Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Episkop mileševski Filaret jedan je od glavnih finansijera i savetnika pokreta Dveri, a zahvaljujući svojim kontaktima povezao je taj pokret sa Srpskom bankom kako bi im omogućio novac za izbore održane maja 2012. godine, piše u tajnom dosijeu koji su o vladiki Filaretu poslednjih godina vodile srpske bezbednosne službe. "Blic" danas u štampanom izdanju ekskluzivno donosi najupečatljivije detalje iz dosijea.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/3813 ... avao-novac" target="_blank
Korisnikov avatar
By Herald
Filaret = pedofil = dveri = porodicna setnja
By Kragi
Konacno dobar argument, pre svega za aktiviste, kad krenu pride gostovanja i dueli sa dverima i njima sl.
Meni je ova vest uber cool zato sto SPC polako gubi svaki kredibilitet.
Malo mi se samo cini da se ne daje dovoljno medijske paznje svemu, ja bih to bombasticno u svim vestima po tri puta. Mada sam malo subjektivan.
By Kragi
Znam, ali je za vernike ovo mnoooogo osetljivija tema od rata jer su mahom patriote, posto pravoslavlje i vera u boga idu zajedno u paketu sa tim srbendama.
sad lakse mozes da im zavuces :D
By Kragi
Ипак, оно што је од велике важности у овом тексту јесте објављена чињеница да
„безбедносне службе“ прате и прислушкују
епископе Српске Православне Цркве, и о њима воде досијеа. Просто је невероватно да нико не коментарише ову чињеницу!

:lol:

Svetinja se ne sme dirati sta god radila.
E a stvarno su debili.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Evo ga ceo tekst:

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/3813 ... tnik-Dveri" target="_blank

- Uoči održavanja Parade ponosa i planirane “Porodične šetnje” u organizaciji „Dveri“ vladika Filaret je funkcioneru ovog pokreta Bošku Obradoviću sugerisao da „Dveri“ treba da sačine proglas koji će platiti SPC a koji će biti besplatno distribuiran tokom okupljanja na proslavi u Mileševi 6. i 7. oktobra 2011.
Korisnikov avatar
By bern
trenutak molim. ovo se ZBILJA dešava. nije neki film? :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Krajnje je vreme da se sprovede neka policijska akcija slična "Sablji", pa da sva ova govna u mantijama budu pohapšena i procesuirana. Dosta su se iživljavali.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!