Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Vel boy napisao:
blenta napisao:Juanita mislim da si sa tim vise poklopila vel boya
TEBI se taj izgleda prilichno opasno vrzma po glavi :smeh: dok ga vishekratno pominjesh ovako iza ledja. rekoh vishekratno jer ti nije ovo prvi put, blento. :lol:
misliš, kao što se ja tebi opasno vrzmam, kad me spominješ iza leđa?
Korisnikov avatar
By *deni*
Kragi napisao:... ja i dalje ne mogu da razumem zasto se kurci kad je, istih tih, devedesetih najvece honorare dobijao od Arkana radeci za Cecu. :zid:
Mene bi bilo sramota. :jbg:
Zvanično, njegovog imena nema niti na jednom Cecinom albumu, mada se i onda znalo da je on autor numera '' Zaboravi '', '' Žarila sam žar '' , '' Beograd ''...
Ispod numera '' Zaboravi '' i '' Žarila sam žar '' na ploči iz 1993. godine potpisana je sama Svetlana Ražnatović, što može da znači da je ona vlasnik tih kompozicija, pošto ih je regularno kupila.
Iz nekih bosanskih krugova se čula verzija da Ražnatovićka neke od tih kompozicija uopšte nije kupila, već ih je čula od Dina na nekom zajedničkom gostovanju u inozemstvu, bez odobrenja ih posle snimila, što praktično znači da ih je maznula.
Ko će ga znati šta je prava istina... :neznam:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa kad je maznjavala lovu, sto ne bi i pesme :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Stripi napisao:
Vel boy napisao:
blenta napisao:Juanita mislim da si sa tim vise poklopila vel boya
TEBI se taj izgleda prilichno opasno vrzma po glavi :smeh: dok ga vishekratno pominjesh ovako iza ledja. rekoh vishekratno jer ti nije ovo prvi put, blento. :lol:
misliš, kao što se ja tebi opasno vrzmam, kad me spominješ iza leđa?
bash nikad ja tebe ne spominjem iza ledja. sve shto ti kazem kazem ti u brk.

ja od hrvatskih forumasha spomenem nekad kad imam razloga samo albiona, mitu i sandy-ja "iza ledja" , you see. a, ako zelish da budesh u istoj kategoriji s njima, samo ti meni reci, no problemos. :lol:

a to tvoje laganje na mene mi je hvala shto sam te shtitio od shekijevih izvrtanja i lazi na tebe..... :jezik:
Zbog koncerta Merlina SNP Naši ponovo palili zastave

U znak protesta zbog najavljeniih koncerata Dina Merlina u Beogradu, aktivisti SNP Naši ponovo su palili zastave
U znak protesta zbog najavljeniih koncerata Dina Merlina u Beogradu, aktivisti SNP Naši ponovo su palili zastave. Ovog puta, ispred Beogradske Arene zapaljene su zastave Armije BiH i Handžar divizije.

U saopštenju poslatom medijima, SNP Naši navode kao bi Merlin pre nego što izađe pred beogradsku publiku trebalo da objasni svoju fotografiju sa Ramizom Delalićem Ćelom, ubicom srpskog svata Nikole Garodvića u Sarajevu čime je otpočeo rat u BiH, Ismetom Bajramovićem Ćelom komadantom vojne policije Armije BiH i Jusufom Jukom Prazinom komadantom "Zelenih beretki".

Sva trojica Dinovih prijatelja, učestvovala su u sarajevskom genocidu nad Srbima, a počinili su i brojne zločine u drugim delovima BiH, dodaje se u sopštenju
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/52 ... -Sadu.html

Stanari kažu da su izloženi šikaniranju ove grupe, uprkos tome što se njihov stambeni blok nalazi na stotinjak metara od policijske stanice.

Ni u Rumi policija nije imala ništa protiv vandalizma “Naših”, te su “momci u plavom” mirno posmatrali incident, dok je deo prolaznika aplauzom pozdravio piromanski čin.
Naši, vaši, znamo svi ko su ti paori. Nebitno je to sada.

Suština je i dalje da u Hvatskoj i Bosni postoji crna lista na kojoj su izvođači iz Srbije, dok u Srbiju dolaze i promovišu se svi odatle. Verujem da postoje mnogi koji bi hteli da im Ceca peva tamo ali je politički lobi takav da je to 'nemoguće'.
Neko ima 'Da te nije, Alija', dok neko ima 'Zlato, srećan put' i 'Pile'. Sve je to folk.

