Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Simor
Ako niste imali prilike da pročitate, preporučujem odličan (i podugačak) intervju koji je Svetislav Basara vodio sa Borisom Tadićem:

http://www.b92.net/zivot/licni_prostor. ... 15957&fs=1

Meni su jako prijali Tadićevi odgovori, od njegovog otklona prema Koštunici, nacionalističkom, navijačkom i paravojnom šljamu koji svako malo pokušava mini državne udare (od mitinga za Kosovo, preko gej parade do mitinga podrške zločincu Mladiću), trezvene politike prema Kosovu do njegove odlične argumentacije zašto je mesto Srbije u EU, a ne u nekakvom nemogućem savezu sa Rusijom i Kinom.

Što se mene tiče, ja neću glasati za njegovu Demokratsku stranku. Glasaću za LDP jer mislim da je predsedniku potrebna vlada u kojoj će biti političke partije koje će daleko artikulisanije podržati i voditi politiku za koju se i sam zalaže (a koja je prilično teška uz Mlađane Dinkiće i Palme). Uostalom, za tim je nedavno zavapila i Nada Kolundžija u intervjuu novosadskom "Dnevniku" te ne vidim razloga da im ne pomognemo...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Tadić je takav pozer i lažov da je to čudo neviđeno. On i njegovi puleni su nas uvalili u takva govna da se nećemo iščupati u skorije vreme, a taj otklon, pogotovo od navijača i ostalog nacionalističkog šljama je evidentan u p.m.

Ko još veruje u te bajke DSovskih lopova i nesposobnjakovića /osim Simora/ da mi je znati.

Ja predstavu nemam za koga da glasam, ali da glasam za DS ili LDP po principu "najmanje zlo" ne pada mi na pamet!
By Sixto
Boris i otklon!? Pa oni su ga doveli na vlast! :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Jako lep intervju. Basara kao i uvek vispren :love: , dok me je Tadićeva nonšalantnost prijatno iznenadila.

:saksofon:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Dobro, sad bar znamo da je BoTa svestan komplet svih problema, samo ne moze da ih resi.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Originally posted by Kiborg

Tadić je takav pozer i lažov da je to čudo neviđeno. On i njegovi puleni su nas uvalili u takva govna da se nećemo iščupati u skorije vreme, a taj otklon, pogotovo od navijača i ostalog nacionalističkog šljama je evidentan u p.m.

Ko još veruje u te bajke DSovskih lopova i nesposobnjakovića /osim Simora/ da mi je znati.

Potpisujem!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!