Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551977#p2551977]Vespertine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551973#p2551973]bothways napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551944#p2551944]Vespertine napisao:[/url]Posto imam puno posla sa programerima i software developerima, moram da primetim da su gotovo svi do jednog izuzetne drkadzije i da umeju da budu tezi nego robija kad utuve sebi u glavu da su u pravu i da ceo svet treba da se okrece oko njih.

Ako si reshio da pravish aplikaciju i neces u skolu, napusti je, sto bi bilo ko bio povlascen toliko da mu se izostanci gledaju kroz prste?Sta ako su likovi zapravo takvi i da su postali nepodnosljivi tim profesorima do te mere da su ih prosto odjebali kad im je pukao film?
Zamisli, i ja imam puno posla sa programerima (sa 50+ njih) i većina su duše.
Ja im obracunavam radna vremena, i po njihovom uglavnom ispada da dan ima od 30-35 sati, zavisno od prilike :)
Kapiram da sam uleteo u temu licno izafektiran radnim okruzenjem i da sam veliku vecinu vas mozda malo bocnuo, ali sasvim nenamerno. Dok sam se samo druzio s njima sve je bilo ok, ali kako sam poceo da ih korigujem i radim sa njima, postalo je nepodnosljivo.

I'm a tough evil bitch from hell when it comes to work :alexis: , ask Ivanazuh... ali inace uopste nisam toliko zao osim kad ne moram da budem :meduza:

Izvinjavam se dakle, svim programerima, koderima, web dizajnerima, software developerima... Nadam se da necemo saradjivati zarad dobrosusedskih i skladnih ljudskih odnosa :mirth:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:lol: ja se nadam da hocemo :evilgiggle: ne moze niko da zasere stvari koliko moze programer. namerno i svesno :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By badu
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551987#p2551987]Anhedonie napisao:[/url]both, to je zato sto si ti mnogo veci drkadzija pa mislis da su ostali duse!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551979#p2551979]Maleficent napisao:[/url]off: po meni se moe kolege dizajneri veće drkađie.
naravno, ja nisam.
trep
ja sam i dizajner i developer :lol: koji je moj nivo drkotoksina? :eureka:

meni su neobrazovani klijenti najvece drkadzije.

ajoj.
:lol:
Korisnikov avatar
By Herald
Nenad i Vukašin su se, saznavši da im preti isključenje, ispisali iz škole “Ivan Sarić” i upisali isti smer u Kuli, svega nekoliko meseci pre kraja školovanja. Sada su uspešno maturirali, ali i uspešno plasirali svoju aplikaciju za pametne telefone. Obijica su dobili stipendiju na Višoj školi strukovnih strudija za informacione tehnologije u Beogradu gde će nastaviti svoje školovanje.
Korisnikov avatar
By bothways
:facepalm:

posle takve epopeje, očekivao bi da se neće zadovoljiti višom školom
Korisnikov avatar
By badu
ofc. suicide city, nie đabe
Korisnikov avatar
By Pipin
Za odsustvo od 5 dana mora da se piše posebna molba, koju nastavničko veće treba da razmotri, što Nenad, Vukašin i Dario nisu uradili. Po rečima pomoćnika direktora tehničke škole “Ivan Sarić” Danijela Mandića učenici jesu talentovani i treba im pružiti podršku, ali je nedopustivo opravdati im više od 100 časova zbog rada na određenom projktu. Osim njih, na takmičenju je učestvovala još jedna grupa iz ove škole, koja nije izostala niti jedan školski čas zarad izrade njihove ideje.

Ovo je sasvim u redu. Ta piskaranja kojekakvih molbi sam i ja prolazio. Uostalom, klinci su sad počeli da menjaju iskaz. Kurac će ga znati šta je tu bilo.
Korisnikov avatar
By 2kune
bez obzira mjenjaju li oni iskaz ili ne, činjenica je da se nisu za to vrijeme kurvali i drogirali nego radili na nečemu što je nagrađeno i uspješno prodano... nisu momci ti koji se trebaju mjenjati (ne mislim samo na iskaz) nego hiperbirokratizirana, glupa i nedosljedna država čiju školu pohađaju... ako ti je sasvim u redu piskarati kojekakve molbe, pogotovo za ovakav jedan slučaj, onda zaista imaš vlast kakvu zaslužuješ...
eh, pipine mali... ustani i digni revoluciju a ne da te neki tamo Danijel Mandić ubije u pojam čim spomene birokratskih 100 časova kojim normira svaki jebeni slučaj kreativnog rada... ma nek su se momci i zajebavali svo to vrijeme, pokazali su i dokazali da ih ta škola nema više čemu naučiti osim birokratskom sitnodušju krajnje nesposobnih...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nek se lepo spakuju sad i nek idu iz Srbije. :skola:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551967#p2551967]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551962#p2551962]Vespertine napisao:[/url] Sto ne menja cinjenicu, sto bi oni bili povlasceni u odnosu na druge ucenike koji ne odsustvuju sa casova da bi trpali pare u dzep????
Joj al' bi svako da gura svoj nosinger tamo gdje ne treba. Ovaj put u prosvetu. :roll: Naravno da su talentovani i nadareni učenici povlašćeni i treba da budu povlašćeni i zahtjevaju posebnu pažnju nastavnika i škole. Siguran sam u to jer mi je to struka. :yes:
Podrska momcima!
Upravo ovo sto je Shorty rekao je i moj stav. :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Povlascenost u vidu paznje i naprednijeg programa da, ali opravdavanje prethodno i naknadno napravljenih izostanaka je i vise od posvecivanja paznje. Jel onda, po tom sistemu, svako ko pohadja neko takmicenje moze da digne nos, resi da uzme godisnji odmor i da kaze, koj' ce mi kurac skola, ja se spremam od kuce?

A i nije ti potrebna genijalnost da pravis platforme za igrice, samo vreme i poznavanje materije. Drugo, to nije skolsko takmicenje, vec privatno takmicenje za individualce i timove, da je skolsko ili edukativno, onda bih bio protiv.

I dalje smatram da nije fer prema ostalim vrsnjacima, ako su oni vec resili da otvore svoju firmu i i rade to sto rade. U skolu ides ne samo zbog specijalizacije za jedno polje nauke, vec i zarad sticanja opstih znanja i opste kulture. To znaci da bi skolstvo postalo apsolutno bespotrebno kad bi se svaki tinejdzer posvetio nekom poslu i resio da postane mali kapitalista. Ako smatrate da je tako mozda bolje, onda ok, mada ja ne bih voleo da mi dete postane specijalizovani robot kome fali opsta kultura a mozak mu sluzi ko masina za izbacivanje kodova.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!