Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Sad ću da obrišem taj izliv besa.
:lol:
Korisnikov avatar
By jenny
Aj što je uzela...al što je SVE uzela para što je dobila...

Nadam se da će dobiti kaznu kakvu zaslužuje :barf:
Korisnikov avatar
By blabla54380
naravno da nece. zasluzuje smrtnu kaznu, a toga kod nas nema. bem ti zakon.
Korisnikov avatar
By *deni*
Smatram da bi smrtna kazna bila preterana, dovoljan je zatvor, društvenokoristan rad i naravno da vrati pare.
Korisnikov avatar
By Mage
Ma ja bi to na lomaču! :egzorcist:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemoj tako, Midž, da zboriš.
Neko jednostavno ima preku i neodoljivu potrebu da živi na visokoj nozi i ne može da se uzdrži ni od kriminala da bi sebi to priuštio.
Ja mislim da je ona negde znala da postoji mogućnost da će je kad-tad ćapiti, ali je išla do kraja, pa dokle dogura.
To je taj rezon.
Korisnikov avatar
By Mage
Ona je monstrum i zaslužuje i gore od toga. Povraća mi se od takvih...
Korisnikov avatar
By *deni*
Sprinter spominje smrtnu kaznu, jer računa da je neoprostivo to što je krađa kvalifikovana činjenicom da je ukraden novac namenjen lečenju bolesnih ljudi.
Korisnikov avatar
By spliff
smrtna kazna ne postioji u civilizovanom drushtvu
pogotovo ne za kradju
By Guion Nerville
Originally posted by *deni*

Neko jednostavno ima preku i neodoljivu potrebu da živi na visokoj nozi i ne može da se uzdrži ni od kriminala da bi sebi to priuštio.
mozda je rodjena s tim? ili je to maybelline :kosa:

:regan:
Korisnikov avatar
By Mage
Reci mi, da je tvoja sestra/ćerka/keva ili ko već npr. obolela od raka i da je umrla zato što je ova ukrala pare iz humanitarnog fonda koje su joj možda mogle spasiti život, šta bi rekao?

Kao ne bi hteo da je ubiješ?
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne, nego treba da zaliva cvece u botanickoj basti i kroz drustveno korisni rad otplati svoje. to mozda u tvojoj stondiranoj drzavi, zajedno sa ovom babetinom nesudjenom ministarkom kulturne kontaminacije.
Korisnikov avatar
By spliff
najbolje da pobijemo sve koji su nekada neshto ukrali
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro, Sprinteru, nismo ti Zoka i ja krivi što nisi u situaciji da Rebrači izrekneš smrtnu kaznu.
Nema potrebe da nas vređaš i nazivaš tu divnu ženu i istaknutu umetnicu babetinom.
Koliko je samo humanitarnih koncerata odradila, treba da joj kažemo HVALA, umesto da je vređamo.
Korisnikov avatar
By spliff
zeznula si se danijela
to je bilo upuceno meni, ako se varam

babetina:
Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mage

Reci mi, da je tvoja sestra/ćerka/keva ili ko već npr. obolela od raka i da je umrla zato što je ova ukrala pare iz humanitarnog fonda koje su joj možda mogle spasiti život, šta bi rekao?

Kao ne bi hteo da je ubiješ?
Ja kad bih odlučio da nekog iz nekog debelog razloga ubijem, našao bih način da to uradim lično, pa bih se odmah prijavio, objasnio zašto sam to učinio i podignute glave, dostojanstveno otišao na robiju.
A ne bih kukao po forumima zašto nema smrtne kazne.
:cigareta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by spliff

zeznula si se danijela
to je bilo upuceno meni, ako se varam
U tom slučaju pardon.
I, molim te, da me ne nazivaš danijelom, nije mi prijatno.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by *deni*

Sprinter spominje smrtnu kaznu, jer računa da je neoprostivo to što je krađa kvalifikovana činjenicom da je ukraden novac namenjen lečenju bolesnih ljudi.
ne, ne. cinjenica da je novac namenjen lecenju bolesnih samo bi uticalo na nacin sprovodjenja smrtne kazne. dakle ne bi satima umirala na elektricnoj stolici salbe voltaze uz direktan prenos na rts-u, vec bi dobila arsenik intravenski. da je smrtna kazna out u civilizovanom drustvu jeste koliko god mi mrsko bilo da priznam "svedski sto", ali u drustvu kao sto je nase šerijatska kaznena politika bi bila prava stvar za taj neki period tranzicije ka civilizovanom drustvu. a onda mozemo prestupnike da saljemo na eksurzije u skandinavske zatvore, da ne kazem hotele.
Korisnikov avatar
By blabla54380
babetina:
ne secam se da je borka ikad bila kandidat za ministarku kulture, za razliku od ove botoksirane vrece za struganje peta, koja se nekad davno i mogla nazvati dobrom pevacicom za tu vrstu muzike i narodnog veselja. nekad davno.
Korisnikov avatar
By *deni*

ok
i got it

;)
Ma kenjam. :lol:
Tetka sam kakva sam i bio.
:smeh:
Zovite me kako hoćete, ne smeta mi ništa.

Ali da se vratimo na Rebraču.
Blic je danas objavio još jedan tekst o majci i ćerki.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!