Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Aman ljudi :lol:
Baš!
Jeste, ovaj popis je ustvari lov na ateiste :lol:
A popisivač koji donese više od 5% nesrba će biti streljan.

Pazite šta vam debili upisuju (a u većini slučajeva i jeste samo do popisivača debila kojima, eto ne pada na pamet da ima "drugih") i kraj priče.
Korisnikov avatar
By Marvin
A potpuno su štelovane.
Da je pitanje "da li ste religiozni", a onda dalje ako kažeš da da te pita koja religija, kontam da bi bar 50% Srbije reklo ne.

I ovo o zaposlenju je skandalozno. Ako si u nedelji koja je prethodila popisu radio bilo šta ( u objašnjenju čak stoji i moba! :zid: ) oni te vode kao zaposlenog.
Korisnikov avatar
By svejedno
i ja mislim da je do popisivaca. meni bila neka skroz ok klinka, lepo je, svaki put (i kevi i shveci i meni) saopstila da ne moramo se izjasnjavamo po tim pitanjima etc.

kaze da sam jedini budista u kraju. a znam jos jednog, al do njega valjda jos nisu dosli.

a on je 'praviji' budista od mene. mislim, on praktikuje sve sto jedan budista treba praktikovat, ja sam samo isao na ono sto je najblize mom shvatanju 'duhovnosti' od postojecih religija.

..

a znam i dosta ljudi koji hoce da nabudze prosek dzedajima i nikakav problem im nisu pravili.
Korisnikov avatar
By Tungi
Marvin napisao:A
I ovo o zaposlenju je skandalozno. Ako si u nedelji koja je prethodila popisu radio bilo šta ( u objašnjenju čak stoji i moba! :zid: ) oni te vode kao zaposlenog.

Mene je pitala i da li sam uzeo bolovanje prošlog meseca.

Preležah "jesenju" prehladu. :)
Korisnikov avatar
By Misfit
antibiotic napisao: Mozda bi je stavili na kakvu crnu listu kao "one koja nam je donela ateiste", pa bi doveli u pitanje njeno radno mesto u opstini, zamenili je sa nekim "pouzanijim" itd.
ne, nego je jednostavno mrzi ponovo sve da popunjava, pošto ta pitanja ne možeš da prepraviš, već moraš da poništavaš ceo obrazac i ponovo ga ispunjavaš.

suck it up! :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam kakve to veze ima sa skeniranjem, unos podataka mora biti ručni u za to odgovarajućim statističkim programima.
Ako postoji naprednija tehnologija, ona svakako još uvek nije dospela na ove prostore.

A arhiva se valjda sastoji od samih papira, ne u vidu elektronske forme?
Možda je prostorno pogodnije skenirati, ali oduzima više vremena i podložnije je gubljenju (što je možda mnogima u interesu).
Korisnikov avatar
By Mars
Marvin napisao: I ovo o zaposlenju je skandalozno. Ako si u nedelji koja je prethodila popisu radio bilo šta ( u objašnjenju čak stoji i moba! :zid: ) oni te vode kao zaposlenog.
Strasno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Mars napisao:
Marvin napisao: I ovo o zaposlenju je skandalozno. Ako si u nedelji koja je prethodila popisu radio bilo šta ( u objašnjenju čak stoji i moba! :zid: ) oni te vode kao zaposlenog.
Strasno.

Uzas. Pa da, ne daj boze da dobijemo pravu cifru broja nezaposlenih.
Korisnikov avatar
By svejedno
pa prva stvar, uopste nema opcije 'nezaposlen' kao takve, kolko sam video, a ima sviiih drugih opcija za ..prezivljavanje (izdavanje stana, socijalna pomoc, ustedjevina cak)...hevi.

nezaposlenih u ovoj drzavi nema.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa vidiš da se Boris Tadić zahvaljuje svevišnjem radi toga.
Korisnikov avatar
By Mars
Hys. napisao:
Mars napisao:
Strasno.

Uzas. Pa da, ne daj boze da dobijemo pravu cifru broja nezaposlenih.
Mnogo mi je zao sto u Srbiji ne postoji neka grupa, neka druzina pa da sve to obradi, onako montipajtonovski ili kao nadrealisti nekad.

Ceo jedan skec na temu MOBA, u Srbiji, 2011...ko ono Amishi kad se skupe pa grade jedni drugima AMBAR.

Strasno.
Korisnikov avatar
By Mars
Ageless and ever green.
Korisnikov avatar
By IriS
sad mi je bio neki fin bata da me popiše <3
nije pravio nikakve probleme za moje izjašnjavanje, čak mi je i nabrajao šta su mu ljudi sve pričali :lol:

bio je jako brz i efikasan, a kako se ispostavilo, došao je kao ispomoć nekom sporaću koji nije uspeo da nas popiše dosad.
Korisnikov avatar
By IriS
to sam i ja pomislila kad sam pročitala šta sam napisala :lol:

ali mi se svidelo da tako ostavim :P
Korisnikov avatar
By Mars
"Riska"

:smeh:

Obozavam nas jezik :radosnice:
Korisnikov avatar
By Zoey
Ljudi moji, ja lepo ispratih popisivaca i izjasnih se kao nezainteresovana za popis.

