Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Када су стали испред Олбрајтове уместо књиге подметнули су постере и слике бомбардоване Србије 1999.године и назвали је ратним злочинцем

ПРАГ – Чеси из организације која се бори за српско Косово и Метохију у уторак су на промоцију књиге Мадлен Олбрајт у дворцу Луксор у центру Прага изазвали инцидент.

Наиме, како се то види на снимку са промоције који је постављен на Јутјубу, они су стрпљиво чекали у реду са осталим симпатизерима Медлин Олбрајт да им потпише књигу. Када су стали испред Олбрајтове уместо књиге подметнули су јој постере и слике бомбардоване Србије 1999.године и назвали је ратним злочинцем.

На снимку се види да је Орбајтова жестоко реаговала, правдала се да није ратни злочинац, и на кратко напустила просторију, а обезбеђење је окружило људе из покрета и извело их дворца!

Link

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kako bi barni uživao na tako pravednom češkom kurcu...

Inače je jebozovan lik u crnom odelu.

Toliko na ovu temu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da đavo postoji bio bi isti kao Medlin Olbrajt.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Valjda "zbog bombi", ne "zbog bomba".... pa ako je copy-paste, molim da se ispravi zadnje slovce... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Mars
JA bih joj kao Borat Pameli navukao neki dzak na glavu i onda je šutirao dok ne CRKNE PIčka joj materina da joj je pička materina odvratna, krvožedna i nenormalna, PU!
Korisnikov avatar
By Mars
...a mislio si da je onaj post o Karleuši šokantan
Korisnikov avatar
By Mars
^

bio je to bizaran trenutak gledati (valjda) Milutina Mrkonjića kako u nekoj emisiji zabavnog karaktera opisuje kako je Velimiri Ilić (sigurno) "poludeo za butkicom Medlin Olbrajt" i ganjao po Beloj Kući (smeh, aplauz)
Korisnikov avatar
By Mars
Jel tako bilio? Zaboravio sam detalje.

Ali i ono je dovoljno da da jasan uvid u stanje nase visoke politike, odnosu prema dobijenim bitkama, izgubljenim ratovima i sl.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461702#p2461702]Mars napisao:[/url]Jel tako bilio? Zaboravio sam detalje.

Ali i ono je dovoljno da da jasan uvid u stanje nase visoke politike, odnosu prema dobijenim bitkama, izgubljenim ratovima i sl.
to su bili batic i st protic, ismevali su ga

ont:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460793#p2460793]barni011 napisao:[/url]naravno da je zlocinac, od toga nece moci pobeci onoga trena kada bude poslednji put trepnula
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jbt batic, sta bi s njim? nisam cuo nista o njemu godinama, jel ziv?

edit: google pa :facepalm:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
evo proguglah pa se setih, a pitanje jel ziv nije trebalo da ispadne bukvalno :facepalm:
Korisnikov avatar
By antibiotic
koji skot od zene. dabogda joj analni misic otkazao! (ako vec nije)
Nisam još izlistao sve novine na forumu ovih dana, ali, upravo sam okačio na FB link gde je izjavila i : Disgusting Serbs! misleći pritom na Čehe, ali beše to jedna vrlo rasistički obojena metonimija.

ont:

Da, ta žena je ratni huškač, zločinac i u krvi je do kolena isto kao i Tači, Mladić, Arkan, Legija i svi koji su se raznim stvarima bavili.

A s vama koji ne mislite tako bi trebalo da porazgovara stručno lice jer nije to više pitanje (ne)razumevanja politike (i istorije), već pitanje imanja ili nemanja ličnog integriteta i dostojanstva. Tužno.
iako se tu ne zna ko je gori, drago mi je shto je albright-ica dobila malo po njushki u "njenoj" Cheshkoj.
zena odlichno zna unutrashnjopolitichke stvari SAD-a ali u vanjskoj politici specifichno u kosovskoj prichi je bila a i ostala kupljena shiptarska idiotkinja.
u svakom sluchaju, ona je ruzna proshlost u vanjskopolitichkom segmentu politike DP of USA. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465215#p2465215]Ханс napisao:[/url]

Da, ta žena je ratni huškač, zločinac i u krvi je do kolena isto kao i Tači, Mladić, Arkan, Legija i svi koji su se raznim stvarima bavili.
Pomalo mrzim sebe sto toj zeni ne mislim nista dobro, osecam se pomalo kao "sandy navijaci", medjutim, Olbrajtova nema veze sa necijom ideoloskom bojom.
Ona je jevrejskog porekla i njena biografija je vezana za holokaust, sto je ironija sudbine, danas je neko pljuje zbog zlocina protiv covecnosti i nazivaju je "krvavom babom". Fashizam u svima vreba bez obzira na rasu i ceka priliku. Ona je zena obavljala najprljavije poslove tadasnje vladajuce americke administracije i kada se zauzima stav prema njoj mora ovo mora da se uzme u obzir.

Malo mi je razocaravajuce da forumasi u otporu imperijalizmu vide slike velje ilica koji bi je jebo za srbiju, ali ne i iz svog zadovoljstva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!