Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Incest - da ili ne?

1. Protiv sam incesta
63
54%
2. Treba ga dozvoliti
32
28%
3. Neodlučan sam, ne zanima me...
21
18%
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by maka
Originally posted by ...Sitnicava...

I naravno, dodjosmo do toga da su gejevi zbog svoje margine toliko tolerantni da prihvataju sve moguće socio-sexualne-devijacije...

:up:
prvo pitanje za Unikorna: da li je Jankovićka među nama u ovoj temi?

i
drugo pitanje za Unikorna: da li Jankovićka u istoj temi ima i svoj alter nick!? :puzzle:

:jankovicka:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Mage

Mislio sam ISTO u smislu da je ljudima to odvratno, nemoralno i za osudu, a da zapravo nikoga ne ugrožava. Šta tebe boli pička ako se neki tamo brat i sestra (ili setsra i sestra i brat i brat) odvaljuju ukoliko oboje to žele? :hmm: Dokle god nema potomstva niko nije ugrožen. Niko tebe ne tera da se jebeš sa svojom sestrom... Live and let live :peace:
sve se slazem, samo kamo srece da i antigeje ne boli kurac/pichka za gejeve. i da shvate razlike izmedju seksualnih orijentacija na jednoj strani te parafilija, fetisha itd.... na drugoj. jer, to tvoje stalno podsecanje (zar nas gejeve treba stalno podsecati na tu antigejnu zlocu?) kako homofobi "isto tako negativno misle i kazu o homoseksualnosti pa da ne bi bilo tako gejevi nuzno trebaju misliti i govoriti pozitivno o incestu...... " (parafraziram te) moze biti malo iritantno dostojanstvenim gejevima, Mage, jer ti Mage vec polazish time s ochiglednim prihvatanjem antigejne lazi kako su homoseksualnost i incest negde isti (ako chak nije incest "i bolji"....), kao shto polazish s time da se gejevi eto kao moraju dodvoriti antigejima (shta li?) tako shto cemo sami sebe srozati na nivo izjednachavanja s incestom (i ko zna chega sve ne, po antigejnom meniju "izbora" za nas.... sad da ja i ne podsecam da antigeje ni to ne bi zadovoljilo jer je po njima homoseksualnost zapravo najgora stvar, gora i od incesta i pedofilije itd.....- jer ove fetishe i parafilije mnogi antigeji i praktikuju dok god su heteroseksualni pa im je lakshe da se identifikuju s incestuoznim i pedofilima (heteroseksualnim, dakako) nego "pederima', ionako......).

Mi dostojanstveni gejevi i biseksualci ne mozemo to srozavanje nas samih bash da prihvatimo, Mage, znash.
By ...Sitnicava...
Originally posted by 2kune

I naravno, dodjosmo do toga da su gejevi zbog svoje margine toliko tolerantni da prihvataju sve moguće socio-sexualne-devijacije...

Sledeća teza je - "aha, povlačiš liniju izmedju homoseksualnosti, nekrofilije, incesta i pedofilije" i takoooo. Sve u krug...

A mene mrzi više preterano da se uplićem.

:tepih:
nisu gejevi zbog svoje margine toliko tolerantni već je granica izad koje se broje sve moguće socio-sexualne-devijacije preskučena... :alexis:

sljedeća teza je tipično str8ersko mješanje krušaka i jabuka, baba i žaba, frogsova i grandmatherova... možemo li bez takovih banalnosti? :lepeza:

ko si brke ne umasti, odojka se ne omasti... :meso:
Upravo o tome i govorim; moj post je, inače, bio ironičan.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Tot

i
drugo pitanje za Unikorna: da li Jankovićka u istoj temi ima i svoj alter nick!? :puzzle:

Kakve veze dotična ima sa bilo čim što ja napisah?
By ...Sitnicava...
Originally posted by dukkehjem

Nekrofilija... pitanje koliko seksualan odnos kalja ugled preminulog, odnosno koliko je to i u kojoj meri degradacija preminule osobe... sad ako je osoba dobrovoljno zavestala telo nekrofilu... a onda, mislim da i psihijatri treba da daju svoju rec.
Za zivotinje se ne zna da li im prija, niti da li je poremecaj, tj. da l psihijatri dadose svoju rec...
Zaveštati telo nekrofilu? :hypno:

Mada, kad razmislim...

