u svemu i dobrom i losem ima STRATEGIJU i analizu posledica nekakvog ponasanja.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Niko nikoga ko je u istoriji izgubio rat nije pitao koliko je vojnika ili civila izgubio, a Srbija je uspela u samo 10 godina da ih izgubi nebrojano.

A to sto ovde niko ne zeli da shvati da su ratovi izgubljeni, to je vec drugi problem.
By Ulix
"mi prvo treba da se pozabavimo onim sto smo mi radili da bi bili spremni da sudimo drugima" i na tom stavu se bazira njena "borba za ljudska prava" idiotizam A klase.
Ti ovo možda nazivaš idiotizmom, ali za mene je ovo moralni stav par excellence. I ja verujem, kao i ona, da neko ko negira sopstvene zločine, nema pravo da govori o tuđim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!