btw. napisao sam ovaj komentar na djilasova domacinska muda za B92, videcu da li ce mi ga objaviti:
Djilas je primer tipichnog istochnoevropskog demagoga, homofoba koji koristi tj. zloupotrebljava uvek neko vanredno stanje u kom se Srbija nalazi da iz svojih tj. njegovih lichnih homofobichnih i politikantsko-kalkulantskih-ljigavo-populistichkih demagoshkih poriva oduzima i postojecim Zakonom utvrdjeno pravo jedne odvec diskriminisane i izmuchene zrtve tj. gej populacije. Djilas je jedan tipichni populistichki oportunista kojem su uzori ako mozda vec ne eksplicite ruski a ono ochito Klaus, Kaczynski, letonski, litvanski desnichari kojih se najveca vecina EU-a GROZI i chije zemlje su, izmedju ostalih, samo zbog geopolitichkih kalkulacija i takmichenja s Rusijom- primljene onako na brzaka u EU, a inache da nije toga, sigurno ne bi bile.
I on takav bi da uvodi Srbiju i Beograd u EU??
Uzasno zalosno i tragichno je shto vecinska hetero populacija Srbije ne oseca SOPSTVENOST vec otudjenost prema sopstvenim gej gradjanima, lojalnim gradjanima Srbije, poreznim obveznicima, radnicima, volonterima a prodaju se licemerne magle i lazi kako bi s Kos.Albancima (dakle, drugom nacijom, drugim jezikom, drugom verom) eto ziveli u slozi i toleranciji samo da to KiM bude tj. ostane u sastavu Srbije. A svoju sopstvenu srpsku gej manjinsku populaciju nece ni da tolerishu a kamoli prihvate.
Uzasno i odvratno. To samo josh u nazadnim islamistichkim rezimima i drushtvima tako se ophode prema sopstvenoj gej populaciji.
Ja nikako ne mogu da pojmim da se Srbija s ovolikom homomrznjom i netolerancijom prema ljudskim pravima inache uopshte moze i da nada kandidaturi, otpochinjanju pregovora s EU-om te ikakvom chlanstvu u EU-u- sem ako EU-a i Zapada zaista nimalo nije briga za polozaj gej populacije u Srbiji a u shta sumnjam. Zapravo sada sve vishe srpski gejevi imaju razloga za trazenje azila na Zapadu shto ce sigurno povuci i VRACANJE VIZA Srbiji, pogotovo za hetero i objektivno neugrozene Srbe! Pa vi malo razmislite.
p.s. 'ajde sada antigeji ne shtedite te minuse na ovaj moj komentar. bar milion minusa da vidim
eh, eh, "blago" vama Srblji..... "