Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
šta mu nije bilo jednostavnije da si malo sredi timeline na Faceu?
Korisnikov avatar
By deran
bolje da je sredio sopstveni face-zgleda kao retard...
Korisnikov avatar
By Stripi
ali megauspješan retar.
Jes ti vidio šta je on sve napravi oza Srbiju, a?
Korisnikov avatar
By Sheytan
Čedomir Jovanović: LDP neće dići ruke od Kosova kao Slobodan Milošević :krezavi:

Beograd -- Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da Srbiji treba izlaz, a ne partijske stranputice.

"Nećemo stići nigde ako tek za 10 godina shvatimo da su nam generacije uništene, uz konstataciju da su potrošena i ta dva političara. Tražim da istinu priznaju protagonisti dosadašnje politike koja je počivala na bežanju od nje. I Tadić i Nikolić i Dačić", kazao je lider LDP-a u intervjuu "Blicu".

Jovanović je dodao i da mora da se napravi koncenzus oko posla koji je pred Srbijom, i onda da se na izborima bore oko toga ko je brži, ozbiljniji, efikasniji.

"To je red koji je društvu potreban i jedini put da pobedimo bedu", dodao je on.

Jovanović je rekao da LDP neće dići ruke od Kosova kao Slobodan Milošević ili većina političara prošle jeseni, pošto su prethodno "gurnuli ljude na barikade".

"Žao mi je tog naroda i želim da mu pomognem, kao i svim Srbima i Albancima na Kosovu koji su taoci pogrešne politike prošlosti, zbog nesposobnosti i nemoći lidera da ponude novi model života i međusobnih odnosa. Naša politika će biti okrenuta životu, oslobođena licemerja i cinizma prema Kosovu", rekao je Jovanović "Blicu" .

On smatra da je Demokratska stranka morala da promeni kosovsku poltiiku, a problem je što to "pokušava da sakrije".

Jovanović je kazao da predsedničke izbore na doživljava kao usputnu kampanju ili kao trku u kojoj su stvari unapred određene.

"LDP i 'Preokret' će doneti odluku, nju ćemo zasnovati i na mišljenju i spremnosti da se uključe i svi oni ljudi, istaknuti pojedinci, civilni sektor, javne ličnosti koje su podržale 'Preokret'. Spreman sam da se borim i na tom ličnom planu. Vrlo odlučno i bez kompromisa", rekao je Jovanović. (Tanjug)
Korisnikov avatar
By Sheytan
Našeg olimpijca Mirosavljeva udarao komšija zbog buke i "veze sa žutima"

Reprezentativca Srbije u streljaštvu Nemanju Mirosavljeva je, naočigled njegove ćerke, dva puta udario komšija koji se žalio na buku ispred njegove terese.

Na snimku koji je Mirosavljev postavio na Jutjub vidi se čovek srednjih godina kako prilazi našem olimpijcu dok kamerom snima kćerku na biciklu i najpre mu nekoliko minuta preti, a zatim i u dva navrata udara.

Osoba koju Mirosavljev očigledno poznaje od ranije izneo je niz uvreda i psovki na račun učesnika Olimpijskih igara u Londonu, uključujući i prozivke na račun toga što je "sa žutima".

"Ti to (snimaš) da me uhapse? Jesi namestio to sa ovim tvojim pe*erima? Da, sa tim žutim pe*erima. Jesi li pripremio sa svojim političarima šta ćeš da mi radiš? Sa tim tvojim političarima što stoje iza tebe, olimpijca. Ugasi to pa da se popi*amo kao ljudi. Ugasi to, nemoj da me snimaš kako ti govorim. Kazao si “dođi da te vidim”, pa ajde sad te vidim”, rekao je između ostalog razljućeni komšija, koji se nije libio da izgovori i "ubiću te".

Nakon dva minuta vikanja komšija je najpre udario Mirosavljeva šakom, a potom se vratio i to uradio i nogom.

"Đubre jedno pokvareno", rekao je razjareni komšija posle prvog udarca.

"Sve je snimljeno. Sve je lepo snimljeno. Hvala doviđenja", uzvratio je srpski strelac.

"G* jedno", rekao je nasilnik prilikom odlaska

"To si ti. Znaš dobro", odgovorio je Mirosavljev i potom dobio udarac i nogom.

Incident se dogodio u utorak ispred zgrade u kojoj Mirosavljev živi sa svojom porodicom u Novom Sadu.

