Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by AbortiraniTerorista

Pošto imam više informacija o slučaju, da ih podelim s vama.

Kuriru se javio mladić koji je ostavio svoje podatke i prijavio dotičnu osobu, dao podatke, čak i sliku i ispričao ovo što je ispričao.

Postoji varijanta da je priča istinita i postoji varijanta da je dotični koji je prijavio slučaj želeo da napakosti nekome. Zbog toga Kurir nije objavio detaljnije informacije, već je vest uopštena.

Ono što je problem jeste da je ta osoba trebala da ode u policiju i prijavi slučaj. To svako ko ima slične informacije treba da uradi. Nažalost, problem je što većina gejeva to ne sme da uradi.

Takvima je mesto u zatvoru.

Zato, koristite kondome.
I zakonsko pravo i obavezu da takve osobe prijavite nadležnim državnim organima, jer čine krivično delo.

Originally posted by Stripi
Originally posted by Sheytan

Ako je to tačno, treba dati što više podataka o njemu, ovde na forumu, kako bi ljudi znali da ga izbegavaju ili imaju siguran sex, ukoliko je sa takvim osobama to moguće...
Svašta!
Kako može širiti nešto štose ne zna da li uopće postoji? :puzzle:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid1922707
Tvoja pamet. Tvoj post.
Korisnikov avatar
By Elena
Jao muka mi je od ovakvih narodnjacih- kurirskih naslova kao prvo, a kao drugo Elena - kako se to izrazavas? - gej sidas. Sad bi trebala da popijes ban!
Što? Jel' sam rekla nešto što nije istina i što u tekstu ne piše? Šta je problem reći gej (ili peder ili homoseksualac) ili da je neko sidaš ako ima sidu? Izražavam se najnormalnije a to što si ti oversensitive je tvoj problem. Odrasti pa ti neće biti muka! :bubblegum:
By J...
Originally posted by Elena

Što? Jel' sam rekla nešto što nije istina i što u tekstu ne piše? Šta je problem reći gej (ili peder ili homoseksualac) ili da je neko sidaš ako ima sidu? Izražavam se najnormalnije a to što si ti oversensitive je tvoj problem. Odrasti pa ti neće biti muka! :bubblegum:

"Sidas" je uvredljiv izraz za osobe koje su hiv pozitivne. Nova si pa mozda nisi upucena da je ovde nepozeljna diskriminacija ili vredjanje bilo koga, mozda ti nisi imala nameru da to uradis ali ipak ako jos jednom razmislis - shvatices da je ta rec uvredljiva.

Ontopic: :whatever:
Korisnikov avatar
By Elena
"Sidas" je uvredljiv izraz za osobe koje su hiv pozitivne. Nova si pa mozda nisi upucena da je ovde nepozeljna diskriminacija ili vredjanje bilo koga, mozda ti nisi imala nameru da to uradis ali ipak ako jos jednom razmislis - shvatices da je ta rec uvredljiva.
Ako je reč uvredljiva za bilo koga i/ili zabranjena na forumu ja je neću ponoviti. Po mom skromnom mišljenju terminologija je nebitna i ne može reč da diskriminiše već ponašanje i stav ali ako to bilo koga vređa moraću da nađem podesniji termin :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Sutekh
apropo izraza, jeste uvredljiv. zvuci kao da pricas o nekom gangrenoznom raspadu. danas se sa hiv virusom zivi sasvim normalno uz adekvatnu terapiju.

no, sto se teme tice.. hmm... sva mi ovo zvuci nekako pompezno. valjda u srbiji ne postoji hiv virus, pa je morao da dodje neki zapadnjak da ga "siri".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!