Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by KgCS3tj
sa tačkom se piše.
Prihvatam kritiku tj. (tacka) korekciju :D
Korisnikov avatar
By Kylender
Trebalo bi da svako može biti Srbin bez obzira na religijska uverenja, boju kože i ostala "određenja" svakog čoveka.

Zašto religija na ovim prostorima ima snažan upliv u nacionalnu pripadnost je skoro pa retoričko pitanje. Naime, prateći istoriju prostora ex-Jugoslavije, počev od 14.veka, jasno je da je često bilo dovoljno promeniti religiju i spasiti sebe kojekavih beda... Tako su na prostoru Sandžaka i BiH mnogi Pravoslavaci postajali Muslimani - značajno različit narod od onih koji to nisu uradili... Neko će reći da nije bilo razlike, ali vremeplov bi itekako potvrdio da je bilo. A samo religija promenjena. Slične stvari je radila katolička crkva na prostorima vojne krajine... Bilo je dovoljno samo postati Katolik i HOP, postaneš prisvojen od strane druge nacije ( Hrvat, Austrijanac...) Ne znam za primere takve politike Pravoslavne crkve, ali verujem da ih je bilo.

Dakle, vekovima unazad, religijska uverenja ljudi su ključno određivala njihove sudbine. Društveno je to prevaziđeno već neko vreme, ali istorijski gledano, nećemo ovaj apsurd prevazići još dugo vremena. Jer sa našim sličnim (često nasilno izemenjenim jezicima po izlasku iz SFRJ) zaista ne ostaje mnogo toga po čemu ćemo se razlikovati... Hrvatski, Bosanski, Crnogorski i Srpski jezik.... Mislim da se Nemački jezik više razlikuje idući od grada do grada... To se zove nacionalnotvorna kriza. Kao što Makedonci prisvajaju Aleksandra Makedonskog ;) .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!