- 03 Jan 2010, 17:19
Apsolutno ništa. Osim što je demonstrirana jedna od osnovnih logičkih grešaka u zaključivanju, tipa Ulica je mokra ---> Pada kiša.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Loni
Inace o tome da li je vise zenki, koje dobrovoljno pristaju na seks ili onih, koje nevoljno pristaju najbolji je odgovor bezanje zenki od muzjaka koji ih jure.
Originally posted by Simorah da, "psihijatrijski diskurs" je postao a curse word, zahvaljujući toj zgodnoj analogiji svega-što-se-proglasi-njegovim-delom sa psihijatrizacijom homoseksualnosti. ja, recimo, smatram analogije prilično opasnim, naročito kad se o ovakvim stvarima radi. ova koju si ti upotrebio automatski demonizuje temu priče, površno i bez argumenata.
Originally posted by Lepa KrepaNaravno da vidim problem u psihijatrizaciji, između ostalog zato što je to diskurs koji se i danas koristi da bi se diskvalifikovala seksualnost LGBT ljudi.
ti kao glavni problem vidiš to što mu je neko rekao da je nenormalan.
Oponiraćeš nečijem stavu da su nasilnici žrtve tako što ćeš iskoristiti diskurs moći kojim ćeš nekoga staviti s onu stranu "normalnosti"?
![]()
Originally posted by Simorte stvari jesu posledica moći. priča koju loni priča neprestano zaobilazi taj uzrok koristeći biologističke kvaziargumente. i to je upravo diskurs koji reafirmiše iste te odnose moći.
Te stvari koje ti nazivaš nenormalnima su posledica različitih oblika moći u društvu, koji se meni duboko intimno gade. Silovanje je rezultat odnosa moći. Pedofilija je rezultat odnosa moći. Psihijatrizacija je rezultat odnosa moći.
Ti detronizuješ jednu poziciju moći a istovremeno afirmišeš drugu.
Te price o tome kako zenke uzivaju uprkos tome sto beze jer je to kao deo neke igre zavodljenja (kucka glumi kucku) su smesne.
Dakle treba da poverujem da su macke i keruse ustvari dobre glumice i da zbog socioloskih razloga beze od svog uzivanja da ne bi ispale lakse zenske.
Emisija OPSTANAK rekla mi je sledece - Zenke vecine sisara samo 3 dana u mesecu osecaju nagon za seksom.
Svih ostalih dana ne misle na seks. Bave se prehranom mladunaca i njihovom zastitom itd.
Tokom plodnih dana muzjaci osecaju da one menjaju miris i ako ih napadnu tokom tih dana zenke ce verovatno rado pristati na seks.
Medjutim muzjaci napadju i tokom ostalih dana. ukoliko u blizini nema zenke, koja je u danu parenja, on ce napasti neku koja nije.
U tom slucaju one beze i bore se da do seksa ne dodje. Ne uzivaju i tesko im pada.
Ali ni to nije sve. Mnoge zenke ne pristaju cak ni na seks kad su im plodni dani vec to rade iskucivo u takozvanom KALENDARSKOM PERIODU.
Sad STA JE KALENDARSKI PERIOD?
- Macke su svesne da ce im macici preziveti samo ako se okote u toplom delu godine, u leto.
Ako se macici rode zimi, oni umiru od hladnoce.
Dakle macke pustau macore da nasrnu na njih tek u plodnim danima tokom kraja januara, ceog februara i pocetka marta, jer znaju da ce im jedino tako mladunci za par meseci doci na svet usred leta i da se nece smrznuti.
Dakle cak ni plodni dani nisu dovoljni vec i plodni dani i kalendarski period.
Eto, koliko u stvari zenke macke retko dobrovoljno psutaju macore na seks.
Dakle samo tokom plodnih dana i samo u periodu kad ce okot biti u najtoplijim danima, a to je jako mali broj dana u godini.
Originally posted by MarsKod tebe ironija, a kod mene POTPISANO.
