Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dušan Maljković
Slika

Milsim da ovu sliku slobodno možemo da krstimo sa "LJUBAV NA PRVI POGLED"!

Oh, Bože, koliko homoerotizma iskri iz tih razgaljenih očiju... Biće tu svašta kada u ćeliji obavijenoj mrakom otkuca ponoć... :fuckbed:
:lol:
Davidovic se smeje jer zna sta ga ceka u zatvoru....KITA CVRSTA :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
On topic: ja prekinuo svoje tradicionalno nedeljno ispijanje kafe u basti Modene :D da bih prisustvo anti-naci skupu i nisam se pokajao.
Bilo je u najmanju ruku uzbudljivo i potreslo je inace dosadno novosadsko nedeljno poslepodne a gradjani su masovni izlaskom pokazali da njihova smesna ali opasna ideologija nema sta da trazi u mirnom i tolerantnom NS-u.
Svoje anti-civilizacijske stavove neka slobodno izrazavaju ali u privatnosti svoje sobe :maljkovic:
Korisnikov avatar
By blenta
otkud fasisticki skup i desnicar nacionalisticki gradonacelnik u mirnom i tolerantnom ns?
:closet:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
To se i ja pitam...izgleda da su poceli da duvaju neki novi vetrovi u ovom mirnom gradu na obalama Dunava.

Ali svejedno masovni izlazak gradjana je pokazao kakvo je vecinsko misljenje gradjana NS-a o tim klosharima :protest:
Korisnikov avatar
By blenta
ti novi vetrovi(koshava sa dunaaava) pocheshe da duvaju josh od pre nekog vremena te bi mogli prestati slushati o tome kak je u novom sadu sve mirno i kulturno i tolerantno

jerbo nije ! :rafal:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by blenta
ti novi vetrovi(koshava sa dunaaava) pocheshe da duvaju josh od pre nekog vremena te bi mogli prestati slushati o tome kak je u novom sadu sve mirno i kulturno i tolerantno
Ufff...osetih ovde tipicnu Bg zajedljivost i nipodostavanje.
A novi vetrovi duvaju jer centristicka vlast u Bg-u ne zna kako da se nosi sa njima a ne daju nama u Vojvodini da takve extremiste i njihovo postojanje "izregulisemo" sopstvenim zakonima.U skupstini Srbije centristicke stranke samo baljezgaju o svetoj srpskoj zemlji bla, bla...a da donesu zakon o zabrani negiranja i velicanja zlocina im ne pada na pamet. :indijanac:
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam vojvodjanin(samo uchim shkolu u bg)
stoga mi i smeta
najlakshe je odma nekog drugog okriviti
bg bg
nja nja nja
siroti mi
ne mozemo nishta zbog bg
(a ustvari chekamo da nam bg sve reshi)
i "centralistichka"
Korisnikov avatar
By селпередејз
DA LI JE NA SKUPOVIMA U NOVOM SADU BILO SRBIJE?

Na spomenik žrtvama racije vence su ranije danas položili delegacije Skupštine Vojvodine, nevladinih organizacija i političkih stranaka koje podržavaju antifašistički skup.
...
Vence su poližili i predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine, Liberalno demokratske prtije i G17 plus.
Predsednik Pokrajinskog odbora G17 plus Ivana Dulić Marković rekla je da je zbunjena što na odavanje pošte nisu došli predstavnici Demokratske stranke.
...
U koloni koja je potom nastavila do spomenika su bili, između ostalih, i predsednik Skupštine Vojvodine Bojan Kostreš, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, lider LDP-a Čedomir Jovanović, poslanik te partije Žarko Korać, funkcioneri G17 plus Sužana Grubješić i Vlajko Senić.
...
Istoričar Ranko Končar je poručio da svakom obliku fašizma srpsko društvo mora reći stop, jer "fašizam želi da nametne kolektivno ludilo i Srbiju koju mrzi ceo svet"

Ja mislim da ovo nije bio antifasisticki protest.
Korisnikov avatar
By ::fy::
@ selperedejz

:shtap: Ti svakako nisi bio, to je dovoljno...
Korisnikov avatar
By селпередејз
Ma jok, potegao sam da se borim protiv sveprisutnog fasizma vojvodjanskim zastavama i poklicima „Neće u Srbiji biti ništa bolje dok se ne zadime lomače svete španske inkvizicije!”
Korisnikov avatar
By ::fy::
E sjaši...i budi originalniji, mnogo ličiš na VValter-ku...
By Sixto
Sto je estrada magicna stvar, opije te jednom kapi!

