Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Combo
Ladno se neko dete zove Šonja. Jel to možda verzija od Sonja??

Elem, muške na prste da izbrojiš (a računao sam u njih i one za čija imena nisam siguran).

E, matematičari...
Korisnikov avatar
By Combo
Pa jbt nije valjda ovim nesrećnim matematičarima škola u Ulici Slobodana Miloševića pa da pobegnu u autobus?!?
Korisnikov avatar
By Vel boy
ono chime se bar Srbija, ozbiljno, moze ponositi u odnosu na Hrvatsku je shto Srbija nema imena ulica, shkola, trgova, bulevara itd... po ratnim zlochincima. bar ne onim iz devedesetih.
Hrvatska (a duplo vishe tj. gore hrvatski deo entiteta FBiH drzave BiH) zaista, na zalost, i dalje ima problem njenog/njegovog odnosa prema proshlosti.

no, da sad ne politizujem, jel' te....
Korisnikov avatar
By Combo
Zavisi kog pitaš.

Drugo, ako nisu na zidovima zgrada - već su u udzbenicima istorije za VII i VIII razred osnovne škole (posebna bruka ne samo devedesete već i WWII). Ne znam kakva je situacija u Hrvatskoj po tom pitanju i ko ima više argumenata za ponos.

Na kraju krajeva ni ovi nije nešto čime bismo se dičili, i to ako zanemarimo elemente šizofrenije.

Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Combo
Elem, muške na prste da izbrojiš (a računao sam u njih i one za čija imena nisam siguran).
Pa ima ih 15 samo na prvoj godini. Ako su išle sve 4 godine ima ih 60.
Korisnikov avatar
By Combo
Od kad to i u kojoj zemlji sve godine zajedno izvode ekskurzije?!
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by jukie
Pa ima ih 15 samo na prvoj godini. Ako su išle sve 4 godine ima ih 60.
A što ste tako ubeđeni da se devojke nisu htele mlatiti :avalon:
Korisnikov avatar
By Combo
To nikad nećemo da saznamo.

Kad se naši vrate, kako god da je bilo, reći će da su bili muški, brojčano nadmoćni.
Korisnikov avatar
By AbD
srećom pa bus nije imao ZG registraciju i dinamovu zastavu na zadnjem staklu. :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Od kad to i u kojoj zemlji sve godine zajedno izvode ekskurzije?!
Ne znam ali oni imaju samo 84 đaka po godini, ako računaš da neki ne idu to je npr 70 po godini - dva prosečna gimnazijska odeljenja. Staviš sve četiri godine i vodiš osam odeljenja (280 đaka), što je otprilike kao da vodiš celu generaciju neke beogradske gimnazije (koje skoro sve uglavnom upisuju 240 đaka godišnje). A uglavnom se vodi cela godina/generacija gimnazije odjednom na isto mesto.
Korisnikov avatar
By Combo
Jukie, onda ispada da je bilo ovako...

Da iz neba plaha kiša padne,
niđe ne bi na zemljicu pala,
već na dobre konje i junake.

A tu bar autentičnost nema smisla dovoditi u sumnju.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Eh, nas, u nase vreme, nisu hteli da povedu dalje od Madjarske, a sve zbog 'incidenta' u prvoj godini, kada je jedna trojka fasovala izbacivanje iz skole (sic!) zbog marihuane u toaletu. I ne, nije bilo dovoljno ponizavajuce napraviti zajednicki roditeljski sastanak (klinci + roditelji + profesori) gde nam je dezurni organ milicije drzao predavanje o narkomaniji, nego i tri godine kasnije mi smemo samo do najprijateljskije granicne zemlje.
Korisnikov avatar
By Combo
Jao, imali smo i mi jednom takav sastanak. Ali da me ubiješ ne mogu da se setim šta je bio povod.

Divno!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nije tu bilo nikakve tuce koliko svatih...bilo je nekog gurkanja i dobacivanja i to je sve...mediji preuvelicavaju sve to da naprave senzaciju jer verovatno juce nisu imali interesantnijih tema.

Ali svejedno je to sve potpuno smesno jer umesto da se ti tinejderi druze, partijaju i sexaju :D medjusobno kao svi normalni tinejdzeri u celom svetu oni se hejtuju a nisu ni bili rodjeni u vreme kad je izbio rat :roll:
Korisnikov avatar
By Combo
Mene samo zanima da li su stvarno proveli noć u autobusu.

Ništa više.

Evo, ako je odgovor potvrdan - neću dalje ni ZAŠTO da pitam...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Zavisi kog pitaš.

Drugo, ako nisu na zidovima zgrada - već su u udzbenicima istorije za VII i VIII razred osnovne škole (posebna bruka ne samo devedesete već i WWII). Ne znam kakva je situacija u Hrvatskoj po tom pitanju i ko ima više argumenata za ponos.
imate smiloshevica, sheshelja, karadzica, martica itd... opisane kao velike drzavnike, dobre politichare, heroje i junake u udzbenicima istorije za VII i VIII razred osnovne shkole?? :shok:
Na kraju krajeva ni ovi nije nešto čime bismo se dičili, i to ako zanemarimo elemente šizofrenije.

Slika
ah, pa to je zbog nereda sramota. :)
Korisnikov avatar
By Combo
Oh, yeah. Made by Ljušić. Pa je povukli, s tim što se stvorio utisak da se radi o lovi.

