Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By polarlicht4.1
Apsolutno ništa. Osim što je demonstrirana jedna od osnovnih logičkih grešaka u zaključivanju, tipa Ulica je mokra ---> Pada kiša.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Loni

Inace o tome da li je vise zenki, koje dobrovoljno pristaju na seks ili onih, koje nevoljno pristaju najbolji je odgovor bezanje zenki od muzjaka koji ih jure.

Kao i uvek - nešto nisi dobro shvatio a onda to nazivaš najboljim odgovorom ili dokazom.

Bežanje ženke je deo seksualne igre.

Od ženke slona se očekuje da tako neko vreme trčkara okolo dok je mužjak juri pred parenje.

Jednom se jedna neuoobičajeno brzo smorila i želela seks što pre ("Opstanak") pa ju je mužjak surlom i kljovama gurao odpozadi ne bi li je tako naterao na taj deo igre, a kad ona nije htela da se makne - tek je tad počeo odnos.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Simor
Originally posted by Lepa Krepa

ti kao glavni problem vidiš to što mu je neko rekao da je nenormalan.
Naravno da vidim problem u psihijatrizaciji, između ostalog zato što je to diskurs koji se i danas koristi da bi se diskvalifikovala seksualnost LGBT ljudi.

Oponiraćeš nečijem stavu da su nasilnici žrtve tako što ćeš iskoristiti diskurs moći kojim ćeš nekoga staviti s onu stranu "normalnosti"?

:neto:
ah da, "psihijatrijski diskurs" je postao a curse word, zahvaljujući toj zgodnoj analogiji svega-što-se-proglasi-njegovim-delom sa psihijatrizacijom homoseksualnosti. ja, recimo, smatram analogije prilično opasnim, naročito kad se o ovakvim stvarima radi. ova koju si ti upotrebio automatski demonizuje temu priče, površno i bez argumenata.
ja, recimo, mislim da neke stvari jesu nenormalne. iživljavanje nad ljudima je nenormalno. iživljavanje nad ženama je nenormalno. i to ne sa stanovišta "disciplinujuće medicine", niti sa stanovišta biologizacije nasilja, a naročito ne sa stanovišta heteropatrijarhata, budući da svi navedeni itekako nalaze opravdanja za muško nasilje. ja ga vidim nenormalnim sa stanovišta osobe koja je izložena maltretiranju i sa stanovišta društva koje kroz takve prakse (p)ostaje bolesno i opasno.
isto tako, smatram da je apologetski stav prema zločinima nenormalan. a silovanje JE zločin. i ako je zabranjeno širiti versku, nacionalnu, etničku, rodnu i svaku drugu mržnju time što se, recimo, opravdavaju ili poriču ratni zločini, ja ne vidim nikakav problem da se isti princip primeni na govor o "mirnodopskom" silovanju.
By Simor
Te stvari koje ti nazivaš nenormalnima su posledica različitih oblika moći u društvu, koji se meni duboko intimno gade. Silovanje je rezultat odnosa moći. Pedofilija je rezultat odnosa moći. Psihijatrizacija je rezultat odnosa moći.

Ti detronizuješ jednu poziciju moći a istovremeno afirmišeš drugu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da se nadovežem na Marsov post.
Kada u sexu neko voli da igraš kučku, pa očekuje da moliš i tražiš kitu, iako je logično da si željan kite čim se jebete!

Pedofilija i silovanje je pre individualno-biološki odnos moći, dok je institucionalizacija delimično i društveni odnos moći.
Ne vidim povezanost, sem što posle zločina u velikom broju slučajeva sledi kazna.

Naravno da je pojam zločina, odnosno kazne od društva do društva različit (vremenski i prostorno), kao rezultat i određenih odnosa moći, ali to nema pod obavezno veze sa individualnom moralnom osudom zločina i činjenicom da zločin zahteva kaznu!
Korisnikov avatar
By Loni
Krepo, u cemu je problem?
I ja isto smatram da je nasilje nad zenama i silovanje nenormalno i sta s tim?
Je l neko na forumu ne smatra mozda?
Ja takvog ne vidim.

