Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by жњJebo te taj policajac kao da vodi pod ruku svog najveceg idola a ne nekoga koga hapsi...
Sta na ovoj slici nije u redu?![]()
[size=-2]uhhhhh, odlucila sam jos juce da prestanem sa forumom jer mi odnosi previse vremena, ali ovo danas me toliko izbacilo iz takta da je za ne poverovati.[/size]
Originally posted by жњJebote sad videh, ceo dan nit sam mrdao igde nit palio TV!Originally posted by Sixto
Nece biti od tog nista!
Jel da?![]()
Originally posted by Sixtoshto je pravo pitanje
Nije mi jasno otkud im dozvola da naprave skup u Domu vojske! Dom je ujedno i restoran, al da bi se tu zakupila sala za razliku od obicnog restorana Dom mora da pita neke malo vise instance da li sme i po kojoj ceni!
Originally posted by Sixto Malo mi ide na kurac to LDP saopstenje gde se pita kako Jocic nije sprecio okupljanje i incident! Kao prvo, izveo je policiju pod punom opremom na ulicu, sprecen je direktan sukob i fizicki obracun sa antifasistima, nacisti su pohapseni sa sve Davidovicem na celu! Ne znam sta je trebalo, da regrutuje policiju i iz susedne Madjarske pa da na ulici bude njih 100.000 pod stitovima i da metnu u prdekanu svakoga ko se drznuo da kupi masinicu i osisa se na celavo a odlucio je taj dan da ode do grada!nekako bash ne ide sasvim skladno
Policija ima jasna ovlascenja, ne mozes nekoga uhapsiti bez razloga! jesu stajali kod antifasista kod vladicanskog dvora kako kaze Voland al pohapseni su kod keja kad su poceli da prave picvajz!
Policija nema pokrice da im razvali picku po PS-u jer neko moze da ih tuzi za krsenje gradjanskih sloboda!
Treba da preispitamo sebe, sta smo ucinili da ta klica uspe da nikne ovde, a ne da nam Rusija bude alibi za svu nekompetentnost koju sakrivamo Boss odelima!
Originally posted by Sixto... "ili sud je korumpiran"- josh jedno odlichno i istinito zapazanje. dabome da je korumpiran u skoro svim zemljama ex-Yu, nazalost! Nakon nacistichkog divljanja na antifashistichkoj tribini onog fakulteta onomad, nije bilo valjanog razloga da davidovic & co. ne budu u zatvoru, josh odonda!
@Vel boy - A zasto ti nije skladno?
Sarkazam sam upotrebio da pokazem da ne postoji osoba koja ce ispuniti zaheteve koje postavlja Canak & Co! Ne postoji apsolutni mir, ne postoji apsolutna kontrola, ne postoji funkcionalnost 100%!
Ne mozes hapsiti ljude ako nemas radi cega tj zakon, ne mozes naoruzati do zuba 100.000 policajaca u gradu od 200.000 ljudi i da svaki od njih pazi na dva coveka!
Koliko puta ta ista policija uhapsi dilera, lopova, reketasa i mora da ga pusti jer ne postoji adekvatna pravna regulativa bez rupa ili sud je korumpiran! Nisu ni oni sveti i bezgresni, al u ovom slucaju su postupili koliko su mogli! Jos uvek nemaju u arsenalu oruzja tenkove!
Uostalom kad smo kod sklada, kakve veze policija ima sa vojskom! Dva odvojena ministarstva, dvoje gazda, dve stranke, ko dupe i oko!
Originally posted by SixtoTako je!
Dajmo koncizan, detaljan, dobro osmisljen krivicni i prekrsajni zakon, dobar, sazet, precizan i efikasan pravilnik o radu policije pa onda da vidimo da li ce se uposte odrzavati takvi skupovi, ili ce im i pre zakazane setnje dok Canak pozira novinarima u Zmaj Jovinoj, razvaliti picku dok jos nisu ni usli u salu i zabraniti delovanje i slobodu okupljanja!
Originally posted by Sixtotek sad ovo vidim.
A sta je on na tribini radio!? Nije promovisao nacizam u vidu tribine i predavanja, vec je pri upadu pokazao naci pozdrav, uzviknuo par parola, opsovao mater jevrejsku i zveknuo par samara! Za sta da ga zadrze, nego samo bog napada na osobu i nanosenje laksih telesnih povreda!
Da imamo odgovor na to u vidu zakona, lezao bi prebijene kicme!
Originally posted by Sixtopa, slushaj, ako je ono bilo- eto tek neka vrsta ispada pa eto za shto je dobio tu pishljivu godinu dana za pishljivu netolerantnost, a mozda nije trebao ni to...- ako je to preovladjujuci stav (a izgleda da jeste) o ovome ljudi u Srbiji (i ostatku ex-Yu), onda, samo "napred"....
Slusaj, ma koliko mi bili ogorceni na ovo, ono sto je uradio na tribini ne moze nikako biti okarakterisano kao terorizam niti se moze podvesti pod njegovu definiciju u zakonu pa shodno time i na odgovarajuci nacin tretirati! Dobio je jebenih godinu dana, za pisljivu netolerantost, to sam i ja kad mi se smuce fem tipovi pa ih sve odjebem na Romeu!
To sto je uradio treba da dobije nov naziv tj da potane nova vrsta krivicnog dela, promovisanje i aformacija nacizma! Ulazak na tribinu i samar se desi i studentu koji pizdi jer 15. put pada ispit pa mu je puko film!
Krivi smo sami sebi sto smo mirno gledali povecanje plata poslanika tj podizanje dostojanstva zvanju u prvoj godini rada 'demokratskog' parlamenta, sto smo gledali kako svake ghodine redovno idu na odmor i kako ih ne mozes naterati iz restorana u salu za zasedanja vec glasaju iz Bodruma!
Sve su radili umesto ono sto im je bio posao, i prepucavali se, i glasali iz bodruma, i polivali se, i demonstrativno napustali zasedanja...zato 2007. docekasmo The Davidovica, a onda je bio samo puki brucos sa par ideja u povoju!
Pustili smo ga da naraste!
Originally posted by selperedejzKoja si tu lujka, pa to je strasno...
ja sam, naravno, protiv zabrane neonacizma zakonima... (per se...)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!