Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by TungiNe znam šta se bolje moglo i očekivati od Amfilohija, mitropolita crnogorsko-primorskog, dakle naslednika vladike Danila i vladike Rada (tj. Petra II Petrovića Njegoša).
Originally posted by StormUzmimo za primer Amfilohija koji je blagosiljao oruzja,a posle se krio iza krstova.
Patrijarh Pavle je po mnogo čemu bio izuzetan čovek.
Posebno je bila značajna njegova uloga tokom ratova kada je predstavljao umerenu struju.
Ima vladika koje bi na njegovom mestu aktivno učestvovale u podgrevanju mržnje i uvele Srbiju u još gore sukobe.
A što se tiče ova tri dana žalosti, sve je to jedan nepotrebno preuveličan ritual. Kao da neko želi da patetično zaustavi život u celoj zemlji.
Posebno nezgodno deluje to što je ovo sve deo igre oko izbora novog patrijarha i zauzimanja raznih političkih pozicija.
Impresivno je koliko je jednostavno ukinuti bilo kakav zabavni program u ovo vreme navodnih medijskih sloboda.
@Mars
U pravu si za Ime ruže. Jorge ima pune ruke posla ovih dana.
Originally posted by TungiA jadni ožalošćeni za patrijarhom će izgristi svoje dupe bez tri dana žalosti?
A jadni ljudi izgrishce svoje dupe bez tri dana TV-a...
Originally posted by Tungibratori, to je sve naravno u pauzi izmedju dva treninga!
A ja imao drugacije misljenje o tebi:doh:
A ti klasicna pederka,gledas "kucanice"![]()
Originally posted by *deni*Ja tv ionako jako slabo gledam pa i ne primecujem promenu a kamoli stetu
Iako se slažem da je to pitanje principa, opet činjenica je da u današnjim uslovima kad je internet uzeo primat nad drugim medijima, odluka da se ukinu neki tv kanali dok traje nametnuta žalost nam i nije nanela neku štetu.
Ja se zabavljam preko neta, gledam online domaće komedije i baš me briga.
Originally posted by SimorSlazem se. Hriscanstvo se u osnovi, koliko znam, zalaze za skromnost, a bori se protiv gordosti. Upravo zato sto je patrijarh, nije potreban ni dan zalosti. On je sebi obezbedio mesto u raju. Moze se napraviti prigodna akademija u njegovu cast, u okviru crkve, opelo, i to je dovoljno.
Originally posted by TungiA jadni ožalošćeni za patrijarhom će izgristi svoje dupe bez tri dana žalosti?
A jadni ljudi izgrishce svoje dupe bez tri dana TV-a...
Ne daje se 3+1 dan žalosti jer je patrijarh bio dobar i skroman čovek, nego se demonstrira ideološka veza crkve i države.
Originally posted by *deni*A kakvo tek licemerje vrca iz 24-časovnog ispiranja mozga kako je patrijarh bio milosrdan prema siromašnima (što ni jednoga trenutka ne dovodim u pitanje) da bi onda u vestima, u jednoj rečenici, onako usput, pomenuli tri radnička štrajka, između brade Irineja i brade Amfilohija.
Ma, sve što odvlači pažnju od glavnih problema vlastima odgovara, pa bila to smrt Patrijarha, svinjski grip, ili nešto treće...
Originally posted by unic0rnhtedoh sad da nađem sliku dok je tito tako ležao mrtav,pa ga iste te zmije obavijale (računajte da je tad u državi bilo oko 23 miliona stanovnika) i nađoh na netu KOMPLET sahranu
gledam danas onu zmiju koja se proteze do terazija.. staro mlado svi stoje cekaju...
svaka cast & totalni zbun za mene
Originally posted by PakiDa li to znači da ni danas neće biti HRT?
Za teritoriju Beograda četiri dana žalosti.
Originally posted by deranToga nećeš da budeš nešto posebno svestan, ali da znaš da te moj tata jako voli.
mislim,pass za linkove qwer![]()
http://renovcevic.freeforums.org/sahran ... -t446.html
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!