Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Simor
Originally posted by Dragonite
Slika
A kaže jedan na nacističkom forumu kako je, zamisli, na skupu izgleda video i pedersku zastavu.

:smeh:
By Dragonite
Anarhisti sa svojim parolama. Bina je levo.

Slika
By Dragonite
Verovatno je mislio na ovu zastavu sa leve strane.

Slika
By Simor
Pa to. Vidi se i na onoj tvojoj slici koju sam gore citirao.

Iznerviralo se nacističko momče.

:kada:

A stavili i sliku na kojoj se vidi Žarko Korać, pa ga označili strelicom i napisali "Korać peder"

:smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by жњ
Sta na ovoj slici nije u redu? :nerd:

Slika

[size=-2]uhhhhh, odlucila sam jos juce da prestanem sa forumom jer mi odnosi previse vremena, ali ovo danas me toliko izbacilo iz takta da je za ne poverovati.[/size]
Jebo te taj policajac kao da vodi pod ruku svog najveceg idola a ne nekoga koga hapsi... :sekirica:
Korisnikov avatar
By селпередејз
obrisalo mi komentar, nema ga ni u dyr. :hail: rekao sam da je sukob nacista i dvosrbista neminovan i vec dugo ocekivan. sta ne valja sa tom slikom?
By zmeu
Puno podrske i hvala onioma koji su protestvovali!

Smrt fasizmu!
By Sixto
Originally posted by жњ
Originally posted by Sixto
Nece biti od tog nista!

Jel da? :sigh:
Jebote sad videh, ceo dan nit sam mrdao igde nit palio TV!

Nije mi jasno otkud im dozvola da naprave skup u Domu vojske! Dom je ujedno i restoran, al da bi se tu zakupila sala za razliku od obicnog restorana Dom mora da pita neke malo vise instance da li sme i po kojoj ceni!
Malo mi ide na kurac to LDP saopstenje gde se pita kako Jocic nije sprecio okupljanje i incident! Kao prvo, izveo je policiju pod punom opremom na ulicu, sprecen je direktan sukob i fizicki obracun sa antifasistima, nacisti su pohapseni sa sve Davidovicem na celu! Ne znam sta je trebalo, da regrutuje policiju i iz susedne Madjarske pa da na ulici bude njih 100.000 pod stitovima i da metnu u prdekanu svakoga ko se drznuo da kupi masinicu i osisa se na celavo a odlucio je taj dan da ode do grada!
Policija ima jasna ovlascenja, ne mozes nekoga uhapsiti bez razloga! jesu stajali kod antifasista kod vladicanskog dvora kako kaze Voland al pohapseni su kod keja kad su poceli da prave picvajz!
Dakle, koga trebamo pitati zasto nemamo zakon koji sankcionise, i to drasticno, isticanje fasistickih simbola i zabranjuje bilo kakvo okupljanje i delovanje organizacija tog tipa!? Policija nema pokrice da im razvali picku po PS-u jer neko moze da ih tuzi za krsenje gradjanskih sloboda! Kod nas nacizam treba da postane krivicno delo i to sa tezim sankcijama!

Treba da preispitamo sebe, sta smo ucinili da ta klica uspe da nikne ovde, a ne da nam Rusija bude alibi za svu nekompetentnost koju sakrivamo Boss odelima!
Korisnikov avatar
By Vel boy
ovo

Nije mi jasno otkud im dozvola da naprave skup u Domu vojske! Dom je ujedno i restoran, al da bi se tu zakupila sala za razliku od obicnog restorana Dom mora da pita neke malo vise instance da li sme i po kojoj ceni!
shto je pravo pitanje :up: ,
sa ovim sarkazmom
Originally posted by Sixto Malo mi ide na kurac to LDP saopstenje gde se pita kako Jocic nije sprecio okupljanje i incident! Kao prvo, izveo je policiju pod punom opremom na ulicu, sprecen je direktan sukob i fizicki obracun sa antifasistima, nacisti su pohapseni sa sve Davidovicem na celu! Ne znam sta je trebalo, da regrutuje policiju i iz susedne Madjarske pa da na ulici bude njih 100.000 pod stitovima i da metnu u prdekanu svakoga ko se drznuo da kupi masinicu i osisa se na celavo a odlucio je taj dan da ode do grada!
Policija ima jasna ovlascenja, ne mozes nekoga uhapsiti bez razloga! jesu stajali kod antifasista kod vladicanskog dvora kako kaze Voland al pohapseni su kod keja kad su poceli da prave picvajz!
Policija nema pokrice da im razvali picku po PS-u jer neko moze da ih tuzi za krsenje gradjanskih sloboda!
Treba da preispitamo sebe, sta smo ucinili da ta klica uspe da nikne ovde, a ne da nam Rusija bude alibi za svu nekompetentnost koju sakrivamo Boss odelima!
nekako bash ne ide sasvim skladno
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Slika

