Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Beograd -- Glavni haški tužilac Serž Bramerc ističe da je veoma važno otkriti ko je skrivao haške optuženike navodeći da će samo u tom delu njegov izveštaj biti negativan.

Haški tužilac je rekao i da je utvrđivanje činjenica o jatacima haških optuženika nešto preko čega se neće preći tek tako.

Bramerc je rekao da je priča o jatacima jedan od glavnih razloga njegove današnje posete Beogradu, kao i da je danas dobio neke nove informacije o tome, ali da se nada većem napretku u rasvetljavanju tog pitanja.

link
By Sixto
Kako je lepo kad imas dobar izgovor za sva sranja koje neko uradi ili uradi necinjenjem, a pripada tvojoj politickoj opciji.

(Valjda zato u Srbiji jos pali izgovor 'devedesete' u politickoj retorici iako je od njih proslo 12 godina)
moja politichka opcija nisu kukavice koje populistichki ugadjaju popushtanjem nacishovinistichkim masama u narodu, a to je upravo ono shto zameram DS-u i tu je gde je Bota najvishe greshio pa je ispao posran.
moja politichka opcija je samo realnost da se gorim loshe ne ispravlja vec da se od postojeceg materijala koji ima potencijala za poboljshanje to poboljshanje i uchini. ali kome ja i shta objashnjavam...... :doh: :odbij:
By Sixto
Pa jeste, tesko je objasniti zasto nesto neko ne radi, a nije mu u opisu radnog mesta i dozvoljenim ingerencijama na osnovu polozaja.

PS. Jataci su pak pitanje za neke istrazne organe, sudstvo... Pitaj sefa stranke. On ce biti ministar u vladi za mesec, eventualno dva.
k'o shto rekoh proci ce vam josh najmanje 5 nepotrebno protracenih i unazadjenih godina da s hvatite da vam se ne samo Bugarska i Hrvatska OPET rugaju vec i Albanija, preshishavshi vas .....
By Sixto
Presisale nas iz razloga o kojima ocigledno ti nemas tri ciste.

Tomislav Nikolic nije jos polozio zakletvu, a ti mu svali na odgovornost sva dosadasnja sranja prethodne garniture. Ti si virtuoz zamene teza jbt!
By Sixto
Idi, skidaj diktatore, zali se ekoloskim odborima za otpadne vode, skupljaj sirocice po Tibetu, oslobadjaj kitove iz leda polarnih kapa... pusti nas iz Srbije zivota ti. Ionako rece da ne zelis imati bilo kakve veze sa Srbijom.

Izgleda da drzis obecanje prilicno dobro! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!