Sad, ne znam da li ce STVARNO da naplacuju kazne ili je to samo fora da se sto vise ljudi popise?! Ako ce da kaznjavaju imam fore jos da ih zovem ^%$#%^&*@
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Bolje zovi, za svaki slucaj :) I samo popuni ono najosnovnije, nista te ne kosta. :)

Mene inace bez pitanja upisao kao pravoslavca (ja bio odsutan tokom popisa, a nije ni pitao moje), morao sam da zovem telefonom da ispravi. Debil jedan. A moji zainteresovani za popis 0,3%, nisu ni obracali paznju sta upisuje - moju majku upisao kao Milenu (a zove se Vesna), i da slucajno nije zavirila u ono sta je pisao pre nego sto je otisao, ostala bi tako popisana :tragikomedija: :lol:
Korisnikov avatar
By Zoey
stvarno mislis da bih trebala da zovem? ne daje mi se bas od 20000-50000din.za tu glupost....ali nesto kontam, da stvarno hoce da kazne trubili bi o tome u vestima i podsecali na kazne......ne znam sta mi je ciniti :neznam:
Korisnikov avatar
By Zoey
Da, u pravu si....hvala. Pokusacu da nadjem kontakt fon., ali honestly, necu da se pretrgnem-ako se ne popisem ko ga jebe. Ima toliko ljudi koji nisu bili kod kuce a koji zive sami i putuju as a job, pa nista...
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Zoey napisao:Da, u pravu si....hvala. Pokusacu da nadjem kontakt fon., ali honestly, necu da se pretrgnem-ako se ne popisem ko ga jebe. Ima toliko ljudi koji nisu bili kod kuce a koji zive sami i putuju as a job, pa nista...
А зашто нећеш да се попишеш? Одн. зашто ниси хтела?
Korisnikov avatar
By Zoey
Neces mi verovati-uopste mi nije na kraj pameti bilo da bojkotujem citavu stvar, jednostavno, kad je naisao gospoj`ci nije odgovaralo da se time bavi, pa je rekla no, tnx. Nisam ni razmisljala; mislila sam da se sami vracaju drugi put ako se mora.... :lood: :lol:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Хахаха, схватам те. Мене подједнако нервирају надрндани административни службеници. Ми смо, у кући, написали папир са свачијим жељама па ко год је кући то може да издекламује.

Ето, баш пре неки дан ми продавачица на киоску да полупоједени Сникерс. Ја кад рекох да пола нема и да ми га замени, она мени "откуд знаш да пола нема" и узе да провери са неким другим (вероватно, додуше фабричка грешка пошто га нисам ни отворио а имало га за један залогај). Кад је утврдила да је погрешила само ми бацила паре назад...
Да нисам журио на факултет, тако бих јој се начеститао нове године...

Ето, какве су то шалтеруше... И ови што пописују су исти. Мада, мени је био неки слатки дечко са говорном маном. :love: :blush:
Korisnikov avatar
By Zoey
E, znaci ne verujem...zalogaj Snickersa?! :lol:

Pa to je to, ja imam neku averziju prema birokratiji i papirologiji a moja keva me malo-malo angazuje da za nju zavrsavam neke stvari jer ne zivi u NS a vezano je za NS, pa onda papirologija koja je za mene bitna...pa, joooj, mrzim to!

I tako, kad su dosli, ja sam samo rekla da tad nisam u mogucnosti da ih primim, a zapravo mi se TO nije tad radilo, a oni se nisu potrudili da mi kazu posledice toga vec lik kao da je jedva cekao da sto pre otalja posao...I sad nesto gledam, citam..produzen rok, pa reko` da vidim jel to stvarno ozbiljna "pretnja" :hmm:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Пази, не би ме чудило ни да су те попунили по deafault-у! :)
Оно, православка, Српкиња и сл. :) :lol:

Ма, ја сада нешто за студентски кредит скупљам, до гуше су ми папири више... Глупава општина...
Korisnikov avatar
By Zoey
speedygonsales napisao:Пази, не би ме чудило ни да су те попунили по deafault-у! :)
Оно, православка, Српкиња и сл. :) :lol:

O, Boze me sakloni i sacuvaj! :krstise: Po PS-u to i jesam, ali po opredeljenju jok! :nono:

Ali mi uopste ne bi smetalo da su popisali kako god, samo da se ne smaram s`tim :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!