Milsim da ovu sliku slobodno možemo da krstimo sa "LJUBAV NA PRVI POGLED"!

Oh, Bože, koliko homoerotizma iskri iz tih razgaljenih očiju... Biće tu svašta kada u ćeliji obavijenoj mrakom otkuca ponoć...:fuckbed:
Korisnikov avatar
By Vel boy
prosto sumnjam da ce jochiceva policija i da postavi pitanje tom policajcu chemu sinhrozivani osmeh sa firerovim, pardon, adon-ovim
Korisnikov avatar
By селпередејз
Jao, ja sam tek sada skapirao kakva se prica valja! Ne mislite valjda da je ovo danas glas razuma srpskog drustva protiv nacizma? Naci glupaci jesu protiv naseg drustva, ali danasnji protest nije organizovan protiv drustva, vec protiv dvosrbizma!!! Od pocetka do kraja, ovo je bio sukob dvosrbista i nacista, pa tako je najavljivano u medijima, pobogu ljudi... I jedni i drugi ce biti obeseni za jajca! Kako mozete toliko naivno postavljati toliko beznadezno naivno pitanje zasto nema DS? Nema DSa u sukobu dvosrbista i nacista!!!
By Sixto
@Vel boy - A zasto ti nije skladno?

Sarkazam sam upotrebio da pokazem da ne postoji osoba koja ce ispuniti zaheteve koje postavlja Canak & Co! Ne postoji apsolutni mir, ne postoji apsolutna kontrola, ne postoji funkcionalnost 100%!
Ne mozes hapsiti ljude ako nemas radi cega tj zakon, ne mozes naoruzati do zuba 100.000 policajaca u gradu od 200.000 ljudi i da svaki od njih pazi na dva coveka!
Koliko puta ta ista policija uhapsi dilera, lopova, reketasa i mora da ga pusti jer ne postoji adekvatna pravna regulativa bez rupa ili sud je korumpiran! Nisu ni oni sveti i bezgresni, al u ovom slucaju su postupili koliko su mogli! Jos uvek nemaju u arsenalu oruzja tenkove!
Uostalom kad smo kod sklada, kakve veze policija ima sa vojskom! Dva odvojena ministarstva, dvoje gazda, dve stranke, ko dupe i oko!
Korisnikov avatar
By Vel boy
@Vel boy - A zasto ti nije skladno?

Sarkazam sam upotrebio da pokazem da ne postoji osoba koja ce ispuniti zaheteve koje postavlja Canak & Co! Ne postoji apsolutni mir, ne postoji apsolutna kontrola, ne postoji funkcionalnost 100%!
Ne mozes hapsiti ljude ako nemas radi cega tj zakon, ne mozes naoruzati do zuba 100.000 policajaca u gradu od 200.000 ljudi i da svaki od njih pazi na dva coveka!
Koliko puta ta ista policija uhapsi dilera, lopova, reketasa i mora da ga pusti jer ne postoji adekvatna pravna regulativa bez rupa ili sud je korumpiran! Nisu ni oni sveti i bezgresni, al u ovom slucaju su postupili koliko su mogli! Jos uvek nemaju u arsenalu oruzja tenkove!
Uostalom kad smo kod sklada, kakve veze policija ima sa vojskom! Dva odvojena ministarstva, dvoje gazda, dve stranke, ko dupe i oko!
... "ili sud je korumpiran"- josh jedno odlichno i istinito zapazanje. dabome da je korumpiran u skoro svim zemljama ex-Yu, nazalost! Nakon nacistichkog divljanja na antifashistichkoj tribini onog fakulteta onomad, nije bilo valjanog razloga da davidovic & co. ne budu u zatvoru, josh odonda!

takodje, nisam ja prebacio temu sa vojske na policiju, vec si ti u tvojem predhodnom postu, shto je i jedan od razloga da sam rekao da ti sarkazam nije bash skladno uspeo. mozda da se zadrzimo na pitanju ko je davidovicu & co. (kad smo vec u company mode talk-style-u...) dozvolio da zauzmu Dom Vojske za sebe kao sigurnu kucu?
By Sixto
Upravo, zato sam to napisao! Da li je to zaokret DS-a ili debilizam staresina novosadskog korpusa! Videcemo!

