Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
U udžbenicima srednjoškolaca iz Srbije istopolna seksualna orijentacija se tretira ili kao patološka, devijantna pojava i izučava se zajedno sa prostitucijom, promiskuitetom, pedofilijom ili u poglavljima o poremećajima seksualnih nagona i hormona, rečeno je danas na konferenciji u organzaciji Labrisa.

link
Korisnikov avatar
By bern
ok, i hoće neko nešto da uradi?

SRAMOTA.

ne znam kako na ovo odgovoriti osim nekim konkretnim činom. transparentom GLUPI SMO na zavodu za udžbenike ili slično.
Korisnikov avatar
By Herald
Tuziti, i autore i one koji su dozovlili upotrebu te literature. Ne znam sto se LGBT aktivisti zgrazavaju: "Kuku lele, vidi ovo, ajme me."
Korisnikov avatar
By Hys.
joj joj joj

pa ne mogu vise.

ne mogu vise ovde da zivim.
By Sixto
Da li bi tuzba protiv izdavaca i autora knjiga mogla proci kao Palmina?
Korisnikov avatar
By antibiotic
nego sta nego SRAMOTA

samo cekam kakavi ce komentari da pljusnu,
a tacno znam.
Korisnikov avatar
By bern
ma kakva tužba. ovo je za revoluciju. kuka i motika!
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Nista novo - iz psihologije je "bilo u planu" da ucimo izmedju ostalog i to, ali je profesorka gej frendli pa je umesto da nas "nauci" kako je to bolest zapocela diskusiju i sama nas navela na to da nije bolest. Za razliku od biologicarke koja je to svrstala uz alkoholizam, narkomaniju, devijantno ponasanje i sl. (kao neke geneticke greske/promene koje uslovljavaju ovakvo ponasanje)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne sećam se tačno u kom udžbeniku iz sociologije za faks je isto bilo nešto slično, baš sam diskutovala sa drugaricom. no i tamo je profesor kao organizovao diskusiju. koje nije ni bilo na kraju, preskočili su deo.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Da, sećam se psihologije u drugoj godini srednje. Pobunismo se protiv profesorke, za divno čudo, ja i jedan lik koji je onaj klasični jock-bully-zajebant (al' dobar u duši). Ko bi rek'o.

Elem, neka tužbica bi bila super. :D
Korisnikov avatar
By bern
Tuzba?

Jeste, da pise kojim slucakem da je Srbija katolicka zemlja, bas bi se to tuzbom korigivalo - nego bi trgovi vrvili.
Korisnikov avatar
By notafraid
Po PISA testu, oko 38% nasih srednjeskolaca je funkcionalno nepismeno. Tako da se ovo bas lepo uklapa u pricu o nasem obrazovanju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!