Ja ti lepo rekoh da je stvar samo u meri.
Sto je po meni idealna kazna za silovanje 3 + 3 godine (robija plus lecenje), dakle ukupno 6 (I sto priznajem da je sama robija pakao) a za klasicno ubistvo mislim da bi kazna trebala biti recimo 10 + 10 godina,
A ti koliko kapiram mislis da bi ove dve kazne trebale biti istovetne.

Simor ti je lepo rekao.
A ja bih dodao. Koristis svoju moc (misljenje ti je ovde vecinsko) da optuzisis kontrasagovornika za ono sto ne misli i dajes sebi za pravo da ga proglasis promoterom silovanja (sto je vrlo gnusna podmetacina) i da ga iskidas na komadice izjavama da je ovakav ili onakav privatno.
Pozicija moci ti ovog puta to daje za pravo.

- Sto se tice zivotinja, muzjaci ne samo da jure zenke, vec ih uhvate zubima (il kljunom) za kozu nad vratiom da se ne otimaju.
Da macka stvarno uziva da li bi macak morao da je grizne za vrat da se ne otima?

Te price o tome kako zenke uzivaju uprkos tome sto beze jer je to kao deo neke igre zavodljenja (kucka glumi kucku) su smesne.
Dakle treba da poverujem da su macke i keruse ustvari dobre glumice i da zbog socioloskih razloga beze od svog uzivanja da ne bi ispale lakse zenske.

Emisija OPSTANAK rekla mi je sledece - Zenke vecine sisara samo 3 dana u mesecu osecaju nagon za seksom.
Svih ostalih dana ne misle na seks. Bave se prehranom mladunaca i njihovom zastitom itd.
Tokom plodnih dana muzjaci osecaju da one menjaju miris i ako ih napadnu tokom tih dana zenke ce verovatno rado pristati na seks.

Medjutim muzjaci napadju i tokom ostalih dana. ukoliko u blizini nema zenke, koja je u danu parenja, on ce napasti neku koja nije.
U tom slucaju one beze i bore se da do seksa ne dodje. Ne uzivaju i tesko im pada.

Ali ni to nije sve. Mnoge zenke ne pristaju cak ni na seks kad su im plodni dani vec to rade iskucivo u takozvanom KALENDARSKOM PERIODU.

Sad STA JE KALENDARSKI PERIOD?

- Macke su svesne da ce im macici preziveti samo ako se okote u toplom delu godine, u leto.
Ako se macici rode zimi, oni umiru od hladnoce.

Dakle macke pustau macore da nasrnu na njih tek u plodnim danima tokom kraja januara, ceog februara i pocetka marta, jer znaju da ce im jedino tako mladunci za par meseci doci na svet usred leta i da se nece smrznuti.
Dakle cak ni plodni dani nisu dovoljni vec i plodni dani i kalendarski period.

Eto, koliko u stvari zenke macke retko dobrovoljno psutaju macore na seks.
Dakle samo tokom plodnih dana i samo u periodu kad ce okot biti u najtoplijim danima, a to je jako mali broj dana u godini.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Simor

Te stvari koje ti nazivaš nenormalnima su posledica različitih oblika moći u društvu, koji se meni duboko intimno gade. Silovanje je rezultat odnosa moći. Pedofilija je rezultat odnosa moći. Psihijatrizacija je rezultat odnosa moći.

Ti detronizuješ jednu poziciju moći a istovremeno afirmišeš drugu.
te stvari jesu posledica moći. priča koju loni priča neprestano zaobilazi taj uzrok koristeći biologističke kvaziargumente. i to je upravo diskurs koji reafirmiše iste te odnose moći.

ako ja izjavim da je nenormalno iživljavati se nad ženama ili braniti takvo što koristeći jedan takav sumanuti amalgam kvazi-argumenata kakav koristi loni, koju poziciju moći ja afirmišem? psihijatrijsku? zašto? zbog reči "nenormalno"? šta misliš da ta reč implicira? da smatram da su loniju potrebni medikamenti ili terapija, da mu treba dati dijagnozu, smestiti ga u neku instituciju, nadgledati, proučavati, opisivati...? jer, to su načini kojima se praktikuje ta "psihijatrizacijska moć".
jok. ja mislim da je patologija koju njegovi postovi isijavaju društvena, a ne mentalna, hormonalna, hemijska ili kakva već. i je, mišljenje mu je bolesno i to zato što odražava bolesti društvenog sistema u kom ga je formirao.
By J...