I zato slabijem treba dati pištolj da se kompenzuje razlika fizičke snage.
Originally posted by LoniOvako je meni moja macka objasnila> u sexu nismo suptilne, vise volimo wham bam! Predigra moze potrajati dva, tri dana i za to vreme se grizemo, skacemo, igramo sm igrica. Zenka signalizira muzjaku da je spremna za snosaj tako sto se natrci i digne rep. On je drzi za vrat da bi osigurao 'ugodnu poziciju' a neke macke se kunu da im tako stimulise deo mozga zaduzen za ovulaciju. Muzjaci imaju bodljikav penis i na povlacenju se cesto moze cuti vrisak koji ispusta zenka.
...
- Sto se tice zivotinja, muzjaci ne samo da jure zenke, vec ih uhvate zubima (il kljunom) za kozu nad vratiom da se ne otimaju.
Da macka stvarno uziva da li bi macak morao da je grizne za vrat da se ne otima?
Te price o tome kako zenke uzivaju uprkos tome sto beze jer je to kao deo neke igre zavodljenja (kucka glumi kucku) su smesne.
Dakle treba da poverujem da su macke i keruse ustvari dobre glumice i da zbog socioloskih razloga beze od svog uzivanja da ne bi ispale lakse zenske...
Da, mislim tako.
Svima, koji su osudjivani ikad ne treba dati dozvolu za oruzje.
Ostalima treba dati.
a. Pistolj relativizuje znacaj telesne snage i od kako postoje pistolji i zene i invalidi i slabi muskarci dolaze do pizicije ravnoprvnosti u odnosu na bilo koga ko je fizicki jak.
Ne samo da su ravnoprvni vec su s pistoljima i jaci jer pravni sistem zabranjuje oruzje prestupnicima.
BEZ PISTOLJA
Zena je slabija od manijaka. Ne moze da se odbrani.
SA PISTOLJIMA
Zena je cak i jaca od manijaka. Njoj je dozvoljen pistolj. Njemu nije jer je ili osudjivan ili zatrazi dozvolu, pa mu je psiholog u okviru MUP-a posle razgovora dozvolu zabranio.
ORUZJE DAKLE MOZE BITI PRIJATELJ ZENA I SLABIH.
U cemu je problem?
Gde je stav, koji ovo opovrgava?
Daj primer.
Originally posted by LoniKad već ističeš kako si politički korektan onda se bar na ovom forumu nemoj sprdačiti sa transvestitima i transseksualkama. Ružno je.
Ali ovaj drugi deo je bilo apsoluitno moje zejebavanje.
Mislim ovo o transvestitima, koji kastracijom promene pol u odnosu na silvoatelje, kojima se predlaze to isto samo besplatno.
Originally posted by LoniAli sta to ima veze s temom nije mi jasno?
nego VAGINA JE PORED OSTALOG STVORENA I ZA PENIS.
Ta fraza PORED OSTALOG podrazumeva sve ono sto mi podrazumevamo.
Originally posted by LoniE Loni, daj molim te kako te samo nije sramota da poredis svoje dobrovoljno tucanje i necije silovanje, imas valjda majku, sestru jbt sta bi im rekao da ih neko sliuje? verovatno bi rekao " ma nije to nista, ja kad sam se jebao prvi put u cmar bolelo me samo dva dana, procice to brzo"...
Kada sem pre nekih 5 godina prvi put bio pasivan, bilo je mi je jako bolno (a anus je u goroj poziciji u odnosu na vaginu, koja je stvorena za penis) i sta s tim?
Dva dana me je malo bolelo, treceg sam sve zaboravio.
Sama teorija o bolu je prenaglasena jer joj on ne reze vene na vratu, ne sece joj prste vec joj penisom ulazi u vaginu, koja pored ostalog i jeste predvidjena za taj kopulativni organ. Bola ima, traume ima ali sigurno o nije za dozivotnu robiju niti kastraciju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!