Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Drugi slučaj u tri dana

Policija je privela Marka A. (28) koji je sinoć oko 23.45 sati svojim pitbulom zastrašivao putnike u autobusu na liniji 95 u Novom Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo, na autobuskom stajalištu u Ulici Jurija Gagarina, kod buvljaka, muškarac je ušao u vozilo zajedno sa svojim psom, ne obazirući se na molbe vozača i putnika da to ne čini.

Zatim je neko vreme svog kućnog ljubimca huškao na putnike, ali srećom, pas nikog od njih nije napao.

U međuvremenu je stigla policija, koja je privela Marka A, a kako saznajemo, protiv njega će biti podneta krivična prijava, dok je pas odnet u azil.

Ovo je drugi ovakav slučaj koji se u protekla tri dana desio u Beogradu. Naime, u utorak je grupa mladića u autobusu na liniji 58, uvela sa sobom psa, koji je takođe bio rase pitbul.

Nakon što ih je vozač upozorio da ne mogu da se voze sa psom oni su mu zapretili da će pustiti psa na njega, a do dolaska policije, uspeli su da pobegnu. Vozaču je zbog pretrpljenog stresa pomoć ukazana u Urgentnom centru.
Korisnikov avatar
By Azdaja
prvi slucaj - nije kucov za svakogA

drugi slucaj - po cemu su znali da je to bas pitbul?

(kontam da su nekako u azilu "izvagali" da je pitic, e mozda je ast! - slucaj br1)

sala br 1 - mogla bi ja u bus sa mojom fantasticnom cetvorkom :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320721#p2320721]west end napisao:[/url]meni u mojoj zgradi ne daju ni pticicu da drzim :flaming: pa uvek odem 1 dan u nedelji kad sam slobodan do spa(azil za pse i macke)i ceo dan setam pse ;)

moji su kuci u so (imaju sve sto kereci zivot moze da pozeli, bas sve), u usa putujem samo sa shlogsi i poslednji x se niko nije bunio...a zasto bi - pola zgrade (poslednja dva sprata smo pokupovali mi :klubskadeca: ), shlogsi je i ovako deo tima, stalno u sali :D

e, onda ti preostaju samo ribice ili neki hrcak :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
takodje...shhhh :D

jel smete u stanu imati macku? (ne volim ni njih, samo pitam...)
Korisnikov avatar
By Azdaja
s jedne strane kad gledas, ne bi imao vremena za azil da imas kucova u stanu, ovako obradujes neke kucice koje retko ko i pogleda...
Korisnikov avatar
By Mars
Eto, to nikako da uradim (radim) kad sam već žrtva diskriminacije i ne mogu da imam sopstveno kuče.
i jedan off-biser srpskog pravosuđa...

pre nekoliko dana je izvesni NN (koga interesuje,neka gugla) je osuđen na 18 godina zatvora,nakon ne znam čije žalbe,pošto je prvo dobio 14.

huškao je bit bula na čoveka,ovaj je izgrižen i posle je umro...

e sad ne ulazim u detalje,namera,nenamera,okolnosti i slično,ali upoređujem tu kaznu sa nekim izrečenim kaznama za recimo pedofiliju,silovanja,višestruka ubistva etc, gde se dobije koja godinica i šlus...

(nisam spavao noćas,post je konfuzan,al znate valjda na šta mislim... :sleep: )
korekcija-rotvajler je u pitanju,evo linka...

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/291477 ... aj-ubistva

a evo dela članka...

Presuda u Smederevu
Jovica Nedeljković osuđen je 17. novembra na 18 godina zatvora, jer je 2008. godine nahuškao svog pasa na prijatelja Dragana Arsića, koji je posle napada preminuo od ujeda. Nedeljkovićev pas rase rotvajler naneo je čak 67 rana od kojih je iskrvario i preminuo na licu mesta. Obrazlažući presudu sudija Goran Mladenović je rekao da je Nedeljković supruzi naredio da odveže rotvajlera i dovede ga u sobu “iako je znao da je pas opasan i da može doći do smrtne posledice”.
Korisnikov avatar
By Azdaja
fala sv. pi... nije pitic :lol:

"Nedeljkovićev pas rase rotvajler naneo je čak 67 rana od kojih je iskrvario i preminuo na licu mesta."

samo 67 rana, pa dobro ga je nahuskao na prijatelja...

zasluzio je tu kaznu i nadam se da ce je odsluziti.
potpuno ispravna presuda i zasigurno je rotvajler uspavan.mene iz ove price brine da ne uspavaju tog pit bula koji ocito nije opasan a njegovog vlasnika sto ga jehuskao na putnike autobusa maximalno kazniti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!