Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
Originally posted by Ulix
Originally posted by burak-BL
Slažem se sa ovim postom. A pokušaje da se moj narod prikaže kao jedini krivac i počinilac zločina, kao što se na prikriven način pokušava u ovoj temi, kategorično osuđujem.
Kako mi je odvratno što se "svih zločina" setite samo kad neko pomene jedan od onih koji je počinio "vaš narod".

:katemoss:
Slazem se (sa Ulixom - OMG!) :D

Originally posted by Loni
Originally posted by Dominion
vise mi se u ta srebrenica popela na q... kao da je to jedino mesto na podrucju bivse sfrj gde su bili sukobi. a i optuzbe na racun srba, pa majku mu, valjda su tu bili jos neki koji su ucestvovali u ratu. dokle ce zvono biti nad nama? dvoje je potrebno za tango pa tako i u ratu.
Kakvi sukobi?

O čemu ti govoriš?

Sukob je kad se dve vojske dogovore da se nađu na istom mestu i da retuju fer.
Srebrenica je bila čist zločin.

Vosjka Ratka Mladića išla je od kuće do kuće Bošnjaka i kupila sve muškarce koji su bili stariji od 16-17 godina.

Nakupila ih nekoliko hiljada, dovela na jedno mesto i CAP!

O kakvim vojnim sukobima govorimo?
Upravo .... :nokti:

Ne znam samo kako imate vise zivaca i strpljenja da polemisete o temama ovog tipa, kada se sve cinjenice vec odavno znaju ....... :bljak:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by
...ispada da je sramota biti Srbin u Srbiji...Strasno...
Pa jeste strasno moram priznati !
Mene je sramota da budem Srbin i u Srbiji i u Tunguziji i gde god jer je biti Srbin odavno pocelo da znaci i biti homofobican, ekstremni nacionalista, rasista, opsednuti mrzitelj svega nesrpskog, fan Ratka i Radovana itd isl...

"Veliki Srbi" su mi zgadili sopstvenu naciju i veru...
By Kragi
Vera i nacionalna pripadnost nemaju veze jedno sa drugim :)
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by Dr. M
Mada opste je poznata stvar da se na ovom forumu oduvek nipodastavalo sve sto je srpsko...ispada da je sramota biti Srbin u Srbiji...Strasno...

:srbin: :srbin: :srbin:
Sramno je biti Srbin skoro svuda izvan Srbije. Ni u Rusiji i Grckoj, koje smatramo bliskim i prijateljskim zemljama nas ne uvazavaju onoliko koliko uvazavaju gradjane mnogih NATO agresorskih zemalja. Cak i u Rusiji je bolje biti Amerikanac, nego Srbin. A sirom Evrope i sveta, svakako je pozeljnije biti Bosanac, pravoslavne veroispovesti, negoli se izjasnjavati kao Srbin. Mislim da to ima neke veze sa slikom stvorenom o nama, crtanu zlocinom u Srebrenici.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Momo
Originally posted by
...ispada da je sramota biti Srbin u Srbiji...Strasno...
Pa jeste strasno moram priznati !
Mene je sramota da budem Srbin i u Srbiji i u Tunguziji i gde god jer je biti Srbin odavno pocelo da znaci i biti homofobican, ekstremni nacionalista, rasista, opsednuti mrzitelj svega nesrpskog, fan Ratka i Radovana itd isl...

"Veliki Srbi" su mi zgadili sopstvenu naciju i veru...
Ti promeni veru, pa pali u neku dzamiju ako mislis da ce ti biti bolje...Onda ces moci da mrzis " Velike Srbe " bez stida i srama...

:piski: :piski: :piski:
Korisnikov avatar
By Loni
Mi smo ludi što se raspravljamo s ovima, koji pod srpstvom podrazumevaju identifikaciju s Ratkom i Radovanom.

Alo bre nacionalisti?
Odkud vam pravo da uzimate monopol nad terminom SRPSTVO?

Taj termin označava onog, ko voli svoju zemlju i ko želi da njoj bude dobro i da se u njoj živi dobro.
I to je sve.

Dakle i Ulix je za srpstvo kao i ja i Maljković.