Te price o tome kako zenke uzivaju uprkos tome sto beze jer je to kao deo neke igre zavodljenja (kucka glumi kucku) su smesne.
Dakle treba da poverujem da su macke i keruse ustvari dobre glumice i da zbog socioloskih razloga beze od svog uzivanja da ne bi ispale lakse zenske.

Emisija OPSTANAK rekla mi je sledece - Zenke vecine sisara samo 3 dana u mesecu osecaju nagon za seksom.
Svih ostalih dana ne misle na seks. Bave se prehranom mladunaca i njihovom zastitom itd.
Tokom plodnih dana muzjaci osecaju da one menjaju miris i ako ih napadnu tokom tih dana zenke ce verovatno rado pristati na seks.

Medjutim muzjaci napadju i tokom ostalih dana. ukoliko u blizini nema zenke, koja je u danu parenja, on ce napasti neku koja nije.
U tom slucaju one beze i bore se da do seksa ne dodje. Ne uzivaju i tesko im pada.

Ali ni to nije sve. Mnoge zenke ne pristaju cak ni na seks kad su im plodni dani vec to rade iskucivo u takozvanom KALENDARSKOM PERIODU.

Sad STA JE KALENDARSKI PERIOD?

- Macke su svesne da ce im macici preziveti samo ako se okote u toplom delu godine, u leto.
Ako se macici rode zimi, oni umiru od hladnoce.

Dakle macke pustau macore da nasrnu na njih tek u plodnim danima tokom kraja januara, ceog februara i pocetka marta, jer znaju da ce im jedino tako mladunci za par meseci doci na svet usred leta i da se nece smrznuti.
Dakle cak ni plodni dani nisu dovoljni vec i plodni dani i kalendarski period.

Eto, koliko u stvari zenke macke retko dobrovoljno psutaju macore na seks.
Dakle samo tokom plodnih dana i samo u periodu kad ce okot biti u najtoplijim danima, a to je jako mali broj dana u godini.

:fancyklap:

I sta s tim?

I jedna konstatacija totalni off - Loni jesi ti cuo da se muzjaci vecine domacih zivotinja kastriraju tj. ustroje?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na stranu što nikada nisam voleo biologiju, ali Loni, smorio si.

Čovek nije isto što i bilo koja druga životinja.
Čovek je čovek.
Korisnikov avatar
By Mars
I zato slabijem treba dati pištolj da se kompenzuje razlika fizičke snage.
Korisnikov avatar
By Loni
Znam da se stroje i protiv sam toga.
to sam pomenuo cisto da se zna da zenke i ne pristaju toliko voljno na seks koliko se cini. Da su suprotne situacije mnogo cesce. I kad vidite macku da se okotila usred zime znajte da to nije uradio svojom voljom i da ce joj biti mnogo teze da nadje hranu za mlade i zastiti ih od zime.
No to vec nije tema. Samo odgovor.

Uzgred Krepo nije bas u redu olemisati o meni, a ne sa mnom.
Ja sam ti se gore lepo obratio

Iz tvog posta gore ispada da ja mislim kao i vecina stanovnika Srbije.
Kao vecinska patrijarhalna Srbija vaspitala me je da je muskarac gazda, a da zene treba da cute i ja sam kao na to naseo i ne mogu mentalno da s oslobodim toga na uzas emancipovanih clanova foruma.

Ja ti garantujem da uopste ne nastupam iz pozicije patrijarhata vec iz pozicije coveka, koji iskreno priznaje da moze da oseti i relativnu milost prema preksiocima i zakona, ma kakav prekrsaj bio.

