Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
nece josh dugo
nemoj da se brinesh
Korisnikov avatar
By svejedno
hm...zajebano. nisam ja uopste siguran da ce biti neke smene u ds-u do sledecih izbora (ili revolucije ,)

bilo bi logicno. ali. bilo bi logicno i cedomir da dA ostavku, npr. i svasta bi bilo logicno. ...ali.

..

videcemo i to. svasta moze da se desi, i ne mora nista. na svim nivoima.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402235#p2402235]Popeye napisao:[/url]a onda - djilas? :vruce:
iskreno se nadam

da je ustupio djilasu kandidaturu od starta ništa od ovoga se ne bi ni desilo.
ovako je glasove demokrata i ostalih pokupio nikolić samo da ne bi glasali ponovo za tadića.
i sad izgubio sve i neka je, a nadam se da će i sa te fotelje da spadne

čeda se još nije oporavio što ga je tadić izbacio iz stranke. ne verujem da će i z njegove neko moći da ga se otarasi
By Kragi
Mislim da je to u njihovom interesu. Mislim na DS.
Ne verujem da menju tim facama postoji neko sa vecim rejtingom od njega ako pricamo o celoj Srbiji, kao sto ne verujem u to da bi ga trpeli na toj funkciji da im ne odgovara.
Mozda sam i u zabludi.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Pitanje je moći, ne rejtinga (koji je u minusu trenutno) niti tolerancije.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zato sto ga poltroni i ulizice jos uvek drze tu.
Gospodin Tadic je upravo ovih dana dozvolio da se napravi politicki haos u drzavi. Formira se vlada sastavljena od stranaka koje su izbore izgubile, dok je najveci grad Djilasova privatna prcija, a kompletna Vojvodina, sa sve glavim gradom - demokratska. Cenim da ce komunikacija na svim nivoima biti veoma uspesna.
A mislim i da je Djilas jedno od najgorih resenja za mesto predsednika DSa. Iz gore navedenih razloga, plus bliskost sa jednim rumskim konobarom koji je DS u Vojvodini i doveo na los glas.
Da se pitam, a ne pitam se trenutno, DSu moze da pomogne ili cepanje na jos frakcija ili potpuni debakl na svim nivoima i cetiri godine u opoziciji. Premnozilo se oportunista i lopova svake fele i profesije, a to se ne leci tako lako.
Korisnikov avatar
By Galadriel
ulix i wilhemina, ovde niko i ne deli komplimente političarima. kritikom ništa novo niste rekli.

kad biraš između njih kao da biraš kakvom će motkom neko da te bije, prosto izabereš najmanje zlo.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Da. Manje zlo su da Toma (i Dačić) u ratu za Kosovo. Please.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Radije bih da me neko opljačka nego da me ubije ... Ali da, znamo :shrug:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402574#p2402574]Galadriel napisao:[/url]ulix i wilhemina, ovde niko i ne deli komplimente političarima. kritikom ništa novo niste rekli.

kad biraš između njih kao da biraš kakvom će motkom neko da te bije, prosto izabereš najmanje zlo.
A sta bi mogli da radimo, ovako, iz tvoje perspektive?
Da na brzinu organizujemo neki drzavni udar i da zasednem na mesto predsedavajuceg Skupstine?
Korisnikov avatar
By spliff
pa misam ni ochekivao da podnese ostavku
ali uskoro ce vlajda da budu neki izbori u ds-u
ili se varam?
Bice uskoro izbori u DSu ali se bojim da opet izaberu Tadica, ne zato sto je dobar nego jer se oni kerovi oko njega (Djilas, Pajtic, Petrovic, Jeremic) medjusobno toliko mrze, da im je manje zlo da Tadic ostane predsednik DSa nego da neko od njih postane predsednik stranke, to sujeta ove preostale trojice ne bi podnela.

P.S.
zna li neko kada ce govnar i licemer konacno da se iseli iz drzavne vile u kojoj nezakonito zivi vec tri i po meseca?
pa, ja sam razocaran stavovima, 2006 konacno napustio DS, uprkos bliskim razgovorima sa Comickom i Sutanovcem, o tada stvarima, preko kojih nisam mogao preci ,,,,

Tako da me zabole patka, za Tadica (glasao sam za njeg), al mi je nekako drago, sto pobedio je Tomica ,,,,

ps. Kakvo je uporiste u Vojvodini stvorio Pajtic i co, neverovatni su mi ovi u SRB (od BGD do Preseva), da su kontrasi (raspad je neminovan, sta god rekla cobancica gdja Trivan)
:freddy: !
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!