[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327149#p2327149]Mali-Princ19 napisao:[/url]Barni, posto kazes da Srbija ima lepe momke (i ocigledno nista vise), ja predlazem da provedemo jednu noc zajedno, u raspravi i ostalim verbalnim zackoljicama...pa ko prezivi jutro, pricace.
Japanci upravo vole zemlju na pravi nacin-rade, skoluju se, misle na druge i sebe, ali i postuju druge kulture. U Srbiji neke stvari od navedenih uopste ne postoje, bas zbog ljudi koji razmisljaju tako, a u vecini su. Pa te sad pitam-zasto bih ja voleo Srbiju, kada svaki put kada joj ja pokazem koliko je volim (diplomiram, usavrsim jezik, pokupim smece za sobom itd), ona mi opali samarcinu preko njenih velikonebeskih cuvara tradicije (psovanja, pretnje smrcu i fizicki napadi), ali i sama na svoj nacin (nema posla za mene, sve se radi preko kumova, veza i vezica) ?!! Priznaj vise sebi-ovakva Srbija je sranje i nije zasluzila da bude voljena od strane nekih.
Mali prince
Mnoooogo pametniji ljudi od mene su davno rekli da su Srbi Srbima najgori neprijatelji.Tu je razlika izmedju nas i Japanaca.
Svaki Japanac je bitan Japancu.Informisi se o njihovom odnosu prema II sv ratu.
E vidis mi Srbi ne umemo ni da se slozimo ko toga jesu li bitni Srbi na Kosovu ili ne.
Treba li ih ostaviti onim institucijama kojima vladaju oni koji su trgovali ljudskim organima Srba.Ubijali i palili.
Kod nas ne postoje nacionalni interes da se sacuva narod.Mi idemo u nekakvu uniju kao raspala nacija.
Ma meni je tuzno to gledati.
Ja ovde izgledam ljudima kao zadrti nacionalista, a zapravo ja ne bi dao vlast ni jednom politicaru iz Srbije koji je na sceni u proteklih 20 godina.
Izuzev pokojnom Zoranu Djindjicu koji je imao viziju moderne Srbije.
I koji da je ziv danas, ne bi mi trgovali sa Srbima sa Kosova.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327149#p2327149]Mali-Princ19 napisao:[/url]Barni, posto kazes da Srbija ima lepe momke (i ocigledno nista vise), ja predlazem da provedemo jednu noc zajedno, u raspravi i ostalim verbalnim zackoljicama...pa ko prezivi jutro, pricace.
Japanci upravo vole zemlju na pravi nacin-rade, skoluju se, misle na druge i sebe, ali i postuju druge kulture. U Srbiji neke stvari od navedenih uopste ne postoje, bas zbog ljudi koji razmisljaju tako, a u vecini su. Pa te sad pitam-zasto bih ja voleo Srbiju, kada svaki put kada joj ja pokazem koliko je volim (diplomiram, usavrsim jezik, pokupim smece za sobom itd), ona mi opali samarcinu preko njenih velikonebeskih cuvara tradicije (psovanja, pretnje smrcu i fizicki napadi), ali i sama na svoj nacin (nema posla za mene, sve se radi preko kumova, veza i vezica) ?!! Priznaj vise sebi-ovakva Srbija je sranje i nije zasluzila da bude voljena od strane nekih.
Mali prince
Mnoooogo pametniji ljudi od mene su davno rekli da su Srbi Srbima najgori neprijatelji.Tu je razlika izmedju nas i Japanaca.
Svaki Japanac je bitan Japancu.Informisi se o njihovom odnosu prema II sv ratu.
E vidis mi Srbi ne umemo ni da se slozimo ko toga jesu li bitni Srbi na Kosovu ili ne.
Treba li ih ostaviti onim institucijama kojima vladaju oni koji su trgovali ljudskim organima Srba.Ubijali i palili.
Kod nas ne postoje nacionalni interes da se sacuva narod.Mi idemo u nekakvu uniju kao raspala nacija.
Ja ovde izgledam ljudima kao zadrti nacionalista, a zapravo ja ne bi dao vlast ni jednom politicaru iz Srbije koji je na sceni u proteklih 20 godina.
ps ovo za seks...deal
Hm, moram da priznam da se sa vecinom tvog posta slazem. Jedino mi nije jasno ovo sto si napisao u ps.
Kanada je jedna od najbogatijih zemalja na svetu i najdosadnijih, ako je nekome cilj da nosi sat od 1000 dolara i ima gomilu besmislenih gluposti kao statusne simbole idealna zemlja.Za to se naradis kao konjina ali korist je golema.Svi ti zavide
Ako ti je cilj da uzivas u zivotu i ako si oslobodjen statusnih simbola, veci smor od zemlje Kanade neces naci.