Cak mislim daj e i obrnuto.
VECINA BI UVEK DA OSUDJUJE I KAZNJAVA.
To je dakle mejnstrim naroda.
Tesko je uloziti napor i dati oprost, razumeti i prekrsioca i datu mu sansu da se popravi.
Upravo zbog toga je roman Zlocin i kazna tako specifican i toliko se govori o njemu.
U njemu autor pokusava da nam i prersioca prikaze i sa humanim licem.

U pravosudnom sistemu je legitimno biti i TUZILAC i BRANITELJ.

Sigurno si gledala mnogo filmova i serija u kojima advokat rani optuzenog i ukazuje na njegove ljdukse osobine i motive.
Problem bi bio da se brani totalno nesto sto je vrlo grozno, ali to sa mnom ovde nije slucaj, sto sam vise puta rekao (ipak sam naveo neke godine robije i godine terapije).

No hajd da idemo s konkretnim slucajevima.

1. Ima li ovde onih koji vole Majkla Dzeksona i sta misle o njemu?

Ja s jedne strane mislim da je vrstan muzicar, ali da nije smeo sebi da dozvoli da se upusti u intimnopsti s decom.
Nije bilo nigde penetracije, ali jeste bilo spavanja u istom krevetu s maloletnicima, mazenje i ljubljenje.

Dakle svaki covek je dobar i slozen karakter.
Sta bi bilo najbolje resenje?
Pa verovatno ni nesto previse surovo. 40 godina za Majkla teske robije,
ali ni potpuna sloboda.
Vec recimo godine terapije.

2. Mi u Srbiji imamo jednog cuvenog filmskog reditelja, za koga smo verovatno culi da se par devojaka zalilo na njega.
Da je prema njima bahat, nasilan, da je svoju devojku prisilio na seks kad ona nije htela.
O ovome je pricano mnogo i postoje neke tuzbe.

Pa ipak taj reditelj s druge strane ima i neke pozitivne strane.
Snimio je par filmova, koji su kultni i upravo ce ove godine snimiti afirmativni film o gejevima.

JA SE KLADIM , pazite sta kazem, da ce jedni isti, koji sad zduzno podrzavaju recimo najstroze kazne za nasilje nad zenama, upravo tog reditelja da proglase HEROJEM LGBT populacije, kad taj film bude gotov.

Ovde ce mu se pisati hvalospevi, jos ako film dobije nagradu, cela LGBT Srbija ima svesno da zaboravi sve one price, zbog cega ga devojke napadaju.

Cinjenica je da taj covek ima i pozitivnih strana, ali i problem.
E pa zbog tih pozitivnih strana treba mu pored kazne recimo dati i sansu da utvrdi svoje greske, da se popravi ako treba i visegodisnjom terapijom...

Da se zalazem potpuno bez kazne, pa i redu bi bili napadi,
ali na ovom forumu ispada da ne smes da pokazes ni trunku respekta ili humanosti prema osudjenom, a da te ne proglase manijakom.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Mars

I zato slabijem treba dati pištolj da se kompenzuje razlika fizičke snage.
Kod tebe ironija, a kod mene POTPISANO.

Da, mislim tako.
Svima, koji su osudjivani ikad ne treba dati dozvolu za oruzje.
Ostalima treba dati.
a. Pistolj relativizuje znacaj telesne snage i od kako postoje pistolji i zene i invalidi i slabi muskarci dolaze do pizicije ravnoprvnosti u odnosu na bilo koga ko je fizicki jak.

Ne samo da su ravnoprvni vec su s pistoljima i jaci jer pravni sistem zabranjuje oruzje prestupnicima.

BEZ PISTOLJA
Zena je slabija od manijaka. Ne moze da se odbrani.

SA PISTOLJIMA
Zena je cak i jaca od manijaka. Njoj je dozvoljen pistolj. Njemu nije jer je ili osudjivan ili zatrazi dozvolu, pa mu je psiholog u okviru MUP-a posle razgovora dozvolu zabranio.

