Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

The Misfit napisao:
probaj da uradiš isto sa Hrvatskom
Čik da vas vidim! :lol:

Inače, slažem se, napisao bih skoro isto što i Misfit, bez onog dela sa nacionalistima.
Mladen Obradović je nacionalista, speedy je patriota.
Popeye napisao:s obzirom da nisi uspio ni sebe otjerati iz ormara, baš se plašim. ^^
Amebo agramska, zašto bih ja sebe terao iz ormara? Ja se krećem kuda god poželim i osećam se vrlo slobodno.

Molio bih te da tu usranu terminologiju zadržiš za svoja aktivistička sastančenja. Mene nimalo ne radi.
Šta si konkretno dobio od tog tutkanja svoje seksualnosti svima pod nos osim triglicerida?
Iskreno, u tvom slučaju je outovanje još pogoršalo stvari. Trebalo je da budeš simpatični bucko iz kraja koji pretenduje da postane Dimitrije Vojnov. :lol:

Razumem ja da ti je u odsustvu nekih ljudskih osobina i emocionalne inteligencije to slamka spasa ali čoveče, smiri se malo... :roll:
Hans napisao:Šta si konkretno dobio od tog tutkanja svoje seksualnosti svima na nos osim triglicerida?
ali ja nikad nikome ne tutkam svoju seksualnost na nos.
inace, ta fraza - i sve njene verzije - je uvijek simptom internalizirane homofobije. ili gluposti. ili i jednog i drugog. ^^
Popeye napisao:
Hans napisao::roll:

Je li sutra petak? Tad ideš dileru, ne?
idem kad mi se ide. it's called recreational drug use, look it up. :pokazuje:
Recreational?

You're not even a creature, there's no use of reCREATION. :neznam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!