A sta je on na tribini radio!? Nije promovisao nacizam u vidu tribine i predavanja, vec je pri upadu pokazao naci pozdrav, uzviknuo par parola, opsovao mater jevrejsku i zveknuo par samara! Za sta da ga zadrze, nego samo bog napada na osobu i nanosenje laksih telesnih povreda!
Da imamo odgovor na to u vidu zakona, lezao bi prebijene kicme!

Sto se tice sarkasticnog dela, panduri iako mi nisu omiljena sorta, u ovoj situaciji imaju moju podrsku, jer jedno je demonstrirati na ulici a drugo nositi slem i stititi te iste demonstrante! Naravno, izuzetaka ima na svakoj strani, sto i jedna od slika pokazuje!
Dajmo koncizan, detaljan, dobro osmisljen krivicni i prekrsajni zakon, dobar, sazet, precizan i efikasan pravilnik o radu policije pa onda da vidimo da li ce se uposte odrzavati takvi skupovi, ili ce im i pre zakazane setnje dok Canak pozira novinarima u Zmaj Jovinoj, razvaliti picku dok jos nisu ni usli u salu i zabraniti delovanje i slobodu okupljanja!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Dajmo koncizan, detaljan, dobro osmisljen krivicni i prekrsajni zakon, dobar, sazet, precizan i efikasan pravilnik o radu policije pa onda da vidimo da li ce se uposte odrzavati takvi skupovi, ili ce im i pre zakazane setnje dok Canak pozira novinarima u Zmaj Jovinoj, razvaliti picku dok jos nisu ni usli u salu i zabraniti delovanje i slobodu okupljanja!
Tako je! :up:
By Sixto
Izmenio sam post, tj dodao drugi pasus, imaj to u vidu pa izmeni i ti svoj ako mislis da treba!
Korisnikov avatar
By Vel boy
A sta je on na tribini radio!? Nije promovisao nacizam u vidu tribine i predavanja, vec je pri upadu pokazao naci pozdrav, uzviknuo par parola, opsovao mater jevrejsku i zveknuo par samara! Za sta da ga zadrze, nego samo bog napada na osobu i nanosenje laksih telesnih povreda!
Da imamo odgovor na to u vidu zakona, lezao bi prebijene kicme!
tek sad ovo vidim.

shta je radio, on i njegovi? izvini, ali to je bila teroristichka invazija i agresija na neistomshljenike! mislim, ici namerno na jednu instituciju i tribinu i napadati- to je vrsta terorizma!
i, mada u ovoj Americi, nacisti i fashisti, nazalost, imaju "prava" da organizuju njihove sramne mitinge- da ti kazem, da kada bi se jedan od njih drznuo da napadne i to josh fizichki antifashiste ili crnce ili jevreje ili (chak!) gejeve, bilo kako i bilo gde, da bi taj/ti bio odmah smatrani za zlochinca iz hate crime-a i zavrshio/li bi u zatvoru, ako ne istog dana, onda vrlo brzo!
svakako, da Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu TREBAJU jasni zakoni i puna primena istih protiv naci-fashizma, ali u predhodnom sluchaju vec je bilo doshlo do teroristichke agresije naci-fashista na antifashiste shto bi (valjda!) i u Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu vec trebao da bude kriminalni prestup koji zasluzuje poduzu zatvorsku kaznu, per se.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by selperedejz
ja sam, naravno, protiv zabrane neonacizma zakonima...
uz davidovica & co., naravno, jesi....:cookie:
By Sixto
Slusaj, ma koliko mi bili ogorceni na ovo, ono sto je uradio na tribini ne moze nikako biti okarakterisano kao terorizam niti se moze podvesti pod njegovu definiciju u zakonu pa shodno time i na odgovarajuci nacin tretirati! Dobio je jebenih godinu dana, za pisljivu netolerantost, to sam i ja kad mi se smuce fem tipovi pa ih sve odjebem na Romeu!
To sto je uradio treba da dobije nov naziv tj da potane nova vrsta krivicnog dela, promovisanje i aformacija nacizma! Ulazak na tribinu i samar se desi i studentu koji pizdi jer 15. put pada ispit pa mu je puko film!
Krivi smo sami sebi sto smo mirno gledali povecanje plata poslanika tj podizanje dostojanstva zvanju u prvoj godini rada 'demokratskog' parlamenta, sto smo gledali kako svake ghodine redovno idu na odmor i kako ih ne mozes naterati iz restorana u salu za zasedanja vec glasaju iz Bodruma!
Sve su radili umesto ono sto im je bio posao, i prepucavali se, i glasali iz bodruma, i polivali se, i demonstrativno napustali zasedanja...zato 2007. docekasmo The Davidovica, a onda je bio samo puki brucos sa par ideja u povoju!