ORUZJE DAKLE MOZE BITI PRIJATELJ ZENA I SLABIH.
U cemu je problem?
Gde je stav, koji ovo opovrgava?
Daj primer.
Korisnikov avatar
By blabla54380
koliko ja znam majkl djekson nije kriv, odnosno onaj klinac koji ga je optuzio priznao je da je to uradio zato sto ga je naterao cale da bi zgrnuli pare na sudu. toliko o tome kako stariji mogu da slazu da su silovani :D nema vecih mahera od dece lazova tim pre sto padamo na njihove okice.
Korisnikov avatar
By Loni
Spri, kad je neko takav maher da slaze da je silovan radi milion dolara,
bice maher i da kaze u stvari nije bio silovan, ako mu se za to ponude 2 miliona.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
...
- Sto se tice zivotinja, muzjaci ne samo da jure zenke, vec ih uhvate zubima (il kljunom) za kozu nad vratiom da se ne otimaju.
Da macka stvarno uziva da li bi macak morao da je grizne za vrat da se ne otima?

Dakle treba da poverujem da su macke i keruse ustvari dobre glumice i da zbog socioloskih razloga beze od svog uzivanja da ne bi ispale lakse zenske...
Ovako je meni moja macka objasnila> u sexu nismo suptilne, vise volimo wham bam! Predigra moze potrajati dva, tri dana i za to vreme se grizemo, skacemo, igramo sm igrica. Zenka signalizira muzjaku da je spremna za snosaj tako sto se natrci i digne rep. On je drzi za vrat da bi osigurao 'ugodnu poziciju' a neke macke se kunu da im tako stimulise deo mozga zaduzen za ovulaciju. Muzjaci imaju bodljikav penis i na povlacenju se cesto moze cuti vrisak koji ispusta zenka. :sveca:
By J...

Da, mislim tako.
Svima, koji su osudjivani ikad ne treba dati dozvolu za oruzje.
Ostalima treba dati.
a. Pistolj relativizuje znacaj telesne snage i od kako postoje pistolji i zene i invalidi i slabi muskarci dolaze do pizicije ravnoprvnosti u odnosu na bilo koga ko je fizicki jak.

Ne samo da su ravnoprvni vec su s pistoljima i jaci jer pravni sistem zabranjuje oruzje prestupnicima.

BEZ PISTOLJA
Zena je slabija od manijaka. Ne moze da se odbrani.

SA PISTOLJIMA
Zena je cak i jaca od manijaka. Njoj je dozvoljen pistolj. Njemu nije jer je ili osudjivan ili zatrazi dozvolu, pa mu je psiholog u okviru MUP-a posle razgovora dozvolu zabranio.

ORUZJE DAKLE MOZE BITI PRIJATELJ ZENA I SLABIH.
U cemu je problem?
Gde je stav, koji ovo opovrgava?
Daj primer.

Pitanje je sta radi manijak na slobodi? Zasto je pusten iz zatvora, ludnice i sa psihoterapije ako je i dalje opasan za okolinu?

Zar ne bi bilo bolje ziveti u drustvu gde pistolji nisu potrebni? Zasto ne raditi na tome?

Mislis da je manijaku problem da nabavi pistolj "na crno"?
Korisnikov avatar
By Momo

Ali ovaj drugi deo je bilo apsoluitno moje zejebavanje.

Mislim ovo o transvestitima, koji kastracijom promene pol u odnosu na silvoatelje, kojima se predlaze to isto samo besplatno.
Kad već ističeš kako si politički korektan onda se bar na ovom forumu nemoj sprdačiti sa transvestitima i transseksualkama. Ružno je.

Informiši se malo o tome šta je promena pola umesto što tu mlatiš i pričas gluposti kao da si pao s kruške.

Pročitao sam temu i ne znam stvarno šta da kažem, a šta i reći i kome odgovoriti nakon izjava tipa : "vagina je stvorena za penis", "on to ne radi da bi nju bolelo vec da bi sebi olaksao.","Nije lako biti muskarac i kad ti priroda da ogroman nagon koji treba urazumiti. " itd

a sve izjave potkrepljene argumentima koji počinju sa "Emisija OPSTANAK rekla mi je sledece....
Korisnikov avatar
By Tungi
Kakva pisanija,bez kraja i konca na ovo j temi:roll:

Ko ovde ima teranje?
Korisnikov avatar
By Loni
Momo izvini, ali nemoj i ti da falsifikujes.
Nigde nisam napisao VAGINA JE STVORENA ZA PENIS
nego VAGINA JE PORED OSTALOG STVORENA I ZA PENIS.

