Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

uzas. to je to kada za gradonachelnika Beograd ima podmuklog homofobichnog gada kojem su uzor vaclav klaus, kaczynski, letonija i ostali njemu slichni politichki gadovi iz drzava i drushtava koje su skoro vec punu deceniju u EU-u a shto je EU dozvolila da takvim istochnoevropskim homofobima budu u EU-u. i, da se ne lazemo, tu je krivica bar donekle i takvog EU-a kome su gej prava u istochnoj Evropi ochito poslednja rupa na svirali......

edit: no, drago mi je shto u poslednjim minutama chujem da emisija ipak i nije bila tako losha.
inache, ne gledam (a mogu). necu sve dok su antigej teroristi s istim legitimitetom kao i ljudska prava.
Heartkiller napisao:Svaka čast za gospodina i gospođu iz Jagodine...
:zastava:
Oni su rekli da su iz Jagodine, a pitanje je da li su stvarno iz Jagodine.
Meni je malo sumnjivo što su se za tako kratko vreme javile dve osobe iz Jagodine i obe pričale u korist Parade. Da nije to neka provokacija upućena Palmi ?
Korisnikov avatar
By Tungi
^
I gospodja iz Valjeva je bila zanimljiva :)
Popeye napisao: najuvjerljiviji je bio glisic iz dveri, odlicno pripremljen, elokventan, samouvjeren. njega se moglo srusiti direktnim etiketiranjem i demoniziranjem, ali se nitko nije ni usudio.
elokventan...?

tri stvari je vrteo i ništa više...
By Glasnik
Onako.

Uvek može više i bolje.

Opet, nisam ubeđen u iznetu argumentaciju zašto je Prajd potreban i kako smo mi to diskriminisani. :shrug:

I da, gledaoci su bili super profiltrirani. :lol:
Imam utisak da je ova njuška iz Dveri vrlo ambiciozna i lukava spodoba, koja pretenduje na ozbiljnu političku moć.
Jebe se njemu, da izvinete, i za pedere i za porodične vrednosti i za Kosovo, nego je žedan moći.
I fino koristi opštu razočaranost i zasićenje biračkog tela svim postojećim političkim opcijama da se pred izbore nametne kao '' novi čovek '', za kojeg će glasati značajan broj birača.
Zato i potencira te porodične vrednosti i Kosovo, jer ta fora prolazi kod raje.
istok napisao:
Popeye napisao:emisija je katastrofa, kao i svi njeni sudionici. zao mi je.
a iskreno, jesi li uopste ocekivao da bude drugacije???
ne znam sta sam ocekivao, ali sam se nadao. :D
(uprkos punoj svijesti o jednoj od mojih najdrazih izreka: onaj tko se nada vec je izgubio. :drama: )

@deran: tri vrlo dobro poslozene stvari, koje je znao odlicno izreci:
1. mi govorimo za vecinu, a vecina je protiv pedera
2. mi smo protiv nasilja
3. kosovo, kosovo, kosovo

to je bio odlican PR.
Korisnikov avatar
By Srklet
Glasnik napisao:
Opet, nisam ubeđen u iznetu argumentaciju zašto je Prajd potreban i kako smo mi to diskriminisani. :shrug:
pa kad je i nije bilo. :shrug:
a to se moze sve reci u pet recenica.
toliko dobrih pitanja, a da se ne da odgovor :nono:

posle ovoga nece mi biti krivo ako neka str8 osoba ne zna koji je cilj parade, jer ocigledno ne znaju ni aktivisti.

izgleda da olja vise prati forume i novine nego miletic (kada vec ne zna da ubode poentu, koja mu se nudi na tacni)
*deni* napisao:Imam utisak da je ova njuška iz Dveri vrlo ambiciozna i lukava spodoba, koja pretenduje na ozbiljnu političku moć.
Jebe se njemu, da izvinete, i za pedere i za porodične vrednosti i za Kosovo, nego je žedan moći.
I fino koristi opštu razočaranost i zasićenje biračkog tela svim postojećim političkim opcijama da se pred izbore nametne kao '' novi čovek '', za kojeg će glasati značajan broj birača.
naprotiv,ja imam utisak ( i bez olje) da je vrlo predan i ubeđen u ono što govori,bez ikakve namere ka politici...

zato i deluje uverljivo...
Popeye napisao:@starsailor: nemoj pljuvati ono sto su drugi napravili kad je bilo najteze. :D
au izvini nisam znala da si toliko osetljiv :)

ovde je problem sto nisu nista napravili,veceras su propustili divnu sansu
By Glasnik
Aj da izdvojim pozitivno to što je Olja ovog iz Dveri pritisla za dve stvari:
1.) To kako baš zna da su LGBT aktivisti rušili njima štandove.
2.) Da li on podržava da se klozetirani pederi žene. To je bila baš dobra opaska.

A plus kad se upetljao u to da on ne bi imao ništa protiv da Lazar bude profesor, ali da ne propagira homoseksuaLIZAM. :puzzle: To se TAKO može saseći u par poteza i postideti ga pred svima.

Daje ovaj Glišić i te kako materijala za osporavanje.