Srpski olimpijac je u međuvremenu pregledan u Urgentnom centru u Novom
Sadu, gde su mu konstatovane povrede stomaka i vrata, zbog čega nosi longetu.

O svemu je obavestio policiju i, kako je najavio, protiv napadača će podneti tužbu u četvrtak.
Korisnikov avatar
By ALBION
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368995#p2368995]Sheytan napisao:[/url]Čedomir Jovanović: LDP neće dići ruke od Kosova kao Slobodan Milošević :krezavi:

" ........ Jovanović je rekao da LDP neće dići ruke od Kosova kao Slobodan Milošević ili većina političara prošle jeseni, pošto su prethodno "gurnuli ljude na barikade".

"Žao mi je tog naroda i želim da mu pomognem, kao i svim Srbima i Albancima na Kosovu koji su taoci pogrešne politike prošlosti, zbog nesposobnosti i nemoći lidera da ponude novi model života i međusobnih odnosa. Naša politika će biti okrenuta životu, oslobođena licemerja i cinizma prema Kosovu", rekao je Jovanović "Blicu"

On smatra da je Demokratska stranka morala da promeni kosovsku poltiiku, a problem je što to "pokušava da sakrije".

(Tanjug)

IZBORI SU AGRESIJA SRBIJE NA REPUBLIKU KOSOVO

Premijer Kosova Hašim Taci izjavio je u srijedu da Srbija nece uspjeti da na Kosovu organizuje izbore i ocijenio da je to "agresija Srbije na Republiku Kosovo".

"Mi cemo u cjelosti poštovati Ustav i zakone Kosova. Ovaj pokušaj je procijenjen i procjenjuje se kao agresija Srbije na Republiku Kosovo i on ce u potpunosti biti neuspješan", kazao je kosovski premijer.

Taci je, takodje rekao da ce iskoristiti ustavni i zakonski okvir da ne dozvoli da Srbija utice na unutrašnja kretanja i odnose na Kosovu. :mete:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369036#p2369036]Sheytan napisao:[/url]Našeg olimpijca Mirosavljeva udarao komšija zbog buke i "veze sa žutima"

Reprezentativca Srbije u streljaštvu Nemanju Mirosavljeva je, naočigled njegove ćerke, dva puta udario komšija koji se žalio na buku ispred njegove terese.

Na snimku koji je Mirosavljev postavio na Jutjub vidi se čovek srednjih godina kako prilazi našem olimpijcu dok kamerom snima kćerku na biciklu i najpre mu nekoliko minuta preti, a zatim i u dva navrata udara.

Osoba koju Mirosavljev očigledno poznaje od ranije izneo je niz uvreda i psovki na račun učesnika Olimpijskih igara u Londonu, uključujući i prozivke na račun toga što je "sa žutima".

"Ti to (snimaš) da me uhapse? Jesi namestio to sa ovim tvojim pe*erima? Da, sa tim žutim pe*erima. Jesi li pripremio sa svojim političarima šta ćeš da mi radiš? Sa tim tvojim političarima što stoje iza tebe, olimpijca. Ugasi to pa da se popi*amo kao ljudi. Ugasi to, nemoj da me snimaš kako ti govorim. Kazao si “dođi da te vidim”, pa ajde sad te vidim”, rekao je između ostalog razljućeni komšija, koji se nije libio da izgovori i "ubiću te".

Nakon dva minuta vikanja komšija je najpre udario Mirosavljeva šakom, a potom se vratio i to uradio i nogom.

"Đubre jedno pokvareno", rekao je razjareni komšija posle prvog udarca.

"Sve je snimljeno. Sve je lepo snimljeno. Hvala doviđenja", uzvratio je srpski strelac.

"G* jedno", rekao je nasilnik prilikom odlaska

"To si ti. Znaš dobro", odgovorio je Mirosavljev i potom dobio udarac i nogom.

Incident se dogodio u utorak ispred zgrade u kojoj Mirosavljev živi sa svojom porodicom u Novom Sadu.

Srpski olimpijac je u međuvremenu pregledan u Urgentnom centru u Novom
Sadu, gde su mu konstatovane povrede stomaka i vrata, zbog čega nosi longetu.

O svemu je obavestio policiju i, kako je najavio, protiv napadača će podneti tužbu u četvrtak.

na primeru ovog napadacha se vidi prosechan mentalitet tomavuchic-seljailic-koshtunica-sheshelj biracha i glasacha.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369283#p2369283]ALBION napisao:[/url] IZBORI SU AGRESIJA SRBIJE NA REPUBLIKU KOSOVO

Premijer Kosova Hašim Taci izjavio je u srijedu da Srbija nece uspjeti da na Kosovu organizuje izbore i ocijenio da je to "agresija Srbije na Republiku Kosovo".