New West tu pricu mozes prodavati nekome ko tamo nije u zivotu bio.
Istina ako volis narkotike, toga ima na svakom cosku deci je dostupno vise nego u Srbiji.Takodje u Kanadi imas decake sa bejzbol palicama, ubistava kao dobar dan, droge vise nego u Srbiji tid..
Jako je tesko naviknuti se na zivot tamo, i uglavnom je novac jedini motiv ostanka u Kanadi.Mada malo ce vam ko to priznati.
Recimo sa platom od 1500 $ jedva platite rentu za neki apartman u krs zgradi i jeftinu hranu, kupujte garderobu u winnersu i wall-martu, ujutru ne jedete pastetu i jogurt kao u Srbiji... vec krofne u tim hortons i cizburgera i da ne nabrajam vise....
mislim da je barni011 malkice pomeshao zemlju. ovo mi vishe zvuchi kao opis Ajmerike, bar rust-belt-bible-belt delova Ajmerike, s nadodatkom da je prosechna plata vishe od duplo manja od $1500 i da se ubistva vrshe uglavnom punim pishtoljima a ne bejzbol palicama
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327162#p2327162]barni011 napisao:[/url]Treba li ih ostaviti onim institucijama kojima vladaju oni koji su trgovali ljudskim organima Srba.Ubijali i palili.
arkanovca pelevica iz tzv. SNS-a retorika i izvrtanja a hoce da kaze da govori kao pok. Zoran Djindjic......
barni011, imash li ti imalo stida?
zemljo, otvori se!
"Pitanje statusa Kosova, kao i specijalnih veza sa RS, postavio sam ne kao pitanje emocija, prava, mitova, proslosti, vec drzavnog statusa i medjunarodnih ugovora. Meni je jako zao sto su kod nekih ljudi u Evropi i svetu dobri Srbi i demokrate samo oni Srbi koji se odricu nacionalnog interesa svoje zemlje, sto neki misle da rat u Iraku treba da bude nas nacionalni interes, a ne resavanje pitanja Kosova."
FRANKFURT, 27. februara 2003
ubijen 12. marta 2003
Mislim da je ovo jedan od njegovih poslednjih intervjua gde govori o Kosovu.Sve sto se sada desava sa Kosovom on je hteo da spreci.Da je on ziv, danas bi bila potpuno druga situacija sa Kosovom.
Za njega je nezavisnost Kosova bila 100% neprihvatljiva, uostalom pogledaj klip i njegov odnos prema identitetu Srbije.
''''''
Vel boy za coveka koji niti je ziveo u Srbiji niti imas bilo kakve veze sa njom vec zivis par hiljada kilometara od nje, mnogo bre k...
Jel nije ona ludača kod Željka Malnara što je bila.
"PROSTITUTKA! PROSTITUTKA! Prostituka iz SRBIJE!!!..Šta će nama Europa - da nam donose PARADE I HOMOSEKSUALNE BRAKOVE!?!? PROSTITUTKA!!!"
..pa je dotična zalepila za zemlju, tako, pred kamerama.
Možda ona?
bas sam isao provjerit, stranka te ludače (ane lučić) je dobila 87 glasova na izborima.
Јаооо, коначно сам сазнао име те курве усташке.
Сада је мало гуглам и наиђох на њен блог.
Урнебесно! http://analucic.blog.hr/
Није знала да треба да укључи разводну кутију како би користила компјутер (ON/OFF). Заиста филозофија достојна Декарта!
И наравно да јој, српски изроди, сервисери нису хтели "поправити" компјутер.
Јаооо, коначно сам сазнао име те курве усташке.
Сада је мало гуглам и наиђох на њен блог.
Урнебесно! http://analucic.blog.hr/
iako je ana lučić lujka posebne vrste, ipak je njen nevjenčani suprug mladen schwartz veći freakshow. on je naime židov koji je ustaša.
ne šalim se, doista.
"Pitanje statusa Kosova, kao i specijalnih veza sa RS, postavio sam ne kao pitanje emocija, prava, mitova, proslosti, vec drzavnog statusa i medjunarodnih ugovora. Meni je jako zao sto su kod nekih ljudi u Evropi i svetu dobri Srbi i demokrate samo oni Srbi koji se odricu nacionalnog interesa svoje zemlje, sto neki misle da rat u Iraku treba da bude nas nacionalni interes, a ne resavanje pitanja Kosova."
