Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ima i gorih od Maje:
On je kritikovao Vladu AP Vojvodine jer je dozvolila da iz budžeta Srbije Vojvodini za protekle četiri godine bude uskraćeno oko 600 miliona evra koji su joj zagarantovani ustavom. Uz ocenu da je to moguće, jer su mnogim strankama gazde u Beogradu, lider LSV je rekao da je nedopustivo da se Pokrajina sada kreditno zadužuje kod banaka kako bi pokrila dug koji je napravio Beograd.
link
Korisnikov avatar
By Blady
Nadam da ce se radovi i dalje odvijati.
No, to je bilo za vreme Majine vladavine.
Nije mi zao zbog cveca i tih pizdarija..
Vise mi je zao sto sam juce dok smo cekali indexe culi izjavu "Ceo grad pun lezbejki i pedera, treba ga spaliti"

To je nesto sto me vise brine u poslednje vreme :/
Korisnikov avatar
By Galadriel
posleratni šljam kupio društvenu imovinu budzašto nameštenom privatizacijom, očerupao preduzeće, odveo ga pod stečaj i još uvek čerupa budžet. srbi sami skidaju gaće :ubise:

procenat ukupne sume odštete ide stranci koja je namestila čitav proces, tj. potpisala ugovor znajući da neće ispuniti ugovorne obaveze. what a gig :fancyklap:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379551#p2379551]Galadriel napisao:[/url]posleratni šljam kupio društvenu imovinu budzašto nameštenom privatizacijom, očerupao preduzeće, odveo ga pod stečaj i još uvek čerupa budžet. srbi sami skidaju gaće :ubise:

procenat ukupne sume odštete ide stranci koja je namestila čitav proces, tj. potpisala ugovor znajući da neće ispuniti ugovorne obaveze. what a gig :fancyklap:
Nesto se ne secam da je u Srbiji neka stranka krivicno i materijalno odgovarala za brljotinu nacinjenu u toku participiranja u vlasti. Ovo bi bilo prvi put.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!