"Mi cemo u cjelosti poštovati Ustav i zakone Kosova. Ovaj pokušaj je procijenjen i procjenjuje se kao agresija Srbije na Republiku Kosovo i on ce u potpunosti biti neuspješan", kazao je kosovski premijer.

Taci je, takodje rekao da ce iskoristiti ustavni i zakonski okvir da ne dozvoli da Srbija utice na unutrašnja kretanja i odnose na Kosovu. :mete:
vratija se shekijev pajdash albion. :kasalj: pa, di si ti ujo? :radosnice:
By Sixto
Cini mi se da su ove godine svi razlicito pristupili tematici, jelte.

Nikolic i koalicija mu u prvi plan isticu ono sto ne valja u drustvu i za sta smatraju da je kriva vladajuca koalicija. Doduse malo govore sta bi oni uradili na njihovom mestu. Spotovi im vrte 'ispovesti' nezadovoljnih gradjana.

Tadic i Cedomir imaju, cini mi se, stari pristup kampanji iz devedesetih razvijanjem kulta licnosti. Bilbordi, spotovi su im orjentisani na lidere stranke. Cak i kad satro pricaju sa nekim seljakom u stali kamera pokazuje lidera kako cokce zabrinuto.
Cedomir je tu otisao za korak daleko, tj unazad jer mu bilbordi lice kao Cecina promo kampanja za Marakanu. 'Dobro vece Srbijo, dobro vece Beograde, neka gori biraliste! Idemoooo...!'

Kostunjavi je pooootpuno skrenuo s puta. 'Glasajte za mene jer sam eto jedini u razredu crvene kose, obrva i stidnih dlaka!' Vrlo diskutabilno sta ce sa cenzusom uraditi.

Sps. Hmmm... Kurcevitost probudjena dve nedelje pred izbore. Zatvoris oci i slusas neki audio snimak RTS-a iz perioda pred bombardovanje. Ako nista bar je otvoreno rekao da mu je cilj biti samo jezicak na vagi i time jebati koncepciju i Boti i Tomi.
Korisnikov avatar
By constantine
Slika
UUU kako smrdi ali mama ima novi trik

u celoj ovoj prici ja najvise volim predizbornu tisinu
Korisnikov avatar
By smaug
Meni je ideja Muamer Zukorlić vs Jadranka Šešelj jako zanimljiva.

Ludilo mozga.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Dinktiosaurus

Koliko god glasno o tome govorili, ma kako se često čuli takvi zahtevi iz naroda, naši političari nisu spremni za radikalne promene. Devet skupštinskih izbora kojima smo bili svedoci tokom protekle dve decenije pokazali su nam da je mogućnost za najpotrebnije promene, čija je očiglednost neupitna, najblaže rečeno ograničena. Protive joj se amorfna i nikada do kraja dokazana većina birača i skoro celokupna politička elita (bez obzira na to da li je reč o vlasti i opoziciji). Prilike su još gore kad je reč o partijama i ličnostima. Politička besmrtnost je u Srbiji naučno dokazana. Iz politike je otišao samo onaj koji je hteo ili umro. Zato su najveće promene u Srbiji pratila politička ostrakovanja, nažalost ništa više od toga, pojedinih partija koje su morale prethodno da ispune dva preduslova: da budu ozloglašene i krive i da nemaju veliku podršku birača. Cenu pogrešne politike tako su plaćale pojedine stranke – ponekad i veće kao SRS (1993 i 2000), poluzaboravljena SSJ (1993) i JUL 2000. i 2003. godine.

Pošto od davne 1993. teško da je bilo izvesnijih izbora u beznadnijim okolnostima, ostaje samo nada da će vladajuća oligarhija smoći snage da u najkompromitovanijoj, a najslabijoj, svojoj članici pronađe krivca i tako makar delimično pročisti vlast i omogući makar nekakav novi „početak“ sledećoj vladi.

Reč je o G 17 plus, danas okosnici Ujedinjenih regiona Srbije. Ne postoji stranka koja je tokom prethodne decenije u većoj meri bila povezana sa vlašću. Uprkos svim predizbornim ljutnjama, napuštanja ministarskih ali ne i direktorskih mesta, malim i velikim rokadama, promenama imena, koalicije, političkog pola, agregatnog stanja... ova stranka, stvorena radi rukovođenja tranzicijom, vladala je Srbijom, sa izuzetkom nekoliko meseci 2003. godine, evo već više od decenije.

