Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Osh kod duhovnika i psiholoshkinje da ti olaksaju pakao?

Ako ne, onda analgin, novalgetol, kafetin...

:D
Ja želim samo da dignem glas protivu prekomernog pljuvanja po Ražnatovićki.
Ona jeste osuđeni lopov i podložna je kritici, ali ima valjda u ovoj zemlji i drugih, još većih lopova, koje još nije stigla ruka pravde. Pa što se i oni malo ne kritikuju, nego samo Ceca ?
Zato što je ona toliko eksponirana, ekstremno popularna, pa je mnogi pljuju i zato što ne vole njenu popularnost i muziku. Navodno, pljuju je jer je kriminalka, a zapravo je pljuju jer ih iritira ona lično.
Ponekad stvarno pomislim da bi za ovu umetnicu najbolje bilo da se odrekne svega materijalnog što joj je od Arkana ostalo. Da se odrekne prošlosti.
Ona je toliko slavna, tražena i cenjena kao umetnica, da bi sasvim sigurno i bez Arkanovog imetka i sebi i deci uspela da obezbedi da i dalje vode vrlo udoban život.
crni90 napisao: nju i slične kurveštije sa estrade najpre bih ošišao, uvaljao u katran i perje, konfikovao im imovinu, pa proterao u bosnu :smokin:
vec je vise nego dovoljno srbijanskog šljam-nacionalizma posrano po bosni, u jednom bi trenutku fakat trebao biti kraj.
*deni* napisao:Ja želim samo da dignem glas protivu prekomernog pljuvanja po Ražnatovićki.
Ona jeste osuđeni lopov i podložna je kritici, ali ima valjda u ovoj zemlji i drugih, još većih lopova, koje još nije stigla ruka pravde. Pa što se i oni malo ne kritikuju, nego samo Ceca ?
Iz istog razloga što raspravljamo šta je rekla ova ofucana mečka Jankovićka (koga uopšte boli k* šta je ona rekla o školskoj lektiri?). U vašaru zvanom Srbija, Cecika ima najveće sise, a znaš sam šta to znači. Svi se skupe oko nje i zinu, sa sve šuškama...

Sviđa mi se tvoj politički rječnik :lol:... "podložna kritikama" :lol: "gospođica najobimnihih grudi pod našom šatrom podložna je dodirima"... nije isto, al baš fino zvuči :D
Pa sad... sise su od vajkada glavni seksualni atributi i predmet seksualne želje strejt muškaraca i dela ženske populacije lezbejske orijentacije.
Ali to ne znači da su sise u svakoj prilici podložne dodirima.
Na šta bi to ličilo ?
I nije Svetlana prva i jedina koja baca akcenat na bujne dojke. Ta praksa je rasprostranjena i među celebrity damama iz svetskog šou biznisa. Sise se traže, sise prodaju filmove, muzičke albume, sise se pojavljuju u tv reklamama...
Ali to opet ne znači da su uvek podložne dodirima.
*deni* napisao:Evo šta je tačno Jankovićka ( :jankovicka: ) rekla :
Jebi me ako isto ovako nadahnuto sa sve živom gestikulacijom i afektiranjem jankovićka ne bi pričala i o konzervi tunjevine u maslinovom ulju da je pitaju...

A HM Lovera sram da bude što nas je dezinformisao.
Mars napisao:
A HM Lovera sram da bude što nas je dezinformisao.
To je upravo ono o čemu sam gore pisao. U toj zaslepljujućoj i zaglušujućoj, možemo slobodno reći - mržnji prema Ražnatovićki, muti se svest, pa se do pola svarenim i pogrešno shvaćenim informacijama u vezi sa omraženom osobom daju najgore moguće interpretacije. To se dešava i svesno i podsvesno, a posledica takve obrade informacija jesu tračevi, glasine i intrige.
HM Lover nam je ovde praktično pokazao kako nastaje jedan trač.
Korisnikov avatar
By Burak
crni90 napisao:
Dirrty napisao:Deca, ma u kakve skotove izrasli, nisu birala svoje roditelje, i ne vidim poentu njihovog kažnjavanja.
argument ti pije vodu, ali samo u slučaju da se deca ograde od njegovih čina, što znači i odricanje od celokupne imovine stečene ratom
naprotiv.
najbolje djecu na trgu žive spaliti kako bi se konačno zatrla zlobna četnička cecina i arkanova genetika.. .burka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!