''

''

Jednog dana kada utihnu svi kosmopolitski, slobodoumni umovi i kad ostanete sami sa svojim ogledalom, nadam se da nećete imati želju da pljunete sebe i svoj lik zbog svega i zbog nemanja dostojanstva. Uskoro će i Tompson praviti koncert u Beogradu a vama će i dalje biti neke druge stvari važnije. Sve to sada izgleda super u čokoladnoj glazuri a bojim se da su umućena jaja u kolaču ispod gadno bajata.
Popeye napisao:
Hans napisao:
Suština je i dalje da u Hvatskoj i Bosni postoji crna lista na kojoj su izvođači iz Srbije, dok u Srbiju dolaze i promovišu se svi odatle.
to je suština? :lol: jel ti znaš uopće značenje riječi 'suština'? :lol:
U ovoj temi je to suština. U nejednakosti. U tome što je Srbija rezervna stanica za sve i svašta gde uspeva Jelena Rozga sa pokušajem muzike kao što je 'Bižuterija'.
A ti možeš suštinski da se nosiš u n pizdi materina.
Novo divljanje pokreta "SNP Naši"
Ekstremisti ispisali pretnje Dinu Merlinu pored policijske stanice

Pripadnici ekstremističkog pokreta "SNP Naši" juče su oko 21 časova zapalili zastavu Turske i ispisali preteće grafite pevaču Dinu Merlinu. Ovo je poslednji u nizu incidenata iza kojih stoje "Naši". Oni su u prethodnih desetak dana zapalili zastave Bosne i Hercegovine i pisali grafite mržnje, na samo sto metara od zgrade Policisjke uprave u Novom Sadu.

Pripadnici ovog ekstremističkog pokreta ispisali su grafite po Novom Sadu.Članovi ove grupe su napisali grafite "Dino, sve je laž osim smrti" i "Otkriću ti tajnu, nešto lepo treba da se desi" , kao i datum održvanja koncerta sarajevskog pevača Dina Merlina.

- Stanari bloka zgrada u Ulici Save Kovačevica u blizini dečjeg igrališta bili su u nedelju uveče izloženi divljanju ove grupe ekstremista. Na istom mestu na kom su pre desetak dana pored grafita Ratka Mladića spalili zastavu BiH, "Naši" su naočigled stanara zapalili zastavu Turske i iscrtali preteće grafite na fasadi zgrade – priča jedan od očevidaca.

Dino Merlin treba da održi koncert u beogradskoj Areni krajem meseca. Sve to dešavalo se na samo sto metara od zgrade Policijske uprave u Kralja Petra I.

- Naše zgrade se nalaze na manje od 100 metara od Policijske uprave, ali smo uprkos tome izloženi stalnim ekcesima ove grupe. Nisu kažnjeni ni za prethodno paljenje zastave, a već su zapalili novu. Hoće li neko zaustaviti vandalizam u Novom Sadu?- pita se ovaj Novosađanin.

Inače, aktivisti pokreta "Naši" su pre samo nekoliko dana u znak protesta zbog koncerta Dina Melina i ispred beogradske Arene takođe palili zastavu Bosne i Hercegovine.
@hansel, ako takav diskurs namecesh, onda niko ne zabranjuje ni Srbiji da zabranjuje bilo koga od nesrpskih faca za koje misli da bi trebali biti zabranjeni. ako misli da je to reshenje, bujrum.
problem medjutim jeste u teroristichkom delovanju srpskih sa-ss jurishnika tj. "nashih", bezobraza, dveri-zveri koji kao hitlerjugend onomad pred hitlerovo ustolichenje a sada u Srbiji diktiraju stanje stvari.
Korisnikov avatar
By Delete
Kanda su "Nasi" zestoko isfrustrirani sto vise niko, izuzev sporadicnih novinarskih pokusaja, ne obraca paznju na njihove izlive emocija.
Korisnikov avatar
By spliff
otac se izgleda provukao...
oca mu jebem
:srbin:
"Naši": Otkažite Merlinov koncert

Beograd -- SNP Naši pozvao je Beograđane koji žive u blizini Arene da ne parkiraju automobile tu u danima kada budu održavani koncetri Dina Merlina, jer mogu biti oštećeni

Dino Merlin (www.dinomerlin.net)U saopštenju SNP Naši navodi se da bi nezadovoljstvo mladih zbog gostovanja Dina Merlina moglo bi da rezultira novim bespotrebnim nasiljem na ulicama Beograda.

SNP Naši, kao jedina organizacija koja zvanično vodi kampanju za otkazivanje koncerta, ne želi odgovornost za eventualne incidente koji mogu da se dese.

Naši aktivisti pokušaće da u Areni i ispred nje održe politički protest simboličnim paljenjem zastava islamskih paravojnih formacija i ne želimo da snosimo odgovornost za bilo čije povrede,materijalnu štetu, napade na medije ili druge kriminalne akte, navodi se u saopštenju
Muzički događaj sa najvećim obezbeđenjem do sad
Specijalci, tužilac i sudija na koncertima Dina Merlina

BEOGRAD - Svi koji jedva čekaju koncerte Dina Merlina 25, 26. i 27. novembra konačno mogu da odahnu. Razloga za strah nema jer će muzička dešavanja popularnog pop pevača biti pod najrigoroznijim obezbeđenjem do sada, saopštili su iz MUP-a Srbije.

