Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Napadači sa fantomkama i bejzbol palicama demolirali su teretanu "Etno džim" na Banjici. "Tačno je da su naši objekti popularni među pripadnicima gej populacije, ali ako gospodin Dačić tvrdi da vaša zemlja nije kapitulirala pred nasilnicima, kako da kvalifikujemo ovaj događaj", pita se vlasnik tertane Loran Dušen. Gradonačelnik Dragan Đilas osudio je napad na teretanu i istakao kako očekuje uskoru intervenciju policije.

http://www.gay-serbia.com/banjica-hulig ... cuzu-5282/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Blady
Ju ju ju, mamicu im jebem.
Stoka raspala.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja nikako ne mogu da poverujem da je ovo stvarnost... Uhvatio sam sebe da očekujem da se neko pojavi i kaže "e zajebavali smo se sve ovo"
Djilas: sto ta teretana-populacija mora da se okuplja na tom mestu?!? Ja to ne podrzavam!

Blogeri: krivi su organizatori jer provociraju javnost i ne saradjuju sa vlastima.

Dacic: Ciljali su u prozor, jel tako? Pogodili su prozor. Pa to je bre pobeda a ne poraz.

Patrijarh: tegovi su anomalija, nige u prirodi niko ne dize tegove.
Korisnikov avatar
By Madonna
blago onima koji ne žive u srbiji.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Juce sam video tu vest na pinku, uopste nisu pomenuli da su gejevi razlog sto je teretana demolirana, ali sam pretpostavio da je to u pitanju..
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Napadaci su vikali "Marsh u Francusku, pobicemo vas sve" (something to that effect), gejeve nisu pomenuli, ali desilo se 6. oktobra ujutru, tako da nije nemoguce. Vecina komentatora na B92 je to interpretirala kao neplacen reket.
Mislim da Vuciceve sluzbe bezbednosti ovim zele da posalju poruku stranim ambasadama da ni ne pomisljaju da podrzavaju Paradu ponosa u Srbiji.
Meni to tako izgleda. Mogu samo da zamislim sta ce biti sa "huliganima" ,i kako ce ih policija "uhvatiti".

Dok se sve zemlje u okruzenju (Hrvatska, Bugarska...) otvaraju prema svetu i oslobadjaju od homofobije, Srbija kao da postaje balkanski Iran.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jest' da ja idem u tu teretanu (doduše na Novom Beogradu), ali nije isključivo gay... samo je pozerska. Potpuno mi je nerealna vest i reakcija vlasnika. Pre će biti konkurencija ili neodređeno divljaštvo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!