Kakav je to način da pod SRPSTVO uguravate prećutkivanje zločina Ratka Mladića i Radovana Karadžića?
Odakle vam pravo?!
By mythe
@Stripi - ja sam oduvek bio protiv nacionalisticke retorike (cuj, ja sam ti covek biznisa pa mi je svakako nacionalizam stran), ali zasto bi imao nesto protiv nacionalno-demokratsko-europske opcije (kakvu recimo u Srbiji zastupaju DS, G17 plus i SPO)??? Sta je tu lose? Sto mozda nece da priznaju Kosovo (kao sto bi to uradili Ceda Jovanovic, Natasa Kandic(i) i ekipa??) Oni se svakako ne zalazu za rat, nego se diplomatski bore da se sacuva jedan deo drzavne teritorije. Dalje, uhapsili su Karadzica i sve cini da uhapse Mladica kako bi se konacno odmrznuo SSP a i kapnula koja parica ;)

Glede Andrije Hebranga - ta njegova izjava nije u redu, ali bih voleo da znam kada je on to rekao. Ako je rekao nedavno, onda stvarno nije u redu da bude predsednicki kandidat, ali ako ta njegova izjava iz 1994. onda stvarno... i Stipe Mesic i Vuk Draskovic su svasta govorili (ovaj drugi govorio o odsecanju ruke svakome ko u Sandzaku podigne muslimasnki barjak), pa su se nakon odredjena vremena promenili i postali itekako pozeljni i prihvatljivi partneri Zapada

@Loni - a odakle tebi pravo da svakoga ko se ne slaze sa tebe nazivas nacionalistom??? Ja sam prvi za to da se uhapsi Mladic (naveo sam gore zasto), cak sam i za to da se sto pre povedu krivicni postupci protiv bivsih celnih ljudi i glavnih novinara RTSa - Milorada Vucelica, Milijane Baletic, Spomenke Jovic i te ekipe ali necu zloupotrebljavati srebrenicku tragediju za pljuvanje po celom srpskom narodu i slicno, a jos manje cu se zalagati za priznavanje one lazne drzave Kosovo.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by mythe
uhapsili su Karadzica i sve cini da uhapse Mladica
:smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
Mi smo ludi što se raspravljamo s ovima, koji pod srpstvom podrazumevaju identifikaciju s Ratkom i Radovanom.

Alo bre nacionalisti?

Taj termin označava onog, ko voli svoju zemlju i ko želi da njoj bude dobro i da se u njoj živi dobro.
I to je sve.

Kakav je to način da pod SRPSTVO uguravate prećutkivanje zločina Ratka Mladića i Radovana Karadžića?
Odakle vam pravo?!

lepo recheno :up:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

Alo bre nacionalisti?

I to je sve.

Odakle vam pravo?!
http://www.youtube.com/watch?v=EEYatm2UkwM
:up:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Frey
Originally posted by Kiborg
vise mi se u ta srebrenica popela na q... kao da je to jedino mesto na podrucju bivse sfrj gde su bili sukobi. a i optuzbe na racun srba, pa majku mu, valjda su tu bili jos neki koji su ucestvovali u ratu. dokle ce zvono biti nad nama? dvoje je potrebno za tango pa tako i u ratu.
Bravo!!!

:up: :up: :up:

Mada opste je poznata stvar da se na ovom forumu oduvek nipodastavalo sve sto je srpsko...ispada da je sramota biti Srbin u Srbiji...Strasno...

I još jedno (naravno) :up: .

Na ono što nemam su mi se popele izjave naših premijera/predsednika/ministara u kojima se izvinjavaju i klanjaju svima zbog zločina koje smo, je l' te, mi počinili (pritom, nećemo o tome da smo mi ukokavali metkom u čelo, a hrvati i muslimani kopali oči, sekli uši ljudima i terali ih da ih jedu pre nego što ih kao stoku zakolju), dok drugi komšijski narodi datume naših pogibija slave kao nacionalne praznike (koje im, naravno, mi opet čestitamo).

No, nije to ništa novo. Gledajući kroz istoriju, večito smo se klali, pa se onda spajali u jednu državu, konstantno se izvinjavajući (što ide vrlo jednosmerno) i tako naizmenično. Dokle?

