- 28 Dec 2012, 14:34
da, ali da nisu- pa Tadic bi zavrshio kao pok. Djindjic od strane dezurnih patriJota i njenih tajnih i "tajnih" sluzbi. i to u josh kracem roku. to je prokletstvo post-devedesetih sistema u skoro svim zemljama ex-Yu (uklj. i Hrvatsku) shto snazni recidivi politichkih devedesetashkih sistema josh uvek skoro sve diktiraju.
edit: jer, da se ne lazemo- korupcija i kradje pochinjene i "pochinjene" od DS-a su samo lako-populistichki prijemchive parole i optuzbe kojim vecinsko glasachko telo sns-a i nove vlade konstantno barataju. a zapravo ne! njima smeta shto su Tadic i DS bili previshe slichni LDP-u (tako oni tumache) u ideologiji i evropejstvu, regionalnoj saradnji.... dakle shto su Tadic i DS bili - izdajice, pederi, mlakonje, pichke, jel'te.
pojashnjenje: kada kazem - vecinsko glasachko telo sns-a - tu jasno mislim na one koje sam vec opisao.
tu ne mislim na progresivne-hiper-idealiste i la-la-la-land-ovce (koje ipak i dalje cenim i poshtujem, mada zachudjen i razocharan njihovim kontraproduktivnim potezom ove godine) kao shto su Vesna Peshic, beli listici, odredjeni forumashi/ce ovde koji su obrazlozili zashto su glasali/e za tomu nikolica (ne ideoloshko-praktichki iz njegovog kalupa, ali eto da se smeni vlast, da DS ne vlada "stalno"), sve druge obichne ljude koji glasashe u ochaju i prevareni, od svih politichara, za tomu. ja takve pokushavam da razumem i da nastavim da poshtujem, ali to je (bilo) sve u svemu- manjinsko glasachko telo sns-a i nove vlasti.
problem je upravo vecinsko glasachko telo sns-a i nove vlasti koji su smradikali, dverovci, obrazovci, koshtunichinovci u dushi i praksi a koji glasashe za sns i novu vlast samo zato jer znaju da su ovi eto electable i da srushe "izdajicu, evrokomunistichkog pedera i pichku Tadica i DS", a inache stalno su radili i rade i radice na shto vecem povezivanju sns-a i nove vlasti sa dverima, obrazom, koshtunicom, srs-om itd....