Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By HPLC
Brankicu za ministra policije :)
Najava

Insajder istražuje gde odlaze stotine miliona evra dok mašine stoje, a Srbija ima jednu od najlošijih putnih mreža u regionu? Ko su povlašćeni graditelji puteva u Stbiji, ko ih i kako kontroliše? Gosti: Milutin Mrkonjić, ministar za infrastruktoru, Zoran Drobnjak, generalni direktor javnog preduzeća ’Putevi Srbije’, Velimir Ilić, bivši ministar za kapitalne investiije i Milica Trifković, direktorka ’Geoputa’. Voditelj: Jugoslav Ćosić.

http://www.b92.net/tv/najava.php?id=1827
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by Herald

Najava

Insajder istražuje gde odlaze stotine miliona evra dok mašine stoje, a Srbija ima jednu od najlošijih putnih mreža u regionu? Ko su povlašćeni graditelji puteva u Stbiji, ko ih i kako kontroliše? Gosti: Milutin Mrkonjić, ministar za infrastruktoru, Zoran Drobnjak, generalni direktor javnog preduzeća ’Putevi Srbije’, Velimir Ilić, bivši ministar za kapitalne investiije i Milica Trifković, direktorka ’Geoputa’. Voditelj: Jugoslav Ćosić.

http://www.b92.net/tv/najava.php?id=1827
Velimir Ilic nije bio prisutan, morao je da ode na neku drugu televiziju :)

btw., ovo je poslednji serijal sezone, sledece mozemo da ocekujemo od septembra 2011 :D
Korisnikov avatar
By deran
meni je bezveze bez brankice,a jugosalv pravi face kao da će dušu da dane...:povez:
Korisnikov avatar
By *deni*
:krezavi:
Da, da, da, ima neku napaćeno-zgađenu facu, kao da mu je govno neprestano pod nosom.
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by *deni*

:krezavi:
Da, da, da, ima neku napaćeno-zgađenu facu, kao da mu je govno neprestano pod nosom.
Ja bih pristao da budem voditelj samo uz upotrebu električne palice, s
obzirom da bih imao tako fine goste u emisiji..

Mada, i meni fali Brankicin glas. Verovatno će u emisijama da se čuje, no, sačekajmo septembar za to :)
Korisnikov avatar
By Blady
Veceras.
Ko voli, nek izvoli :)
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ma večeras će da bude smor, ponavljaju šta su radili prethodnih godina, po ko zna koji put.
Korisnikov avatar
By Mars
Taman da B92 jos vise zalici na RTS i njegov "Trezor".
Korisnikov avatar
By Blady
Sledece nedelje farmaceutska mafija.

I ja sam se nesto lose natripovala na B92.
Ne znam sta se desava sa njima :neznam:
Korisnikov avatar
By Herald
Ako ne odrade "Bele Andjele" nista nisu uradili.

Imaju materijala za pedofiliju medju popovima i povezanost sa politicarima. I palmu da ubace sto tera decu da se klanjaju patrijarhu. Pozovu Bojana Jovanovica - bivseg svestenika SPC koji poseduje audio zapise sa pedofopima ( pedofop = pop pedofil ). Najavio je knjigu o pedofopima SPC. Pre par dana je trebao da se sastane sa patrijarhom, nadam se da ce ga i on ispaliti kao i ostali u Srbiji pa lepo da objavi i knjigu i audio zapis.
Korisnikov avatar
By Blady
Herald napisao:Ako ne odrade "Bele Andjele" nista nisu uradili.

Imaju materijala za pedofiliju medju popovima i povezanost sa politicarima. I palmu da ubace sto tera decu da se klanjaju patrijarhu. Pozovu Bojana Jovanovica - bivseg svestenika SPC koji poseduje audio zapise sa pedofopima ( pedofop = pop pedofil ). Najavio je knjigu o pedofopima SPC. Pre par dana je trebao da se sastane sa patrijarhom, nadam se da ce ga i on ispaliti kao i ostali u Srbiji pa lepo da objavi i knjigu i audio zapis.
Au Heralde, pa prevelika su oni "mafija"
:up:
Korisnikov avatar
By V25
Pa, "Insajder" još dođe kao jedna od retko zanimljivih emisija u domaćoj produkciji.
Korisnikov avatar
By Herald
"Ideš kao Bojan, ne kao Serafion. (...) To ćemo naći, neki put i način. (...) Eto, obećavam ti to. (...) Ići ćemo zajedno..."

Slika

Tako na snimku, koji je danas objavio internet portal "Radija Sarajevo", govori vladika Vasilija Kačevenda svom bivšem đakonu Bojanu Jovanoviću, koji ga javno optužuje za razvrat, pedofiliju i umiješanost u ubistvo jednog bogoslova.

Episkop zvorničko-tuzlanski 2004. godine, kada je napravljen snimak, Jovanoviću nudi put u Rusiju kako bi šutio o svemu onome o čemu je progovorio u ispovijesti za "Radio Sarajevo" prije dvije sedmice.

Jovanović ovaj snimak objavljuje tek kao dokaz da posjeduje snimke. Druge snimke, sa delikatnim temama i ponudama, Jovanović, iz razumljivih privatnih razloga, ne objavljuje, bar za sada.

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaj ... z1c0KE9py0
Korisnikov avatar
By Herald
Neko gledao insajder? Ja nisam.

B92: Kako je SZO mogla da savetuje vakcinu trudnicama ako vakcina nije bila testirana na tridnicama?

Gregori Hartl: Ja zaista u ovom trenutku nemam odgovor na to pitanje, ne mogu na to da odgovorim ovako iz glave, to je bilo pre dve godine, ne mogu da odgovorim.

B92: Da li ste znali da nije testirana na trudnicama?

Gregori Hartl: Zaista neću da odgovorim u ovom trenutku!

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=554484
Korisnikov avatar
By Blady
Gledala sam..
Sledeci ponedeljak je drugi deo i bice vise o Srbiji..
Korisnikov avatar
By HPLC
Nisam pogledao treći deo Insajdera :( Nadam se da će isplivati i ovaj serijal Kupoprodaja zdravlja negde na youtube.

Ono što mene interesuje međutim je, zašto neće biti repriza? :zonasumraka:
Korisnikov avatar
By Blady
Ni ja nisam gledala trojku, pa bi bilo pogodno da neko ovde baci link :)
Korisnikov avatar
By HPLC
Heralde, ja te volim puno :)
Korisnikov avatar
By HPLC
Jok ove nedelje - insajder je prepustio termin DJokovicu, sad sam procitao na njihovom twitteru. Od sledece nedelje pocinje opet da se emituje.

Jeste videli najavljene konferencije u BG u decembru? Ucestvovace SZO cak. Povodom celog insajdera o vakcinama. MIslim da ono sto Srbija prvo treba da sredi je - kako je uopste upleteno toliko ljudi i ko je odneo pare. Nije mi jasno zasto nije zemlja mogla direktno od Novartisa da radi uvoz. Wtf jbt?? Ako je specijalna situacija, mogli su. Ne?
Korisnikov avatar
By Herald
12 decembra ce predstvanici SZO odrzati skup sa predstvanicima ministartsva zdravlja u Beogradu.

Sutra repriza prve epizode serijala "Kupoprodaja zdravlja".
Korisnikov avatar
By HPLC
Repriza? Kako to?! Pa rekli su samo premijerno. Nije mi bilo ni jasno zasto nece biti reprize..
Korisnikov avatar
By Herald
Rekli su tako da nas navuku da gledamo :)

Sve ispocetka u naredne 3 nedelje kol`ko sam razumeo.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!