Ta fraza PORED OSTALOG podrazumeva sve ono sto mi podrazumevamo.

I to ne kazem ja nego svaki udzbenik iz medicine i to ne srpski nego svetski.
Dakle znamo se sto godina i znas da da nikad ne bih rekao nesto antilezbejski i antitrans.
Ne mozemo biti iskljucivi i reci da vagina uopste nije i za penis jer bi onda bilo antistrejterski, a mi ne idemo iz krajnosti u krajnost.

Postavljao sam sto tema o pravima transeva i vrlo se gnusam kad negde procitam da neko krsi prava transeva kao sto je to nedavno ucinio list Kurir.

Zatim ne vidim da je u zajebantskoj recenici - Kastracija manijaka im dodje kao besplatna promena pola, ista sto je sala na racun transeva., vec je na racun samih manijaka i na racun besmsilene kazne.

Kad bismo tako proizvoljno racunali sta je protiv cega u zajebantskim recenicama, sve bi moglo da se tumaci kako se kome cefne.

A SAD OKO ORUZJA...
Za J....

Tvoje pitanje - Zasto je manijak na slobodi?
Zato sto mu je to je recimo to prvi slucaj da nekog napadne
ili zato sto niko nikad nije saznao za neki njegov predhodni slucaj (napadao je pod maskom recimo i nije uhvacen)

Dakle u tom slucaju on moze napasti recimo komsinicu i u toj poziciji njoj pomaze pistolj.

On taj pistolj pretpostavljamo da nema jer da bi neko dobio dozvolu za pistolj mora ako je musko da odluzi vojsku i to ne civilno.

Da bi neko isao u vojsku mora da bude psihicki zdrav, a cak i tada pred podnosenje zahteva za oruzje on mora da prodje testove da je podoban da poseduje oruzje.
Tek tada dobija dozvolu.

Ako kupi nesto na crno, to je vec druga grana kriminala.
Njome vec ne mozemo da se bavimo jer cemo prosiriti temu na jos 100 strana.
Ali ako ga uhvate za pistoljem za koji nema dozvolu, on mora zakonski da odgovara.

Naravno da treba da se trudimo da zivimo u svetu u kom oruzje nije potrebno i u kom kriminal nije potreban, ali sta dotle?
Takav svet ne moze da se uspostavi u sledecih 100 godina, a dotle se treba braniti i stititi i pre nego sto dodje policija.

Ako manijak provaljuje vrata, usamlojena zena ce i pozvati policiju, ali ne bi bilo lose i da izvadi pistolj iz ormara i uperi ga u manijaka.
Dok policija dodje...
Korisnikov avatar
By Loni
POZITIVAN ZNACAJ PISTOLJA U CIVILIZACIJI....

1. Pistolje bi ako ista drugo u idealnom drustvu trebalo da ima barem policija.
Upravo zahvaljujuci vatrenom oruzju policajaca, kriminalci se predaju i na razdaljini od 100 metara.

Zamislimo kako bi policija jurila manijake na toj razdaljini da nema oruzja?
Morali bi da ga stignu, sto je na toj razdaljini cesto i nemoguce.
Morali bi da ga opkole i da se bore s odbeglim kriminalcem prsa u prsa.

Upravo zahvaljujuci oruzju policija moze vrlo lako i vesto da uhvati veliki broj kriminalaca. Oni u civilizacii bez pistolja nikad ne bi bili tako efikasno uhvaceni.

2. CIVILIZACIJA je vec postojala i bez pistolja i pusaka.
I znamo kako je bilo.
Jos krvavije nego danas.
Ljudi su se tukli i golim rukama i toljagama i kopljima i nozevima i macevima.
U Japanu su tu bile borilacke vestine.

Ljduska bica su se uvek borila za prevlast, ali bez pistolja prednost da pobede imali su samo oni fizicki jaci i vestiji.