Kakav je bilans te vladavine? Srbija je ekonomski najslabija na Balkanu? Ekonomska destrukcija iz vremena Slobodana Miloševića nije prekinuta. Velike i ispravne napore iz prvih godina, zamenili su neodgovorna konzumacija vlasti i stalna izborna kampanja kojoj su podređeni privatizacija, budžetski deficit, zakoni i pravda... U javnosti često spominju neispunjeno obećanje podele novca od besplatnih akcija. Ali šta je sa predizbornim obećanjima ove stranke iz proteklih godina? Zašto je dinar najnestabilnija evropska moneta? Ko je odgovoran za čudno variranje dinara iz 2008. godine? Da li je to bila zloupotreba? Reč je milijardama dinara. Da li smo dobili racionalni odgovor šta se dogodilo sa narodnim novcem iznesenim na Kipar? Staru štednju vraćali smo iz budžetskih sredstava – dakle sami sebi. Da li je prilikom privatizacije Magnohroma iz Kraljeva jedan od najbogatijih ljudi sveta za tvorce naše ekonomske poliike bio tek „neki Mital“. Da li postoji odgovornost za tu privatizaciju? Da li je javnost primetila probleme prilikom privatizacije DDOR-a 2007 godine?

Koji su učinci, a koji trošokovi ekonomske diplomatije - tvorevine stranke šifre ? Kakvi su učinci i koji troškovi kancelarija za mlade? Šta je, posle šest godina, bilo sa Aferom pancir... Gde se dede odgovornost političkog vođstva ministarstva zdravlja u času kada su, zbog vakcina protiv gripa, neki naši građani i u zatvoru. Da li je vakcinisanje protiv gripa i dalje „stvar inteligencije“ i može li se tako nešto abolirati počasnom ostavkom ministra zdravlja?

Na prethodnim skupštinama G 17 rečeno je da će se stranka obračunati sa zloupotrebama u svojim redovima. Hajde da sada, pred izbore, dobijemo taj spisak: smenjenih, isteranih iz stranke, uhapšenih i, što je još važnije, pravosnažno osuđenih. Čekamo već godinama.

Ali, kada neko nije spreman da odgovara, on ponekad promeni identitet. Zajedno sa otpadnicima i otpadom iz raznih stranaka, a pre svega Nove demokratije, SPO i JUL-a, nastala je koalicija koja se zalaže za navodnu regionalizaciju zemlje. Države u kojoj je tokom proteklih godina izvršena nova centralizacija uz podelu moći između Beograda i Novog Sada. Prema programskim dokumentima decentralizacija mnogo liči na federalizaciju, takva Srbija imaće pedesetak novih ministara, šestotinak poslanika i amin za konačni raspad. Ali važno je da je novi stranački drug „zaboravio“ kako je Dinkića grdio preko BK televizije i strugao holograme sa novčanice od 5000 dinara dokazujući da je nekadašnji guverner zloupotrebio milione.

Ako je već neizbežno čuvanje političkih dinosaurusa iz SPS-a ili samozvanog naslednika Ljube Davidovića u DS-u, održavanje ovog „parka iz doba Jure“, kakav god mu bio trenutni naziv, nije obavezno i to u meri u kojoj je štetno.

Čedomir Antić
Korisnikov avatar
By Azdaja
prvi veliki miting SPS-PUPS-JS u somboru utorak...kakva tuga, kakvi mediokriteti, 16 buseva dovucene publike, primitivni politicari koji se deru na prokleti mikrofon kao da ce u boj (i pored odlicnog i skupog ozvucenja), na celu sa lokalnim SPS liderom koji je valjda po sluzbenoj duznosti morao da se dere glasnije od svih - primitivizam i nekultura!!! mrdnuli mi nismo od 90ih...

palma koji pita prisutne: "ko zeli da sombor izgleda kao jagodina neka digne ruku!"
ne zelimo, fak of! :)

edit. jos nikad nisam glasala, nema saMse...nemam za koga :/
Korisnikov avatar
By deran
jbt,ovo je frik-a najviše mi je zlo ipak od ivice i njegovog-ja sam jezičak na vagi faktora...

a najgore,to je tačno... :kesa:
By Glasnik
^

Kako mi javljaju neki prijatelji koji su u LSV-u, ovaj spot je RRA zabranila za prikazivanje. :shrug:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!