Sex nakon umiranja. :eya:
Korisnikov avatar
By 2kune

Upravo o tome i govorim; moj post je, inače, bio ironičan.
Ako je, i neka je. ;)
Nisam sve čito, jbg... Morao sam negdje nešto napisat jer su me svrbile ruke... Ali na kraju to ispalo omen da ću davat para... :(
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Originally posted by Tot

i

Unikorn pojma nema. On je boranija u svetu špijuna. A ti treba da znaš samo onoliko koliko možeš da podneseš... :kesa:

Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
a jel se ova tema odnosi i na sexualni odnos među navijačima istog nogometnog kluba? :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Vel boy

Mi dostojanstveni gejevi i biseksualci ne mozemo to srozavanje nas samih bash da prihvatimo, Mage, znash.
Sad bi ti napisao esej kao odgovor, ali me mrzi... Misli šta hoćeš.
Korisnikov avatar
By maka
Incest degradira društvo. Evolucija čoveka nije u incestu.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by Kala

ne mogu da verujem da je do sada 14 glasalo pozitivno a jos gore 11 je neodlucno!
Sokirana sam!
Je l' si i moralno sablaznuta pride? lepeza1
Uglavnom je muskarcima incest ok. To sto se nekom digne patka na sestru/brata, to nema veze veze s mozgom,vec s primalnim instinktom.. jel ok da se reaguje na svaki instinkt? patku na povodac i ok,mozda cemo imati bolje drustvo. :wink:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by _LuKa_

Unikorn pojma nema. On je boranija u svetu špijuna. A ti treba da znaš samo onoliko koliko možeš da podneseš... :kesa:

Slika
Pa kako se suprotstaviti seksualnim zlima bez pune svesti o njima? Nego gornjom slikom mi želiš poručiti da Jankovićka želi izbeći efekte averzivne terapije? Palma doveo žirafu u skupštinu?

Poznato ti je valjda da je vid terapije pedofila i zoofila puštanje ogavnih mirisa uz prezentovane seksualne sadržaje.
Korisnikov avatar
By Tot

a jel se ova tema odnosi i na sexualni odnos među navijačima istog nogometnog kluba? :iskusenje:
Bratsko trljanje na utakmicama ne spada u incest jer je to samo davanje oduška seksualnoj sklonosti prema fudbalerima. Ne kaljaj mi čast navijača, molim te!

Kakve veze dotična ima sa bilo čim što ja napisah?
Misliš dotična još nije razvila sve moguće socioseksualne devijacije? Kako god, intimidiran sam njenim prisustvom u ovoj temi.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dvoje punolentnih koji su pri cistoj svesti i zdravom razumu.....
Korisnikov avatar
By maka

zato sto verujem da stvari ne bi trebalo tako da idu.. Zato sto je kontra mojih verovanja i stavova.
OK to je tvoj stav.

Ali zar te ne podseća na nešto? Zar isto to ne govore homofobi kada pokušavaju da objasne kako oni zapravo nemaju ništa lično protiv pedera ali ne dele njihova uverenja? :misli:
tek sad videh ovo.

Ne,ne podseca me. Ne mozes da poredis pedera i nekog ko se tuca s rodjenim bratom ili caletom.
Korisnikov avatar
By smaug

:lol:

On: Kako ja volim ovaj forum....Al onako bas, bas...
Korisnikov avatar
By Mage

Incest degradira društvo. Evolucija čoveka nije u incestu.

jao... hahahahahah :lol:

no comment

Jel tebi smesno da ti cale tuca sestru? ili brat od tetke da ti kara kevu? jel ti to smesno?

Pa ako si pročitala sve što sam pisao, onda si sigurno pročitala i da nisam za odnose između dece i roditelja ;) Rekao sam kako smatram da takav odnos ne može biti voljan već da najverovatnije postoji prisiljavanje ili mentalno zlostavljanje deteta od strane roditelja.
Korisnikov avatar
By Madonna
a šta vas koji ste toliko protiv incesta plaši? da bi oni to radili vama na oči a pre toga objasnili da su rod? ili da bi se odjednom vaša rodbina okomila na vas ako/kad se legalizuje? just asking.
Korisnikov avatar
By 2kune
jebo mater, evo sam dobio želju za incestom čitajući ovu temu... :opatica:
Korisnikov avatar
By Mage
@Null: Jel to taj novi avatar? :lol:
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by Null

a šta vas koji ste toliko protiv incesta plaši? da bi oni to radili vama na oči a pre toga objasnili da su rod? ili da bi se odjednom vaša rodbina okomila na vas ako/kad se legalizuje? just asking.
Mene ne plaši ništa, ali mi se od same pomisli na incest ručak vraća uzbrdo da još jednom ugleda svetlost dana. Ako neko od rodbine hoće da me muva, nije mi problem da kažem NE. Just answering.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by inga

Mene ne plaši ništa, ali mi se od same pomisli na incest ručak vraća uzbrdo da još jednom ugleda svetlost dana.
viš viš... baš mi dadne dobru ideju... :opacupa:
meni se isto događa kad se vozim autobusom... od sada ću posvetiti svoj život zakonskoj zabrani autobusa! :superheroj:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!