Pustili smo ga da naraste!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Slusaj, ma koliko mi bili ogorceni na ovo, ono sto je uradio na tribini ne moze nikako biti okarakterisano kao terorizam niti se moze podvesti pod njegovu definiciju u zakonu pa shodno time i na odgovarajuci nacin tretirati! Dobio je jebenih godinu dana, za pisljivu netolerantost, to sam i ja kad mi se smuce fem tipovi pa ih sve odjebem na Romeu!
To sto je uradio treba da dobije nov naziv tj da potane nova vrsta krivicnog dela, promovisanje i aformacija nacizma! Ulazak na tribinu i samar se desi i studentu koji pizdi jer 15. put pada ispit pa mu je puko film!
Krivi smo sami sebi sto smo mirno gledali povecanje plata poslanika tj podizanje dostojanstva zvanju u prvoj godini rada 'demokratskog' parlamenta, sto smo gledali kako svake ghodine redovno idu na odmor i kako ih ne mozes naterati iz restorana u salu za zasedanja vec glasaju iz Bodruma!
Sve su radili umesto ono sto im je bio posao, i prepucavali se, i glasali iz bodruma, i polivali se, i demonstrativno napustali zasedanja...zato 2007. docekasmo The Davidovica, a onda je bio samo puki brucos sa par ideja u povoju!

Pustili smo ga da naraste!
pa, slushaj, ako je ono bilo- eto tek neka vrsta ispada pa eto za shto je dobio tu pishljivu godinu dana za pishljivu netolerantnost, a mozda nije trebao ni to...- ako je to preovladjujuci stav (a izgleda da jeste) o ovome ljudi u Srbiji (i ostatku ex-Yu), onda, samo "napred"....

ako je to sve nekako ekvivalentno sa "to je i Sixto kad mu se smuche fem tipovi pa ih sve odjebe na Romeu!" i famoznim Bodrum-om, onda, samo "napred".

ponukao si i iz mene sarkazam, a to je vec meni znak da prekinem ovu diskusiju s tobom.

pa-pa.

na kraju krajeva, eto mene ovde, a eto tebe i vas, tamo...
Korisnikov avatar
By селпередејз
bas naprotiv! to sto je uradio firer na tribini nije nista drugo do terorizam! siri strah, siri teror medju odredjenim delovima naseg drustva i za to mora da mu se sudi!!! naraslo do tridesetetoro ljudi?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by selperedejz
ja sam, naravno, protiv zabrane neonacizma zakonima... (per se... :drama: )
Koja si tu lujka, pa to je strasno...
Ako si protiv zabrane naonacizma, da pozovemo gosp. Thompsona, hrvatskog 'shansonijera' da napravi koncert, moze i u Novom Sadu u Domu JNA, u ime slobodne reci, pesme bez granica?
To ti se ne bi dopalo, zar ne?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jucerasnje dopisivanje sa Coloradom

"Cico, jel' jurcas fasiste po ns?"
"Ja plesem protiv njih."
"HAHAHAHAHAHAHA! Ja se sada plasim.."
"Jako sam opasan kad krenem na njih igrajuci rokenrol"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!