Ulazak svakog posetioca koncerta Dino Merlina biće sniman kameramaPored bezbednosnih kamera i metal detektora, svaki posetilac će biti detaljno pregledan, a obožavaoci slavnog pevača ne treba da se iznenade ako u “Areni” vide pse koji su prošli specijalnu obuku.

Zbog pretnji “Umri prije smrti” i raznih peticija protiv održavanja koncerta Dina Merlina u “Beogradskoj areni”, pripadnici srpske policije već duže vreme prate sve aktivnosti neformalnih grupa i njihove moguće namere da ugroze bezbednost muzičkog događaja na koga su mnogi čekali dve decenije. Iako je Merlin mnogo puta izjavljivao da je svestan opasnosti, ali da zbog toga neće otkazati koncerte, MUP Srbije rešio je da preduzme sve mere kako bi publika nesmetano mogla da uživa u nastupu svog omiljenog pevača.

- U “Arenu” neće moći da uđe niko ko nije detaljno pregledan i snimljen. Svaki posetilac će morati da prođe kroz kontra-diverziona vrata, a biće i dodatno pregledan. Uz to ulazak svakog posetioca snimiće kamera, a dešavanja u “Areni” biće kontrolisana i putem video-nadzora - kaže sagovornik “Blica” iz MUP-a.

Da publika nema nikakvih razloga za brigu dokazuje i podatak da će čitavu zgradu čuvati psi koji su obučeni za otkrivanje eksplozivnih sredstava i suzavaca.

Zbog lične bezbednosti i nesmetanog rada nadležnih organa iz MUP-a savetuju i da posetioci po ulasku u “Arenu” odmah odu na svoja mesta i ne šetaju po hodnicima. Kao i na nastupima najvećih svetskih zvezda i ovaj put obožavaoci će biti uskraćeni za zagrljaj ili slikanje sa svojim omiljenim pevačem jer niko od posetilaca neće moći da priđe blizu bine.

- Ništa ne prepuštamo slučaju i mere koje sada preduzimamo su daleko opsežnije i rigoroznije od onih koji smo do sada preduzimali za koncerte stranih i domaćih muzičkih zvezda.

Za vreme koncerata Dina Merlina dežuraće i nadležni tužilac i sudija za prekršaje. To znači da će svako ko bude narušavao javni red i mir ili bude uhvaćen u vršenju krivičnog dela, odmah biti procesuiran - navodi naš sagovornik.

Popularni Sarajlija je uprkos mnogim pretnjama nedavno izjavio da se ničega ne plaši i da veruje da muzika spaja ljude i čini dobro.
- U životu sam naučio da se bojim samo Boga. Nemam nikakvih oraha u džepu. Nije me strah jer nisam nikome želeo zlo, nisam ga ni učinio, a svako veče ću imati preko 18.000 čuvara koji će se brinuti da mi se ništa ne dogodi - rekao je Dino u poslednjem intervjuu “Blicu” i dodao da nije “srbomrzac” kako ga nazivaju.

- Ne mrzim nikoga, a pogotovo ne jedan narod. To su besmislice. Ja ljude ne delim po nacionalnosti nego na one koji čine nepravdu i one kojima se nepravda čini. Kada su Srbi činili nepravdu, reagovao sam. Kada je nepravda činjena Srbima, i tada sam reagovao. To se jasno može pročitati iz mojih intervjua ali to niko, iz nekog razloga, ovde ne spominje - rekao je tada Merlin
west end napisao:"Naši": Otkažite Merlinov koncert

Beograd -- SNP Naši pozvao je Beograđane koji žive u blizini Arene da ne parkiraju automobile tu u danima kada budu održavani koncetri Dina Merlina, jer mogu biti oštećeni

Dino Merlin (http://www.dinomerlin.net)U saopštenju SNP Naši navodi se da bi nezadovoljstvo mladih zbog gostovanja Dina Merlina moglo bi da rezultira novim bespotrebnim nasiljem na ulicama Beograda.

SNP Naši, kao jedina organizacija koja zvanično vodi kampanju za otkazivanje koncerta, ne želi odgovornost za eventualne incidente koji mogu da se dese.

Naši aktivisti pokušaće da u Areni i ispred nje održe politički protest simboličnim paljenjem zastava islamskih paravojnih formacija i ne želimo da snosimo odgovornost za bilo čije povrede,materijalnu štetu, napade na medije ili druge kriminalne akte, navodi se u saopštenju
Isto ko Dveri.

To im je standardni model oglasavanja: "Pasce krv, sve ce biti unisteno, popaljeno".

I nakon takvih izjava ucestvuju u zlodelima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!