Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Simor
@Orlando

Ne razumem - moj polet ili polet Vlade?

Ako je o meni reč, ja uopšte nemam polet. Odavno ga nemam. Sem toga, kako god delovao na forumu, ja nisam dogmata i nikada to nisam bio, te me autoritarne percepcije vlasti nikako ne rajcaju. Pokušao sam da objasnim koji su bili moji motivi da glasam za Nikolića i SNS, pretpostavljam i nadam se da imam pravo na individualnu odluku, čak i ako je pogrešna, mislim da za sada Vlada Srbije nije loša, mislim da bi daleko pogubnije bilo da je DS ostao na vlasti, posebno uz sasluženje LDP-a i mislim da je demokratija pravo da se menjaju politički akteri na vlasti i da niko nema pravo da nas stavlja pred totalitarni imperativ da ne smemo da menjamo vlast. Moje lično mišljenje je da je lustracija trebala da se dogodi 2000. godine te mnogih aktera danas ne bi bilo, ali ona se nije dogodila, između ostalog zato što postpetooktobarskim strukturama nije odgovaralo da se odreknu centara moći za sopstvene prljave poslove. Shodno tome maja meseca smo imali legitimne političke opcije i opredeljivali se prema njima. Ja sam se opredelio, kao što sam se na prethodnim izborima opredelio za Tadića i LDP. I ja nemam problem to da kažem. Iako volim reaktivne kulture, prilično sam ekstrovertan i transparentan glede svojih stavova (ne govorim o forumu, pošto je to kerov kurac, nego o realnom životu).

Ako je o poletu Vlade reč - mislim da svuda taj proces početnog optimizma postoji, a da li će se on i zadržati, to ćemo tek da vidimo.

Toliko od mene. Iako sam lepši od Jelene Trivan, ne privlači me da budem bilo čiji potparol pa ni Aleksandra Vučića.

;)
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494768#p2494768]Vel boy napisao:[/url]^ u sns-ovskim komentarima stalno se ponavljaju iste lazi e ne bili postale istine. misle da shto vishe ponavljaju "DS je vladao 12 godina, 10, 8 godina...." da ce to postati istina. i goebbels je tako bio mislio.....

A chinjenice su da je i za vreme pok. Djindjica (kojem su sadashnji sns-ovci prizivali ubistvo i smrt, btw.) DS primorano delila sve s maskiranim trojanskim konjem devedesetasha zvani koshtunica. to je bilo od kraja 2000-e do pochetka 2003-e (znachi maksimalno 2 i po godine). Chinjenica je da DS nije imao nishta s vlashcu i moci u periodu od vecine 2003-e do kraja 2008-e kada su vladali kostunica, velja ilic, kolubare, palmine jagodine... Chinjenica je da DS u sklopu ZES-a dolazi na vlast tek krajem 2008-e kada se razbuktava svetska ekonomska kriza (shto se ipak MORA POMENUTI!).
Dakle, DS je vladao sam tek neshto vishe od 3 godine (od sredine-kraja 2008-e do manje od sredine 2012-e) a NE 12 godina NITI 8 godina!
zajedno s koshtunicom, od samog kraja 2000-e do samog pochetka 2003-e (shto je opet tek malo vishe od 2 godine).
Summa summarum, DS je bio "glavna faca" samo neshto vishe od 3 godine, a u vladajucim politichkim koalicijama (dakle, jedan od njih, ne sam ni jedini) sveukupno maksimalno - ispod 6 godina.
preporuchio bih sns-ovcima da umesto shto lazno udvostruchuju godine "vladanja DS-a" - da se pozabave upravo onima koji su s DS-om kohabitirali a koje iste te upravo ova sns vlada vuche sa sobom k'o metilje!

+ jer, da se ne lazemo- korupcija i kradje pochinjene i "pochinjene" od DS-a su samo lako-populistichki prijemchive parole i optuzbe kojim vecinsko glasachko telo sns-a i nove vlade konstantno barataju. a zapravo ne! njima smeta shto su Tadic i DS bili previshe slichni LDP-u (tako oni tumache) u ideologiji i evropejstvu, regionalnoj saradnji.... dakle shto su Tadic i DS bili - izdajice, pederi, mlakonje, pichke, jel'te.

pojashnjenje: kada kazem - vecinsko glasachko telo sns-a - tu jasno mislim na one koje sam vec opisao.
tu ne mislim na progresivne-hiper-idealiste i la-la-la-land-ovce (koje ipak i dalje cenim i poshtujem, mada zachudjen i razocharan njihovim kontraproduktivnim potezom ove godine) kao shto su Vesna Peshic, beli listici, odredjeni forumashi/ce ovde koji su obrazlozili zashto su glasali/e za tomu nikolica (ne ideoloshko-praktichki iz njegovog kalupa, ali eto da se smeni vlast, da DS ne vlada "stalno"), sve druge obichne ljude koji glasashe u ochaju i prevareni, od svih politichara, za tomu. ja takve pokushavam da razumem i da nastavim da poshtujem, ali to je (bilo) sve u svemu- manjinsko glasachko telo sns-a i nove vlasti.
problem je upravo vecinsko glasachko telo sns-a i nove vlasti koji su smradikali, dverovci, obrazovci, koshtunichinovci u dushi i praksi a koji glasashe za sns i novu vlast samo zato jer znaju da su ovi eto electable i da srushe "izdajicu, evrokomunistichkog pedera i pichku Tadica i DS", a inache stalno su radili i rade i radice na shto vecem povezivanju sns-a i nove vlasti sa dverima, obrazom, koshtunicom, srs-om itd....

