- 18 Avg 2009, 15:27
(valjda smem da koristim ovaj smajli,nije ti i on valjda neprijatan)...
Niko ne govori o gorućem problemu,prosto diskutujemo...Znači kad prestaneš sa kompleksom više vrednosti Ja sam najmoralniji,najpametniji,najneštošta'oćeš,budi ljubazan pa se javni onda-možda rekneš i nešto u vezi teme...
Originally posted by SimorPopij čaj od nane,možda gorčina i prođe...Originally posted by StrixNije bitno ime, bitan je karakter društva. A mi ćemo biti pristojno društvo onoga trenutka kada budemo rešavali svoje probleme i suočavali se sa sopstvenim greškama iz prošlosti a ne neprestano isijavali frustracije što nikako da Načertanije sprovedemo u delo. Znači, kada prestanemo sa kompleksom više vrednosti (Mi smo najbolji, Mi smo najstariji, svi ostali su ispod nas i bilo šta da urade je za podsmeh i sprdnju), te kada kao gorući problem identifikujemo ne jezik i pravopis u Crnoj Gori nego jezivu nepismenost i neprosvećenost u samoj Srbiji, onda imamo šansu. Do tada ćemo da se gicamo u ovom blatu, kao i prethodnih 20 godina.
Kako je pocelo, zemlja ce nam se na kraju zvati Beogradski pasaluk.

Niko ne govori o gorućem problemu,prosto diskutujemo...Znači kad prestaneš sa kompleksom više vrednosti Ja sam najmoralniji,najpametniji,najneštošta'oćeš,budi ljubazan pa se javni onda-možda rekneš i nešto u vezi teme...