A Miletić mi je srozao ionako nisko mišljenje koje sam imao o njemu. :shrug:

Pakiju ću u 4 oka komentar na njegovo pojavljivanje. :D

A Điki k'o Điki. Kad je počeo da izgovara ono kako je on sedeo s GSA u svoju korist, samo mi je Popeye prošao kroz misli i zamislio sam ga kako mi govori: 'Jesam ti rekao?!' :lol:
Al i dalje, mislim da iako ne kapira on tu ništa oko parade, ipak bi bio voljan da sarađuje po pitanju konkretnih problema. Just my opinion... :)
Korisnikov avatar
By deran
Glasnik napisao:Aj da izdvojim pozitivno to što je Olja ovog iz Dveri pritisla za dve stvari:
1.) To kako baš zna da su LGBT aktivisti rušili njima štandove.
2.) Da li on podržava da se klozetirani pederi žene. To je bila baš dobra opaska.

A plus kad se upetljao u to da on ne bi imao ništa protiv da Lazar bude profesor, ali da ne propagira homoseksuaLIZAM. :puzzle: To se TAKO može saseći u par poteza i postideti ga pred svima.

Daje ovaj Glišić i te kako materijala za osporavanje.

A Miletić mi je srozao ionako nisko mišljenje koje sam imao o njemu. :shrug:

Pakiju ću u 4 oka komentar na njegovo pojavljivanje. :D

A Điki k'o Điki. Kad je počeo da izgovara ono kako je on sedeo s GSA u svoju korist, samo mi je Popeye prošao kroz misli i zamislio sam ga kako mi govori: 'Jesam ti rekao?!' :lol:
Al i dalje, mislim da iako ne kapira on tu ništa oko parade, ipak bi bio voljan da sarađuje po pitanju konkretnih problema. Just my opinion... :)

ima i treća-zašto uvek paradiraju na dan pre gejeva...
deran napisao:
*deni* napisao:Imam utisak da je ova njuška iz Dveri vrlo ambiciozna i lukava spodoba, koja pretenduje na ozbiljnu političku moć.
naprotiv,ja imam utisak ( i bez olje) da je vrlo predan i ubeđen u ono što govori,bez ikakve namere ka politici...

zato i deluje uverljivo...
To što se tebi to tako učinilo može da znači i da je izvrstan lažov i prevarant.
:yes:
eh, to je nazalost tako kada mnogi gejevi i gej aktivisti u Srbiji se ustruchavaju, libe, odustaju, cute, ormarishu.... antigejima i po tako "banalnim stvarima" kao shto su komentari i forumi na npr. B92 i srpskim internet medijima inache gde hronichno manjkaju replike gejeva i gej aktivista na antigej komentare. chitam tamo i ko najvishe replikuje antigejima- su gej-razumevajuci hetero ljudi shto je za pohvalu i zahvalu, no, ja stalno govorim- vishe se ukljuchiti u drushtveni dijalog s javnoshcu Srbije. ovo se svakako najvishe odnosi na gejeve Srbije. ja sam uvijek govorio- NIKADA NE POTISKUJTE NITI GUTAJTE NEPRAVDU KOJU SVAKODNEVNO DOZIVLJAVATE U DRUSHTVU, U ZIVOTU! Morate shiriti spoznaju o tome- svakome, svakome kome mozete; morate stalno opisivati sve diskriminacije, mrznje, uvrede, napade, grozote kroz koje prolazite svakog dana u Srbiji. Sada se vodi vazan drushtveni dijalog o gej pitanjima u srpskom drushtvu- ISKORISTITE OVO VREME DA UPOZNATE SHTO VISHE LJUDI U SRBIJI S DISKRIMINACIJOM I NEPRAVDOM KOJU VAM CHINI SVAKODNEVNA HOMOFOBIJA DRUSHTVA! Nishta ne potiskujte, nishta ne gutajte, nijednu sitnicu ne prikrivajte- nema sitnica- sve je vazno za izneti i opisati! Znam da je dodatno teshko i muchno opisivati sve grozote i zrtvenu poziciju u kojoj zivite u drushtvu (isto kao shto je zrtvi silovanja uzasno da prolazi kroz flashback-ove samo da bi opisala kroz kakvu grozotu je proshla), ali morate stalno da dopirete i prodirete do dusha i srca sve vishe obichnih ljudi u Srbiji gde postoji nada da ce shvatiti.
Npr. evo prvi primer- na komentarima ili forumima na B92- i tamo provejavaju mnogi komentari (i to nagradjeni s plusevima) gde se opisuje kako toboze gejevi imaju sva prava kao i svi drugi te da iz besa i egzibicionizma hoce paradu. - OVO SE MORA STALNO POBIJATI, stalno se trebaju zachepljavati usta tim lazovima opisujuci sve diskriminacije i homomrzilachki teror pod kojim zivite.
Hocu da vidim puno vishe bar te internet aktivnosti domicilnih gejeva Srbije!

