Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By mythe
Originally posted by Vel boy

no tim vishe je ironichno i licemerno da je autor teme, inache izjashnjeni i poznati forumski evropsko-balkanski desnichar, naslovio temu ovako i postuje u duhu u kom postuje. jer, sve shto Netanyahu-ov rezim radi radili su ili bi radili manje-vishe isto i evropsko-balkanski desnichari. kakav kredit forumer mythe ima ovde?

a ko si uopste da ocenjujes bilo ciji kredibiltet???

a na onu tvoju glupost od gore (gornji post) ne budem uopste odgovorio, jer su ciste gluposti i lazi! Imas li ti bilo koji dokaz za to sto kazes da sam je napisao? Dakle, dokaz, crno na belo ili zacepi!
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Originally posted by mythe

Ali stvar je u tome da se konvoj u trenutku napada nalazio u medjunarodnim vodama
A tek su po pitanju međunarodnih voda nenadjebivi! :happysmoke:

Slika
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by mythe

no tim vishe je ironichno i licemerno da je autor teme, inache izjashnjeni i poznati forumski evropsko-balkanski desnichar, naslovio temu ovako i postuje u duhu u kom postuje. jer, sve shto Netanyahu-ov rezim radi radili su ili bi radili manje-vishe isto i evropsko-balkanski desnichari. kakav kredit forumer mythe ima ovde?

a ko si uopste da ocenjujes bilo ciji kredibiltet???

a na onu tvoju glupost od gore (gornji post) ne budem uopste odgovorio, jer su ciste gluposti i lazi! Imas li ti bilo koji dokaz za to sto kazes da sam je napisao? Dakle, dokaz, crno na belo ili zacepi!
to ja rutinski ocenim (nije tense continuous s tobom vec tense perfect tj. svrsheno) nekog ko da izdashne materijale.

a koju moju glupost od gore? mislish, moj prvi post na ovu temu? ako mislish, samo zbog nedozvoljavanja punog iznoshenja privatnih poruka na forum, nisam u mogucnosti da sve iznesem shta si mi sve slao, pretio i vredjao. no, mozemo pitati i avalona. secam se ja jako dobro. tad je on bio moderator koji je posredovao u situaciji i banovao te zajedno s tvojim nikom daniel_bl ili Nederlander ili kako vec.
Korisnikov avatar
By _miki_
Slazem se da ne bi trebalo prenagljivati ili stajati na stranu bili jednih ili drugih.
Ja nisam imao nameru da stanem na stranu Palestinaca.

Ja sam pre svega protiv bilo kakvog rata.Dakle protiv BILO KOJE drzave koja vodi bilo kakav rat.
Protiv sam drzavnog terora bilo koje drzave prtiv njenih stanovnika.
Protiv sam stvaranja de facto gradjana drugog ili treceg reda od strane bilo koje drzave i pod bilo kojim razlogom.
Protiv sam zatvaranja ljudi u konc-logore,ma koja drzava sprovodila taj nehumani teror.Protiv sam zidova,bodljikavih ograda,troture,izivljavanja i mucenja ljudi,ma ciji drzavni aparat sprovodio ove stvari.
Protiv sam toga da BILO koja drzava,grupa ili pojedinac zaradjuje novac tako sto prodaje oruzije bilo kojim stranama u bilo kom sukobu.
Protv sam nukleatrnog naoruzanja bilo koje drzave na svetu.Protiv sam razvijanja nuklearne tehnologije od strane bilo koje drzave na svetu.

Ja sam vise uopsteno pricao.Kao covek koji veruje u mir i u mogucnost mira na celoj planeti izmedju svih ljudi.Ja se nadam da je,ne za mog zivota,na zalost,moguc zivot svih ljudi koji se zasniva na zajednickom interesu i licnim slobodama pojedinaca,na mogucnostima zajednickog napretka celokupnog covecanstva.Verujem u napredak celog drustva i slobodu pojedinca kao jedinke.

Zao mi je sto se moje pisanje moglo protumaciti kao da ja imam nesto protiv drzave Izrael i njihovih gradjana.
Svaka drzava i narod koji je za mir i nenasilje imace moju podrsku i divljenje.I obrnuto.
Korisnikov avatar
By 2kune

ti to sve kanda bukvalno shvatash? :ribica:
prichajmo s Blond Brat! :eureka:
ne, to bi značilo da razgovaramo o tvom bosanskom identitetu :peace:
pofalilo ti riječi? :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Stripi
Mislim da je već stvarno vrijeme da neko kaže STOP tom jebenom Izraelu.
Korisnikov avatar
By HARP
A ja mislio da smo mi u 21. Veku :doh:

Planeta nam se polako topi i sledi pomeranje polova, a svuda po svetu se makljaju.... :nokti:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by _miki_

Slazem se da ne bi trebalo prenagljivati ili stajati na stranu bili jednih ili drugih.
Ja nisam imao nameru da stanem na stranu Palestinaca.