FRANKFURT, 27. februara 2003
ubijen 12. marta 2003
Mislim da je ovo jedan od njegovih poslednjih intervjua gde govori o Kosovu.Sve sto se sada desava sa Kosovom on je hteo da spreci.Da je on ziv, danas bi bila potpuno druga situacija sa Kosovom.
Za njega je nezavisnost Kosova bila 100% neprihvatljiva, uostalom pogledaj klip i njegov odnos prema identitetu Srbije.
''''''''''''''''
Vel boy za coveka koji niti je ziveo u Srbiji niti imas bilo kakve veze sa njom vec zivis par hiljada kilometara od nje, mnogo bre k...
tachno sam znao da cesh to i tako da replikujesh.
ALI, ko i zashto ubi pok. Djindjica?? upravo koshtunichina kamarila koja je videla da Djindjicev uticaj sve vishe raste medju srpskim narodom i da nije izdajica, mlakonja bez muda.... kako ga je ta koshtunichina kamarila klevetala i panjkala.
I, shta se izdeshavalo nakon toga? koshtunichina kamarila je zajedno s smradikalima (uklj. tomu grobara, pashcheta vuchica, arkanovce, smiloshevicevce koji svi nelustrirani opstadoshe nakon 5.og oktobra) preuzela kormilo svega shto se izdeshavalo od druge polovine 2003-e (tj. nakon shto su ubili Djindjica) pa do 2008-e kada je pobedio ZES i kada su konachno odnosi sa Zapadom pocheli da se poboljshavaju. u tom vremenu orgijanja koshtunichine kamarile u dosluhu s smradikalima, smiloshevicevcima..... Kosovo je i priznato od strane Zapada jer je Zapad, nazalost ili nasrecu, dobro video ko je i shta je taj koshtunica. dakle, koshtunica je uchinio da Srbija IZGUBI Kosovo u svakom pogledu i nakon smiloshevicevog Kumanovskog sporazuma koji je vec bio svojevrsna kapitulacija!
shta se deshava kasnije tj. nakon 2008-e kada ZES pobedjuje i konachno poboljshava odnose Srbije i Zapada, je ovo- kivni shto se odnosi Srbije i Zapada konachno poboljshavaju, koshtunichini i smradikalski (uklj,. josh uvek tomu grobara i vuchica koji su josh uvek bili smradikali i pre ove lakrdije od maske zvane sns!)- postavljaju svoje tj. njihove kadrove za samozvane predsednike opshtina, "lidere Srba severa kosova" i rade sve shto mogu i naume da miniraju bilo kakav put Srbije u evroatlantske integracije, spremaju puch shto se jasno vidi ovih dana.
shta ti barni011 ili bilo ko mislite, kako bi se pok. Zoran Djindjic postavio u datoj situaciji da je ziv? sigurno NE na nachin da zadovolji svog politichkog ubicu (kazem, politichkog ubicu da ga nije bio ubio i indirektno fizichki, koshtunica i njegovi sateliti bi bili u najmanju ruku politichki dushmani svemu shto bi Djindjic radio, da ga nisu ubili).
stoga, barni011, ne izvrci perverzno stanje stvari ni kako bi bilo ni kakvo jeste!
p.s. ja sam ziveo u Srbiji pola godine 1997-e i dobro znam shta je i kako je. a sve i da nisam imam dovoljno informacija i rodbine u Srbiji.
edit: zaboravih opet da podsetim da ni Tadic a ni Preokret ne zele da prepuste Srbe Kosova mafijashu thaqi-ju vec da se omoguci snazna autonomija za Srbe Kosova i da se thaqi poshalje u Haag kao zlochinac (na tom se radi!) te da se potakne neka umerenija kos.albanska vlast na Kosovu, poshtujuci kopenhaashke kriterije i EU zahteve
Је ли, Попај, која је ово емисија? Је л' то озбиљно или зајебанција?
noćna mora, emitira se na lokalnoj zagrebačkoj televiziji već godinama.
nekad je znala biti i zabavna, sad je dosadna.
basically, sve to je zajebancija: dovedu ludjake da se blamiraju, onda ih jos ljudi znaju zvati i vrijedjati. ekšli, vrlo hrvatski.
Prosečan mito u Srbiji 178 evra, najviše lekarima
Građani u Srbiji za mito prosečno daju 178 evra i to najviše lekarima, policajcima i službenicima u državnoj administraciji, pokazuju danas objavljeni rezultati istraživanja u okviru projekta Programa UN za razvoj (UNDP) "Podsticaj antikorupcijskim merama u Srbiji".
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.