Zahvaljujuci pojaavi vatrenog oruzja civilizacija je odmakla napred jer niti je vise vaznije ko je fizicki jaci, niti ko zna bolje da se bije.

Pistolji i puske negiraju znacaj samog fozickog obracuna.
Tako su upravo zahvaljujuci njima slabi ljudi, ljudi lojalni dravi i drzavnoj policiji ili cak zene dospeli u ravnopravan polozaj u odnosu na onaj u kome su bili u istorijskim periodima kad se sve sastojalo u fizickoj snazi.

3. Oruzje treba u idealnom svetu da ima samo policija,
medjutim posto policija nikad ne moze stoprocentno da proprati neciju bezbednost, oruzje se moze dati i osobama, koje u MUP-u prodju psiholoske testove.
To svakako nece biti ili ne bi trebalo biti osobe s manijcnim sklonostima.

Dakle u svetu pistolja manijaci su u gorem polozaju u odnosu na ostale.

A svet gde nam opruzje uopste nece biti potrebno je ipak utopija, koja ce doci za sto godina.
By J...

nego VAGINA JE PORED OSTALOG STVORENA I ZA PENIS.

Ta fraza PORED OSTALOG podrazumeva sve ono sto mi podrazumevamo.

Ali sta to ima veze s temom nije mi jasno?

Da li mozda oslobadja silovatelja krivice jer je eto pogodio pravu "metu"? :misli:
Korisnikov avatar
By Momo

Kada sem pre nekih 5 godina prvi put bio pasivan, bilo je mi je jako bolno (a anus je u goroj poziciji u odnosu na vaginu, koja je stvorena za penis) i sta s tim?
Dva dana me je malo bolelo, treceg sam sve zaboravio.

Sama teorija o bolu je prenaglasena jer joj on ne reze vene na vratu, ne sece joj prste vec joj penisom ulazi u vaginu, koja pored ostalog i jeste predvidjena za taj kopulativni organ. Bola ima, traume ima ali sigurno o nije za dozivotnu robiju niti kastraciju.

E Loni, daj molim te kako te samo nije sramota da poredis svoje dobrovoljno tucanje i necije silovanje, imas valjda majku, sestru jbt sta bi im rekao da ih neko sliuje? verovatno bi rekao " ma nije to nista, ja kad sam se jebao prvi put u cmar bolelo me samo dva dana, procice to brzo"...

Uostalom ko kaze da se sva silovanja vrse u penetracijom u vaginu...

znam zene koje su prezivele samo pokusaj silovanja pa ne mogu psihicki da se sastave po 10 godina a ti sazaljevas nekog sto ce 3 godine da sedi u zatvoru gde mu je na kraju krajeva i mesto...

a za plagiranje, pa pogledaj sam svoj post, izjavio si i jedno i drugo, ja sam izabrao tvoj prvoizreceni stav da je : vagina stvorena za penis

a porediti promenu pola sa kastracijom je bezobrazluk a ne sala, sta si ocekivao kako cu da reagujem? da kazem hahaha jao sto si simpatican kad dovodis u vezu transvestite (koji i ne menjaju pol, ne znam odakle ti ta ideja da je transseksualka isto sto i transvestit) tj osobe koje menjaju pol sa kastracijama silovatelja

ajd idi jos na trans deo foruma pa ispricaj tu smehotresnu salu, kazi korisnicama koje su promenile pol da su u stvari kastrirane, ako ti ne shvatas sta si rekao ja ne znam kako da ti pojasnim
Korisnikov avatar
By svejedno
zjuuum.

..

Od ...relativizacije silovanja (mislim, ne znam koliko ti je jasno, loni - to jeste ono sto radis..il si radio, sada vec...ma) brojanja minuta samog silovanja, preko zivotinjskog carstva do pro-gun akcije....

..

Zagrcnuo mi se mozak.

zjuuuuuum.

..

Ja i dalje protiv kastracije, btw.