I ne, nisam ljubitelj Ratka i Radovana. Radovan je političko govno za koje me boli dupe, i da se ja pitam, sve ih treba spaliti. Ratka mi je žao jer je očigledno sva krivica svedena na njega, a on je samo vojnik koji je sledio uputstva. Ništa nije gori od nekog tamo Johna Smitha koji je 77 dana ispuštao bombe iz svog nevidljivog aviona na nevin narod ove zemlje (ili Avganistana, Iraka, Irana, da ne nabrajam dalje pošto ni sama više ne znam gde su to vajne svetske sile uvodile "mir"). A "zločini" počinjeni pod njegovom direktnom komandom... Uf uf uf... Sve je nešto pun Hag muslimana, hrvata, šiptara, pa im treba Ratko kako bi broj nji'ovi vs. naši bio ujednačen.

Kada neko kaže "izvin'te što smo vas bombardovali/klali/slično", onda ću i ja da kažem "izvin'te i vi što smo vi vas". Pa onda R.M. i J.S. mogu da igraju karte tamo negde u Hagu, a mi ostali konačno da zalečimo rane i nastavimo svako na svoju stranu. Pa nek oni tamo slave svoje dane lijepih njihovih, a mi da gledamo svoja posla, podižemo sopstvene memorijalne spomenike i stojimo pravo. A ne ovako povijeni da nas svako jebe kako stigne i stane, i uz to dobije i osmeh i "hvala, dođite ponovo".
By Kragi
Originally posted by spliff

Alo bre nacionalisti?

I to je sve.

Odakle vam pravo?!

lepo recheno :up:
i još jednom (naravno) :up:

@ E.c.h.o... nisam mislio na "zaborav" zlocina i svih onih koji su stradali u njemu.
By Kragi
Originally posted by bigirl
Ratka mi je žao jer je očigledno sva krivica svedena na njega, a on je samo vojnik koji je sledio uputstva.
U ponedeljak 13.07.2009. na B92 pogledaj jedan dokumentarni film koji pocinje u 22.00 "Izdajnik protiv zločinca"

"Film govori o mehanizmu montiranih suđenja u neobjavljenom ratu 1991. godine u bivšoj Jugoslaviji, kroz priču o slučaju generala Vlade Trifunovića, koji je u Srbiji osuđen da je izdajnik (11 godina zatvora), u Hrvatskoj da je ratni zločinac (15 godina zatvora).

General Trifunović je odbio naređenje vrha vlasti iz Beograda i spasao živote 300 svojih mladih vojnika tako što je predao kasarnu u Varaždinu i svo naoružanje u njoj, u zamenu za živote vojnika."

Videces kako se uputstva mogu i odbiti tj. naredjenja ne izvrsavati ;)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by KgCS3
U ponedeljak 13.07.2009. na B92 pogledaj jedan dokumentarni film...
Nisam ni sumnjala. ;)
Korisnikov avatar
By Dr. M

Alo bre nacionalisti?

I to je sve.

Odakle vam pravo?!
Od ovakvih i slicnih postova mi se prikenjalo... :wcsolja:

@bigirl

Svaka cast!!! :hail2: :hail2: :hail2:

:srbin: :srbin: :srbin: :srbin: :srbin:
Korisnikov avatar
By Delete
...
Dozvolices mi da te castim? :)

I ne, nisam ljubitelj Ratka i Radovana. Radovan je političko govno za koje me boli dupe, i da se ja pitam, sve ih treba spaliti. Ratka mi je žao jer je očigledno sva krivica svedena na njega, a on je samo vojnik koji je sledio uputstva. Ništa nije gori od nekog tamo Johna Smitha koji je 77 dana ispuštao bombe iz svog nevidljivog aviona na nevin narod ove zemlje (ili Avganistana, Iraka, Irana, da ne nabrajam dalje pošto ni sama više ne znam gde su to vajne svetske sile uvodile "mir"). A "zločini" počinjeni pod njegovom direktnom komandom... Uf uf uf... Sve je nešto pun Hag muslimana, hrvata, šiptara, pa im treba Ratko kako bi broj nji'ovi vs. naši bio ujednačen.
Gresis sinko, grdno gresis. :ozbiljan:
By Kragi
U ponedeljak 13.07.2009. na B92 pogledaj jedan dokumentarni film...
Nisam ni sumnjala. ;)
Ocajan pokusaj diskreditacije, dokumetarac moze da se emituje na bilo kojoj TV stanici - poenta ce biti ista ;)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ocajan pokusaj diskreditacije, dokumetarac moze da se emituje na bilo kojoj TV stanici - poenta ce biti ista ;)
Ali se emituje bas na B92...

