Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Nepoznate osobe iščupale kandže psu na Fruškoj Gori

Nepoznate osobe iščupale su sve nokte na zadnjim šapama jednom psu u selu Bukovac na Fruškoj gori, javila je danas Radiotelevizija Vojvodine.

Ta TV stanica objavila je fotografije psa sa jasno vidljivim ranama na zadnjim šapama sa kojih su nasilno iščupani nokti.Reč je o osmogodišnjem mešancu Andi iz Bukovca, koji je kao štene spasen sa ulice. Pas je pre tri noći preskočio ogradu i ujutro se vratio povređen kući, zbog čega je u šoku i trese se.

Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad saopštilo je da je strašno da u Bukovcu postoje osobe koje su u stanju da životinji nanesu toliku patnju. Kako se u tom saopštenju navodi, povređeni pas izuzetno je dobre naravi.
Pas Andi je veterinarski zbrinut, a o slučaju će biti obavešteni veterinarska inspekcija i policija.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja bih ih osudio na podjednaku kaznu.
Korisnikov avatar
By Blady
E vise..
Muce se ljudi, muce se zivotinje :/
Korisnikov avatar
By bern
užas. sav sam se stresao.
Korisnikov avatar
By now_pictured
ovakve stvari su stvarno uzasne, ja ne razumem kako moze bilo ko to da uradi... mislim stvarno
Korisnikov avatar
By gossip
samo monstrumi mogu da urade ovako nesto! znaci takve ljude ne treba zatvoriti u zatvor nego u neki sanatorijum i ne pustiti ih nikad vise napolje!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
malo pre me je napala grupa pasa. vise mi ih nije zao. ali i dalje ne opravdavam nasilje nad njima, vec nad gazdama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!