Sto se tice antifasistickih protesta i polaganja venaca, ima njih i po BG, i po Vojvodini, i po celoj Srbiji, samo te iste ne videsmo da drugim lokacijama niti ranijih godina, samo sporadicno kad se bas moralo protokola radi!
Jbg, sad je Novi Sad u zizi interesovanja i Davidovic, zasto trositi vreme na neprofitabilne akcije!
By Jablan
Dok se polako sleže prašina nakon antifašističkog okupljanja u Novom Sadu i "incidenta" sa neonacistima, a mišljenja javnosti ostaju segmentirana i uvrđena na istim pozicijama kao i pre 7. oktobra, nužno je pokušati da se razgrne magla "ekspertskih" ideoloških (liberalno-demokratskih i konzervativnih) fraza, kao i političkih zloupotreba i iskrivljenja ma sa koje strane političkog spektra ona dolazila.

Najpre, krenimo od samog dana protesta. Iako je Nenad Čanak iz sveg glasa grmeo i pretio neonacistima fizičkim razračunavanjem (dok je internetom kolala glasina o tome kako je članstvu LSV-a upućen diktum o obaveznom pojavljivanju na protestu ili u protivnom...), 7. oktobra u Novom Sadu, na mitingu koju formalno organizovale NVO-e, ni traga ni glasa nije bilo od sličnih militanih tonova. Šta više, govornici/e su dobrano uspavali masu, a reakcije okupljenih "građana i građanki" su ostajale mlake i neubedljive čak i kada bi konferansije čitao uvredljive i šovinističke citate sa nacističkih sajtova.

Ceo tekst na: http://www.kontra-punkt.info/modules.ph ... 7&newlang=
Korisnikov avatar
By stefan19
Svidjalo se vama ili ne, Vojvodina je bila i bice ispred Srbije sto se tice tolerancije, a o kulturi da i ne govorimo... Kako kaze nas narod: "Sto juznije to tuznije".
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by stefan19
Svidjalo se vama ili ne, Vojvodina je bila i bice ispred Srbije sto se tice tolerancije, a o kulturi da i ne govorimo... Kako kaze nas narod: "Sto juznije to tuznije".
Vojvodina JE deo Srbije, te samim tim ne moze biti ispred Srbije. Nauci geografiju, pa se javi. :prst:

..a da li je naprednija od centralne Srbije, to je drugo pitanje, i slazem se da jeste. Bar po pitanju tolerancije.
Korisnikov avatar
By Herald
Policija da spreči skup neonacista u Novom Sadu

Slika

Novi Sad, 10. decembar – Predsednik Saveta za ljudska i manjinska prava LSV Marko Karadžić pozvao je danas policiju da spreči sutrašnji skup neonacista u Novom Sadu koji je maskiran navodnom odbranom Srbije i borbom protiv separatizma.
– Na taj skup poziva između ostalih i Novi srpski program, stranka čiji je generalni sekretar Goran Davidović čija se ekstradicija očekuje iz Italije, jer je u Srbiji osuđen zbog izazivanja rasne, verske i nacionalne mržnje – upozorio je Karadžić, koji je i državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava.
On je na današnjoj konferenciji za novinare u Novom Sadu, koja je organizovana povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, upitao da li to što smo „došli u situaciju da neonacisti brane Srbiju, znači da ćemo ponovo imati krvoproliće na ulicama naših gradova“.

LSV
Korisnikov avatar
By Loni
NS Happy umesto da glasaš za zvezde foruma, oživljavaš ove stare teme i tražiš vagine.
Šmrc :-(
Korisnikov avatar
By Loni
U svakom slučaju dužan si da mi vratiš glasove, koje ti dadoh u izboru za zvezdu sajta.
Glasanjem i sam sebi daješ 10 bodova te se uključuješ u trku baby.
Korisnikov avatar
By ns.happy
vodim te na kolace. bolje to nego da glasam za bilo sta. od kad sam glasao za labusa svojevremeno, odlucio sam da vise ne ucestvujem ni u kakvom glasanju :-)))
Korisnikov avatar
By Loni
Jao moram priznati da ti nacisti umeju da budue seksipilni.

Jednom sam gledao neke fotke s gej parade iz Zagreba.
Gledam ja oduševljen. Počeo da hvalim, kad ono počnu da mi objašnjavaju: - A ne. To smo malo snimali ove homofobe sa strane...

A jebiga.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Adagio

Policija da spreči skup neonacista u Novom Sadu

Slika

Novi Sad, 10. decembar – Predsednik Saveta za ljudska i manjinska prava LSV Marko Karadžić pozvao je danas policiju da spreči sutrašnji skup neonacista u Novom Sadu koji je maskiran navodnom odbranom Srbije i borbom protiv separatizma.
– Na taj skup poziva između ostalih i Novi srpski program, stranka čiji je generalni sekretar Goran Davidović čija se ekstradicija očekuje iz Italije, jer je u Srbiji osuđen zbog izazivanja rasne, verske i nacionalne mržnje – upozorio je Karadžić, koji je i državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava.
On je na današnjoj konferenciji za novinare u Novom Sadu, koja je organizovana povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, upitao da li to što smo „došli u situaciju da neonacisti brane Srbiju, znači da ćemo ponovo imati krvoproliće na ulicama naših gradova“.

LSV
wtf... kako ja za ovo nisam znala... svasta....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!