Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SunceCrkva se uvek ogradjivala od Obraza i Obrazovaca. To nije bilo slicaj kada je Nebojsa Krstic nalazio na celu organizacije, jer se tada Obraz bavio nekim drugim stvarima i pitanjima, ALI SPC se javno ogradila od stavova delanja i mislejnja Obrazovaca, sankcionisani su oni clanovi crkve koji su imali neke javne nastupe sa njim (npr. prota Zarko). A crkva sve krstene ljude smatra svojom decom, pa i one koji su istopolno orijentisani....
Crkva treba da se obrati i da zabrani rad "Obraza" i da prihvati gej ljude kao "svoju decu". To bi bilo najlogicnije i najbolje. Ako neko kaze: "pod noz.., ubij..", onda on ne moze da bude crkveni zasticenik niti zastupnik.
Mene samo zanima koji ce nas ostrasceni neprijatelj stati na nasu "gej" stranu, u smislu da ce podrzati nasa prava. To ce se jednog dana desiti.
Originally posted by istokeh, ko zna koliko sreće i kakav je plezir pričinio karadžić onom goluždravom ćuranu ako ga se stvarno vidno prepao. šteta.
Odgledao sam "Stanje Nacije" na B92 danas i bilo mi je zao sto je Marko Karadzic bio sagovornik Mladenu iz Obraza. Lepo je sve to on rekao, ali pokopo ga je jebeni glas i vidno je bio , on kaze uzbudjen, ali i meni je delovao uplaseno, sto je Mladen odmah pametno iskoristio.
Originally posted by Dragoniteslažem se s većim delom necitiranog teksta, ali s ovim ne. prvenstveno zato što će, ako ih zabrane, prestati da budu tako agresivno prisutni u javnom prostoru (osobito uličnom), a to bi, opet, blagotvorno delovalo na moje zdravlje. dalje, sama zabrana bi već pokazala da su im leđa (ili, tačnije, da im je glava) oslabila, a i to je nešto to look forward to.
U prevodu, ništa mi ne znači zabrana.
Originally posted by administratora foruma zlochinachkog obraz-a
Кренимо редом-
Дечко, ти мораш што пре да разграничиш у својој глави значење везано за термин хомофоб.
Молим те, ако немаш речник страних речи и израза, истражи преко интерента.
Можда се пре може рећи, педерфоб, али и онда би то била грешка, јер се нико не плаши педера.
Тако, да злоупотреба `хомофоба` на овом Форуму неће бити дозвољена.
Originally posted by Бели Анђео Администраторene-de, toliki se ljudi slomiše da ustanove šta sve jeste, a šta nije diskriminacija, a niko se još nije setio da se radi o svakom vidu javne parade!
Сваки вид ЈАВНЕ параде или било чега је дискриминација свих осталих (већинских) и удар на све традиционалне вредности како србског народа, тако и опште људске.
Originally posted by *STATUS*ja ovde imam više nedoumica.
рука Лазаревих војника, потомаца Живојина мишића"
Originally posted by 2Q2Bstr8
ne mislim da treba da ih zabrane, jer će time preći u ilegalu i nastaviti da rade isto što i sada... rešenje nije u zabrani rada neke organizacije, već u suočavanju sa idejama koja ta organizacija nosi. a varate se ako mislite da će zabranom Obraza biti zabranjene i njihove ideje.
Originally posted by 2Q2Bstr8Bez Ustava se ne vredi pozivati na zakon. Inkopatibilno porediti državno-pravne sisteme Srbije i Nemačke. Nemačka očigledno nema tu vrstu potrebe da štiti svoj Ustav kao što je ima Srbija i koristi drugačiji mehanizam da izađe na kraj sa ekstremnim grupama u situaciji koja je utoliko različita od srpske što je Ustav nedoveden u pitanje, tj ideje na kojima najviši državno-pravni akt počiva nisu osporene ukoliko nijedno njihovo ministarstvo nije moralo da pribegne sredstvima koja uključuju izjašnjenje Ustavnog suda.Originally posted by blentapočeti sa sprovođenjem zakona. ako je Nemačka uspela da se izbori sa svojom nacističkom prošlošću bez zabranjivanja ovakvih organizacija, može i Srbija.
pa sta cemo onda?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!