Kakva slucajnost...ma vazi...

:protest: :protest: :protest: :protest: :protest:

Cudi me da nisu pozvali i Natasu Kandic da nam svima struco objasni o cemu se tu u stvari radi...bljak...

:bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:
By Kragi
Pa bilo bi malo degutantno da programska sema bude nesto tipa:

20.00 Cecin koncert
22.00 Izdajnik protiv zločinca
23:00 Talk Show (gost Ceca)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Pa bilo bi malo degutantno da programska sema bude nesto tipa:

20.00 Cecin koncert
22.00 Izdajnik protiv zločinca
23:00 Talk Show (gost Ceca)
Pa nije Pink jedina TV stanica u Srbiji, ako si njih imao na umu...

Nesto ne verujem da bi RTS, FOX, Avala ili bilo koja druga stanica to emitovala...Uvek je to bas B92...ma, vazi....

Svi znamo ko nam pise.... :zacepi:

Uostalom bolje i Cecin koncert nego Natasa Kandic, Sonja Biserko i ta ekipica...Na njenom koncertu bar nije sramota biti :srbin:
Korisnikov avatar
By Stripi
Na ono što nemam su mi se popele izjave naših premijera/predsednika/ministara u kojima se izvinjavaju i klanjaju svima zbog zločina koje smo, je l' te, mi počinili (pritom, nećemo o tome da smo mi ukokavali metkom u čelo, a hrvati i muslimani kopali oči, sekli uši ljudima i terali ih da ih jedu pre nego što ih kao stoku zakolju), dok drugi komšijski narodi datume naših pogibija slave kao nacionalne praznike (koje im, naravno, mi opet čestitamo).
:klap: :klap:
Bravo, ovo je doista divan primjer mlade osobe koja fino i precizno gradira ubojstva. Ok je kad te ubiju metkom u čelo ali nije u redu ako te zakolju jer si onda više mrtav nego kakd te koknu metkom. Nego, ti si to stajala iza svog hrabrog oca koji je hrabro oslobađao Vukovar pa znaš da on i njegovi pajtosi nisu nikog mučili? Ali dobro, tvoje budalaštine su mi već otprije poznate, tako da ovo što si sad napisala stvarno nije nešto novo.
Nije ni novo što će na kraju za čitav rat ispast krive nevladine organizacije i borci za ljudksa prava, poput Nataše Kandić, Žarka Puhovskog, Sonje Biserko i ostalih ljudi. Dakle, nisu zločinci poput Ratka Mladića, Mirka Norca ili Nasera Orića krivi što su poubijali ljude nego su krivi oni ljudi koji ukazuju na zločine istih? Ovo je već drugi put da na istoj temi moram reć da vi stvarno niste normalni.

@Myto
Andrija Hebrang je to izjavio u intervjuju koji je izašao prošli tjedan u Nin-u, kad se već naveliko govorilo o njegovoj kandidaturi za predsjednika države. Hvala Bogu pa ta bdala baš i nema nekih velikih izgleda. Ili bih ja volio misliti da je tako.