Ja sam pre svega protiv bilo kakvog rata.Dakle protiv BILO KOJE drzave koja vodi bilo kakav rat.
Protiv sam drzavnog terora bilo koje drzave prtiv njenih stanovnika.
Protiv sam stvaranja de facto gradjana drugog ili treceg reda od strane bilo koje drzave i pod bilo kojim razlogom.
Protiv sam zatvaranja ljudi u konc-logore,ma koja drzava sprovodila taj nehumani teror.Protiv sam zidova,bodljikavih ograda,troture,izivljavanja i mucenja ljudi,ma ciji drzavni aparat sprovodio ove stvari.
Protiv sam toga da BILO koja drzava,grupa ili pojedinac zaradjuje novac tako sto prodaje oruzije bilo kojim stranama u bilo kom sukobu.
Protv sam nukleatrnog naoruzanja bilo koje drzave na svetu.Protiv sam razvijanja nuklearne tehnologije od strane bilo koje drzave na svetu.

Ja sam vise uopsteno pricao.Kao covek koji veruje u mir i u mogucnost mira na celoj planeti izmedju svih ljudi.Ja se nadam da je,ne za mog zivota,na zalost,moguc zivot svih ljudi koji se zasniva na zajednickom interesu i licnim slobodama pojedinaca,na mogucnostima zajednickog napretka celokupnog covecanstva.Verujem u napredak celog drustva i slobodu pojedinca kao jedinke.

Zao mi je sto se moje pisanje moglo protumaciti kao da ja imam nesto protiv drzave Izrael i njihovih gradjana.
Svaka drzava i narod koji je za mir i nenasilje imace moju podrsku i divljenje.I obrnuto.
Sve se slazem! samo to ide obostrano. i Palestinci moraju dobro razmisliti shta rade i kuda idu, narochito u Gazi gde iz kaprica izglasavaju islamistichko-teroristichku organizaciju hamas da ih vodi i predvodi.
kako to da Izrael uglavnom nema probleme ove vrste s Zapadnom Obalom reke Jordan, bar u novije vreme? zato shto tamo hamasa nema vec Abbas-a i njegovih umerenijih ljudi.

@dvichak, ne kontan o cheme to ti.....
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by _LuKa_

nope, treba netko tko bolje spika english :alexis:
Ali ona ne bi bila uvjerljiva u tvrdnji da je Palestina nedvojivi dio Izraela. A viš kako je JEremić sve uvjerio da je Kosovo Srbija.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Originally posted by Stripi

Ali ona ne bi bila uvjerljiva u tvrdnji da je Palestina nedvojivi dio Izraela.
Ma bi, velim ti. Ako je već zajebala puk da nije Влаисављевић... :lepeza:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by _LuKa_

Ma bi, velim ti. Ako je već zajebala puk da nije Влаисављевић... :lepeza:
Nije. Još je zovu Džej Džej. A sa Vukom ipak nema šale.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Dominion

iako prezirem cinjenicu da je izrael zasticeniji od belih medveda sa sve 'jadni mi jevreji, od lutanja pustinjom pa do svetskog rata', imali su svo pravo da ucine ono sto su ucinili.
humanitarcima je receno da se povinuju pretresu tereta, odbili su i dobili ono sto su zasluzili.
me agree
By Gay Dude

josh kamo srece da ti "oni" tako shtite i one koji imaju eto samo chetvrtinu jevrejske krvi, kao npr. mene :sweet: , buji paji :beba:
Znaci jevrej....sad mi je sve jasno
By Gay Dude
Treba pustiti palestince i izraelce da to sami rese, pa nek se pubijaju....
By XanaX
Baš si tup, da ti pojasnim i ja, također "Židov" za tebe tj. prema rasnoj kategorizaciji nacističke Njemačke (kojom si se poslužio).

Bez pritiska (vanjskog, međunarodnog) nema rješenja za Izrael i Palestinu. Holokaust / Šoa kao razlog "zašto je Židovima dana zemlja" je vjerojatno, posljednji, ako uopće značajan faktor u nastanku suvremenog Izraela. Zato je i pozivanje (koje prelazi i u "poigravanje" i cinizam) na prošlost židovskog naroda, protjerivanja, pogrome, genocid - i "sravnjivanje" istih s postupcima Izraela prema Palestincima - glupost.

Skoro sve što agresivni dio izraelske države i prošlosti, svojom moći radi Palestincima, i palestinski teroristi rade Izraelcima. Ako "ih" ostavljamo ("mi?") "njima samima"; ništa neće biti postignuto.

Izrael prolazi, trenutno, kroz jednu vrlo snažnu "državotvornu" i tvrdo-linijašku fazu. No, bilo je i gorih, pa nije došlo do državnog udara. Apartheid, nastao zajedničkoj po praksi, a suprotstavljenoj po teoriji, politici cionističkog Izraela, procionističkih krugova u SAD-u, radikalnih palestinskih partija i terorista, kao i (ovisno o vremenu i regiji) diktatura u Iranu i arapskim susjednim državama - ipak nije "urodio" državnim udarom i policijskom državom u Izraelu.

Ideja "južnoafričkog" modela "dekonstrukcije" izraelske države i njenih protektorijata - manjkava je. Koliko god da je palestinski natalitet visok, uvijek će biti Židova po svijetu spremnih na obranu izraelske državnosti. A vjerojatno je svima jasno da palestinska državnost ne može postojati bez i one, istovremene, izraelske, kao i da je za nju potreban palestinski "Mandela", a ne Hamasovci koji su, ruku pod ruku s izraelskim radikalima - krivi za situaciju u pojasu Gaze.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by XanaX
Bez pritiska (vanjskog, međunarodnog) nema rješenja za Izrael i Palestinu.
indeed.

A tog pritiska nema, i male su sanse da ce ga biti. Zbogradi 'pro-cionista' u USA.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!