+ je li sns objasnio zashto onda oberuchke prihvatishe za vladajuce partnere istu tu kriminalnu elitu iz 90tih godina koju "DOS je legalizovao privredni kriminal iz 90tih godina tako sto je tu kriminalnu elitu uzeo sa svoje kumove."?
je li sns objasnio kako i zashto toma i vuchic dobishe luksuzne stanove i imanje za vreme bombardovanja Srbije?
je li sns objasnio shta bi s "ukradenim dzakovima glasachkih listica"?
je li sns objasnio shta bi od departizacije u koju su se kleli?
je li sns objasnio shta bi s koferchetom?
ma ne mogu ja sa tobom postovati jer ti se nadovezes na moj post tako sto ga prakticno zanemaris i nametnes novu temu...

cak i da zanemarim cinjenicu da nit si se rodio nit zivis u Srbiji
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494729#p2494729]blenta napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494396#p2494396]Mali-Princ19 napisao:[/url]Pa, veselo je u drzavi.
Hapse Miska, a cene i dalje rastu.
Drve qrac sa Kosovom, a ostatak Srbije gladuje jos uvek.
Nismo se bas usrecili njihovom podrskom Prajdu.
Toma se i dalje ponasa kao okorela seljancura, a niti jedno Ministarstvo ne ume da radi svoj posao kako valja.
Duplo golo, stvarno su svi isti.

jesi ocekivao da cene odmah padnu cim uhapske miskovica?
pa ne odredjuje on cene

zar si ocekivao da ne drve s kosovom obzirom da im je to 70% razloga zasto su na vlasti - ne kosovo neg drvljenje o istom

zar si ocekivao od do juce radikala neku kardinalnu podrsku prajdu?

zar se ocekivao od neobrazovane seljacine da ne bude to sto jeste a od ministarstava u koja je postavio ljude slicne sebi ista drugacije?
:sveca:
Tema je kako vidimo 150 dana ove vlade.
Ja sam napisao kako je vidim.
A od Ove vlade, kao i od drugih pre nje, ne ocekujem apsolutno nista.
Sve sto su oni dosad uradili je za mene goli qrac, sto sam i napisao.
Ne vidim cemu cudjenje.
Korisnikov avatar
By blenta
cudjenje prvim odgovorom koji nema baz neke logike
drugi mi je razjasnio
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494867#p2494867]barni011 napisao:[/url] ma ne mogu ja sa tobom postovati jer ti se nadovezes na moj post tako sto ga prakticno zanemaris i nametnes novu temu...

cak i da zanemarim cinjenicu da nit si se rodio nit zivis u Srbiji

ne mozesh jer se sluzish lazima i preuvelichavanjima, a to odmah raskrinkam.
poshao si s "korumpirane politicare i tajkune koju su vladali 10tak godina" jasno ciljajuci na DS i ZES. ja sam u tanchine objasnio da je 10 godina laz. postavio sam i pitanje- je li sns objasnio zashto onda oberuchke prihvatishe za vladajuce partnere istu tu kriminalnu elitu iz 90tih godina koju "DOS je legalizovao privredni kriminal iz 90tih godina tako sto je tu kriminalnu elitu uzeo sa svoje kumove."?
sigurno da nemash odgovora na to.

istina, ja lichno nit' sam se rodio nit' zivim u Srbiji, ali akteri politike devedesetih, a koji su i sadashnji, su, izmedju ostalih, svojevremeno unishtili moju mladost tamo gde se jesam rodio i ziveo. ostatak moje najblize porodice i dalje zivi tamo gde se jesam rodio, tamo gde je toliko zavisno i podlozno efektima (malignim ili benignim; sad je opet ovo prvo) iz Srbije.
uz to, imam rodbine u Srbiji.
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494833#p2494833]bas bleu napisao:[/url]i na mene :lol:

:lol:

...

ot: ja se, u sustini, slazem sa smaug i samo cekam trenutak da se skupi kriticna masa i da neselektivno besimo politicare pocev od onih trenutno u vladi, i da zavrsimo sa onima trenutno u opoziciji.

opet, ima nekih stvari koje mi se chak i svidjaju u ovih 150 dana, al.... prerano je govoriti (i ne, tu ne mislim na miskovica... mada nije, samo po sebi, lose ni to)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!