Inače, evo udzbenika koji se već koristi...pitanja i ispravni odgovori

Ocenite ratnu strategiju četnika? - Mudra.

Šta mislite da li je 1941. godine srpski narod imao snage da pokrene ustanak? - Nije.

Da li je ofanzivna koncepcija Komunističke partije Jugoslavije bila opravdana? - Ne.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Oh, yeah. Made by Ljušić. Pa je povukli, s tim što se stvorio utisak da se radi o lovi.
Ali, bar su ju povukli. Kamo srece da i u Hrvatskoj te narochito u hrvatskom delu entiteta FBiH drzave BiH povuku s prometa njihove udzbenike gde puhadzijski velichaju onaj ratni hdz te sve njegove velikodesnicharske satelite
nače, evo udzbenika koji se već koristi...pitanja i ispravni odgovori

Šta mislite da li je 1941. godine srpski narod imao snage da pokrene ustanak? - Nije.

Da li je ofanzivna koncepcija Komunističke partije Jugoslavije bila opravdana? - Ne.
prichamo o devedesetima. :perezube:
Korisnikov avatar
By Combo
Izbori ili dva nas dele i od toga.
Korisnikov avatar
By jukie
Inače, evo udzbenika koji se već koristi...pitanja i ispravni odgovori
Napola offtopic a napola i nije:

Biologija za 8. razred, izdanje 1998:

Proverite svoje znanje: (ja boldovao)
1.Da li je lepše imati više braće i sestara ili živeti u porodici kao jedino dete?
2.Šta mislite, da li u našoj zemlji treba sprovoditi program za obnavljanje stanovništva?
3.Da li biste želeli da imate više dece kada budete imali svoju porodicu?
Korisnikov avatar
By Combo
:)

Ma gde je bilo ono....u stihu nešto....jedno ko nijedno...pa ne znam šta za dva, pa se dođe do 3 deteta minimum??

PS> nisam rekao da je ono iz udzbenika za IV gimnazije.

PS2>a šta podrazumevaju pod programom za obnovu stanovništva?
Korisnikov avatar
By Vel boy
Izbori ili dva nas dele i od toga.
a, znam, zalosno je da je i to nestabilno. ali zato se potrudite da na vlast nikad vishe ne dodju (ex- ne ex) shesheljevci, koshtunichinovci (chitaj karadzicevci) i njihova kompanija.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by jukie
Napola offtopic a napola i nije:

Biologija za 8. razred, izdanje 1998:

Proverite svoje znanje: (ja boldovao)
1.Da li je lepše imati više braće i sestara ili živeti u porodici kao jedino dete?
2.Šta mislite, da li u našoj zemlji treba sprovoditi program za obnavljanje stanovništva?
3.Da li biste želeli da imate više dece kada budete imali svoju porodicu?
Ovo je prestrasno. :cut:
Ne znam kako sada izgleda udzbenik iz geografije za 8. razred, ali znam da sam u njemu pre nekoliko godina procitala kako je za vreme ratova devedesetih jako veliki procenat visokoobrazovanog stanovnistva otisao sa prostora bivse SFRJ u inostranstvo i nikada se nije svojoj drzavi oduzio za sve sto im je pruzila i u njih ulozila.... :zid:
Korisnikov avatar
By spliff
E, matematičari...
um caruje, snaga klade valja
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Vel boy
Zadar i Zadrani (chast zadarskim izuzecima) OPET sramote Hrvatsku.
valjda hoce u Italiju.... :giggle:
ti znas i izuzetak/tke? :D

ma mjesto im i je u italiji. kamo srece pa da ih oni trpe :) zadar je ovoj zemlji ionako dao samo najgore, od kalmete i njegove mafijaske svite preko laznog forsiranja njihovog gospodarskog rasta i prosperiteta (koji je baziran na mafijaskoj gradjevini i otvaranju shopping centara) pa do ostatka HR koji to sve pusi, sto njihov, ionako ogroman ego cini jos i vecim :glupan:
Ova ljestvica....jel im je maksimalan broj bodova 100 ili 60 možda?

http://www.medskolazd.hr/
u moje vrijeme bi 60
Korisnikov avatar
By Combo
E pa onda jako fina deca idu u tu školu.
Originally posted by mirth
sa prostora bivse SFRJ u inostranstvo i nikada se nije svojoj drzavi oduzio za sve sto im je pruzila i u njih ulozila.... :zid:
Sve su to platili moji mama i tata preko poreza i doprinosa. Država mi je pružila i u mene uložila jedno veliko NIŠTA.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by erkondisn

ma mjesto im i je u italiji. kamo srece pa da ih oni trpe :)
a, usrdno se nadam da ima izuzetaka.
no, onakvim naci-shovi Zadranima treba mussolini-jeva Italija (to sam mislio, kad sam rekao hoce u Italiju).
chak i ova berlusconi-jeva je predobra za njih., treba njima mussolini-jeva chizma da ju ljube i lizu.
By Ulix
Originally posted by Vel boy
Originally posted by erkondisn

ma mjesto im i je u italiji. kamo srece pa da ih oni trpe :)
a, usrdno se nadam da ima izuzetaka.
no, onakvim naci-shovi Zadranima treba mussolini-jeva Italija (to sam mislio, kad sam rekao hoce u Italiju).
chak i ova berlusconi-jeva je predobra za njih., treba njima mussolini-jeva chizma da ju ljube i lizu.
Sa izuzetkom antisemitskih zakona, i nema neke razlike. :kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!