i, koliko puta sam samo ja ovako zauzet i iz Amerike pobijao antigejne teze po medijima Srbije a gejeva i gej aktivista Srbije nigde na vidiku......
By Glasnik
deran napisao: ima i treća-zašto uvek paradiraju na dan pre gejeva...
U, da, da... Zaboravih maločas. :D
:up:
znachi, sva poenta emisije je bila da gosp. Djilas sav srecan i punih svojih domacinskih muda moze da se podichi kako bi on uvek zabranio Prajd "jer ona tj. Prajd usmerena na to da navodno pokaže različitosti i probudi toleranciju, ali uvek izazove kontra stvar..." te da " društvo nije spremno za održavanje Parade ponosa i da Srbija, kako je rekao, ima mnogo većih problema i ne može sebi da dozvoli organizovanje takvih manifestacija, Srbija ima mnogo većih problema i da ne može sebi da dozvoli održavanje takve manifestacije..... društvo ne može sebi da dozvoli ogranizaciju takve manifestacije ukoliko ne želimo da brojimo razbijene glave i izgubljene živote"
On je naveo "da ne bi dozvolio održavanje Parade ponosa, da je to odluka koju treba da donese gradonačenik jer društvo nije spremno za manifestaciju kakva je Parada ponosa".

Eto chemu je emisija sluzila. Da Djilas moze da dobije josh vishe ovacija i aplauza od srbendi i srbendusha kojima bre niko i nikada ne sme da kvari kad se fataju, drpaju, cmachu i jebaju po ulicama, parkovima, autobusima, tramvajima, vozovima, avioima, medijima, televizijama.... svake minute svakog dana svake nedelje svakog meseca svake godine.... jer ako sluchajno oni/e vide pedere - bre ce da biju.

Eto.
btw. napisao sam ovaj komentar na djilasova domacinska muda za B92, videcu da li ce mi ga objaviti:

Djilas je primer tipichnog istochnoevropskog demagoga, homofoba koji koristi tj. zloupotrebljava uvek neko vanredno stanje u kom se Srbija nalazi da iz svojih tj. njegovih lichnih homofobichnih i politikantsko-kalkulantskih-ljigavo-populistichkih demagoshkih poriva oduzima i postojecim Zakonom utvrdjeno pravo jedne odvec diskriminisane i izmuchene zrtve tj. gej populacije. Djilas je jedan tipichni populistichki oportunista kojem su uzori ako mozda vec ne eksplicite ruski a ono ochito Klaus, Kaczynski, letonski, litvanski desnichari kojih se najveca vecina EU-a GROZI i chije zemlje su, izmedju ostalih, samo zbog geopolitichkih kalkulacija i takmichenja s Rusijom- primljene onako na brzaka u EU, a inache da nije toga, sigurno ne bi bile.
I on takav bi da uvodi Srbiju i Beograd u EU??
Uzasno zalosno i tragichno je shto vecinska hetero populacija Srbije ne oseca SOPSTVENOST vec otudjenost prema sopstvenim gej gradjanima, lojalnim gradjanima Srbije, poreznim obveznicima, radnicima, volonterima a prodaju se licemerne magle i lazi kako bi s Kos.Albancima (dakle, drugom nacijom, drugim jezikom, drugom verom) eto ziveli u slozi i toleranciji samo da to KiM bude tj. ostane u sastavu Srbije. A svoju sopstvenu srpsku gej manjinsku populaciju nece ni da tolerishu a kamoli prihvate.
Uzasno i odvratno. To samo josh u nazadnim islamistichkim rezimima i drushtvima tako se ophode prema sopstvenoj gej populaciji.
Ja nikako ne mogu da pojmim da se Srbija s ovolikom homomrznjom i netolerancijom prema ljudskim pravima inache uopshte moze i da nada kandidaturi, otpochinjanju pregovora s EU-om te ikakvom chlanstvu u EU-u- sem ako EU-a i Zapada zaista nimalo nije briga za polozaj gej populacije u Srbiji a u shta sumnjam. Zapravo sada sve vishe srpski gejevi imaju razloga za trazenje azila na Zapadu shto ce sigurno povuci i VRACANJE VIZA Srbiji, pogotovo za hetero i objektivno neugrozene Srbe! Pa vi malo razmislite.

p.s. 'ajde sada antigeji ne shtedite te minuse na ovaj moj komentar. bar milion minusa da vidim :)
eh, eh, "blago" vama Srblji..... "
a shta je bilo za pogledati i chuti a da je drugachije, bolje? koliko prochitah ovde u komentarima, bilo je nekoliko dobrih ljudi iz gledalishta, to okej, ali da su djilasove maliciozne "poente" plasirane u javnost medijima i da ce se o tom samo prichati tj. da ce mu vecinska srbija aplaudirati, je nazalost ochito.
starsailor napisao:toliko dobrih pitanja, a da se ne da odgovor :nono:

posle ovoga nece mi biti krivo ako neka str8 osoba ne zna koji je cilj parade, jer ocigledno ne znaju ni aktivisti.

izgleda da olja vise prati forume i novine nego miletic (kada vec ne zna da ubode poentu, koja mu se nudi na tacni)
To je najstrasnije. Aktivisti i dalje ne znaju da kazu sta je cilj parade.

Gradonacelnik Bg se odusevljava stavovima fasiste i podrzava ih.

Nista novo.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!