No, nije to ništa novo. Gledajući kroz istoriju, večito smo se klali, pa se onda spajali u jednu državu, konstantno se izvinjavajući (što ide vrlo jednosmerno) i tako naizmenično. Dokle?
Sve je nešto pun Hag muslimana, hrvata, šiptara, pa im treba Ratko kako bi broj nji'ovi vs. naši bio ujednačen.
A tek ovo...nije potrebno ni komentirati. Vjerojatno se gospodična informira sa sitea Radikala koji je poznat po objektivnosti. Ili tako neke druge opskurne stranice.
No kad smo već kod omjera...prije par godina, kada je Mirko Norac osuđen za zločin nad Srbima u Medačkom džepu ovdje su se mogli pročitati komentari da je za svakog ubijenog čovjeka dobio samo tri mjeseca. Za zločin u Srebrenici kada se saberu sve kazne ukupno i kada se podijeli na ubijene ljude dobije se cifra od 4,49 dana.
Korisnikov avatar
By bigirl
Cudi me da nisu pozvali i Natasu Kandic da nam svima struco objasni o cemu se tu u stvari radi...bljak...
Pssssssst... Ne daj im ideje... :piski: Ako nam se NK ponovo nakači na tv, nećemo danima moći da je skinemo (mada sam čula da je definitivno odlepila ).
Korisnikov avatar
By Dr. M
Pssssssst... Ne daj im ideje... :piski: Ako nam se NK ponovo nakači na tv, nećemo danima moći da je skinemo (mada sam čula da je definitivno odlepila ).

Izvini...a, kad je ona pa bila normalna ( u psihijatriskom i svakom drugom smislu i pogledu )?

:plavuso:
By wilmott
Za zločin u Srebrenici kada se saberu sve kazne ukupno i kada se podijeli na ubijene ljude dobije se cifra od 4,49 dana.
Kolicinski popust.
Korisnikov avatar
By Myto
A kad su pederi pa bili normalni, gledajuci ih kroz prizmu heteroseksualaca?
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Stripi
:klap: :klap:
Bravo, ovo je doista divan primjer mlade osobe koja fino i precizno gradira ubojstva. Ok je kad te ubiju metkom u čelo ali nije u redu ako te zakolju jer si onda više mrtav nego kakd te koknu metkom.
;) Obožavam kad nešto namerno napišem znajući da će se svi kačiti na to, a onda vidim kako se svi kače na to. ;) To mi je ravno onoj priči o Eli i Rodžeru ("Normane, je li Ela ikada imala konja??"). Just for the record, kada gledaš film, zažmuriš na scenu gde neko nekome puca u glavu ili kada neko nekome čupa jezik, a zatim ga kolje?
Originally posted by Stripi
No kad smo već kod omjera...prije par godina, kada je Mirko Norac osuđen za zločin nad Srbima u Medačkom džepu ovdje su se mogli pročitati komentari da je za svakog ubijenog čovjeka dobio samo tri mjeseca. Za zločin u Srebrenici kada se saberu sve kazne ukupno i kada se podijeli na ubijene ljude dobije se cifra od 4,49 dana.
Što je i normalno i logično, zar ne? Ovo je gay-SERBIA forum. Većinu forumaša čine Srbi. Ovde pišu o svojim žrtvama, slave svoje sportske pobede, tuguju nad porazima i sl. Ako si očekivao tugu zbog te presude, idi na forum hdz-a. No, kada se saberu sve srpske žrtve, pa izvrši sličan račun, koliko se dobije? 0,0000000000000000006583 dana??

I btw ne treba mi da idem na sajt ni jedne stranke, dovoljno mi je da dođem ovde i informišem se kako je ovaj ili onaj pušten iz Haga, a onda sa zadovoljstvom čitam komentare u stilu "ne mogu da verujem... ispada kao da stvarno postoji zavera protiv nas...".

Actually, nama nikakva zavera nije potrebna. Sami smo sebi dovoljni da se izvređamo i pokoljemo (pa i ovaj forum, ovakve i slične teme, su dovoljan dokaz toga kako se delimo i radimo protiv sebe).
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Frey
Originally posted by Kiborg
Bravo!!!

:up: :up: :up:

I još jedno (naravno) :up: .

Kada neko kaže "izvin'te što smo vas bombardovali/klali/slično", onda ću i ja da kažem "izvin'te i vi što smo vi vas". Pa onda R.M. i J.S. mogu da igraju karte tamo negde u Hagu, a mi ostali konačno da zalečimo rane i nastavimo svako na svoju stranu. Pa nek oni tamo slave svoje dane lijepih njihovih, a mi da gledamo svoja posla, podižemo sopstvene memorijalne spomenike i stojimo pravo. A ne ovako povijeni da nas svako jebe kako stigne i stane, i uz to dobije i osmeh i "hvala, dođite ponovo".
Vidi, vidi... bigirl, nisam znala da si tako opasna

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!