- 11 Jul 2009, 18:47
Ne znam samo kako imate vise zivaca i strpljenja da polemisete o temama ovog tipa, kada se sve cinjenice vec odavno znaju .......
Originally posted by UlixSlazem se (sa Ulixom - OMG!)Originally posted by burak-BLKako mi je odvratno što se "svih zločina" setite samo kad neko pomene jedan od onih koji je počinio "vaš narod".
Slažem se sa ovim postom. A pokušaje da se moj narod prikaže kao jedini krivac i počinilac zločina, kao što se na prikriven način pokušava u ovoj temi, kategorično osuđujem.
![]()

Originally posted by LoniUpravo ....Originally posted by DominionKakvi sukobi?
vise mi se u ta srebrenica popela na q... kao da je to jedino mesto na podrucju bivse sfrj gde su bili sukobi. a i optuzbe na racun srba, pa majku mu, valjda su tu bili jos neki koji su ucestvovali u ratu. dokle ce zvono biti nad nama? dvoje je potrebno za tango pa tako i u ratu.
O čemu ti govoriš?
Sukob je kad se dve vojske dogovore da se nađu na istom mestu i da retuju fer.
Srebrenica je bila čist zločin.
Vosjka Ratka Mladića išla je od kuće do kuće Bošnjaka i kupila sve muškarce koji su bili stariji od 16-17 godina.
Nakupila ih nekoliko hiljada, dovela na jedno mesto i CAP!
O kakvim vojnim sukobima govorimo?

Ne znam samo kako imate vise zivaca i strpljenja da polemisete o temama ovog tipa, kada se sve cinjenice vec odavno znaju .......