Sad me jos vise mrzi da objasnjavam zasto.
Korisnikov avatar
By Loni
quote]Originally posted by Momo

E Loni, daj molim te kako te samo nije sramota da poredis svoje dobrovoljno tucanje i necije silovanje, imas valjda majku, sestru jbt sta bi im rekao da ih neko sliuje? verovatno bi rekao " ma nije to nista, ja kad sam se jebao prvi put u cmar bolelo me samo dva dana, procice to brzo"...

Uostalom ko kaze da se sva silovanja vrse u penetracijom u vaginu...

a porediti promenu pola sa kastracijom je bezobrazluk a ne sala, sta si ocekivao kako cu da reagujem? da kazem hahaha jao sto si simpatican kad dovodis u vezu transvestite (koji i ne menjaju pol, ne znam odakle ti ta ideja da je transseksualka isto sto i transvestit) tj osobe koje menjaju pol sa kastracijama silovatelja

ajd idi jos na trans deo foruma pa ispricaj tu smehotresnu salu, kazi korisnicama koje su promenile pol da su u stvari kastrirane, ako ti ne shvatas sta si rekao ja ne znam kako da ti pojasnim

[/quote]

Ne Momo, ides iz krajnosti u krajnost i pogresno tumacis.
No, mozda si i ja nisam dovoljno precizno izrazio u tim prvim postovima.

Nikad ne bih rekao - Nije to nista i odustanite od tuzbe.
Dobro se secam drugarice, koju je silovao podstanar njene prijateljice, bio sam uz nju sve vreme i bodrio je da ne odustane.
I nikad ne bih dao odobrenje da se ta osoba izvuce bez kazne.

Cak ni cifra od 3 godine nije tacno preneta.

U prvom postu sam rekao 3 godine plus psihoterapija,
a kasnije sam rekao da i ta terapija treba da traje isto toliko,
sto ukupno iznosi 6 godina.

Dakle moja prosecna kazna bila bi oko 6 godina onako odoka, a sudstvo bi ispitivanjem utvrdilo da li je mozda i za vise.
Time dokazujem da sam bolji od trenutnog sisterma u Srbiji, koji propisuje kaznu 6 godina.

Ono sta stoji, a zasta ste se svi uhvatili, da ja kaznu silovanja kao i kradje ipak gledam blaze u odnosu na sam cin ubistva.

Dakle relativizivao sam silovanje u odnosu na ubistvo i iza toga stojim, ali ne u odnosu na nevinog coveka.

No takve stavove imaju i sve nase sudije.
Ne znam nikoga ko ce reci da su silovanje i recimo rezanje grkljana dve iste stvari, koje zahtevaju istovetne kazne.

Recenica - Manijacima dakle treba da dozvolimo beslatnu promenu pola - nije protiv transeva.
U njoj nijedan trans nije podvrgnut ruglu kao u vicu. U toj recenici nit se pominje trans, niti sta o njemu.

Nekadasnja predsednica LABRIS-a Lepa Mladjenovic jednom je rekla - Imala sam dva macka, ali sam od njih svorila dve macke.

Znamo sta je ona uradila s macorima.
Dakle da li je ona u toj recenici povredila neke transeve, a sama i psiholog i aktivista Zena u Crnom, i bora za leabejska prava...

Tumaciti stvari tako vrlo je opasno.

- Mislim ovako se mozemo raspravljati do sutra, uvek neko moze da konstruise dnesto sto ja mislim, a ne mislim, ali ako vi mislite da je u zemlji, gde 70 % ljdui opravdava nasilje nad LGBT- ovcima, u kojoj 40 % pravda navijace, najveci problem sto ce neki LONI sa foruma reci da takodje osudjuje silovanje, ali nije za smrtnu kaznu, kastriranje niti duzinu robije, kao i kod ubistva, onda ne vidim neku narocitu poentu.

A za vaginu cu poceti da verujem da ni u kom slucaju nije u obliku pogodnom za ulazak penisa. Umesto nje sledeci put napisacu da je za penis pored ostalog predvidjeno uvo ili recimo pupak.
Tako se niko nikad ne bi nasao uvredjenim. A i to mozda.
By ...Sitnicava...
Loni, aj sad priznaj da ti je diplomski pet puta kraći od sveukupnog pis(h)anja na ovu temu. :smeh:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!