Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Hrvati hvale Tadića!

1. Da, Tadić je zaista lider regiona
5
22%
2. Dobar je, ali ne baš toliko
2
9%
3. Mogao bi biti još bolji
3
13%
4. Ne, Tadić nije lider regiona
6
26%
5. Ne zanima me...
7
30%
Korisnikov avatar
By mrnjo
Originally posted by erkondisn
Originally posted by mrnjo

I mislim da se vrijedi potruditi / pokušati složiti cjelovitu sliku. Googlanjem na primjer.
ima dobrih sajtova: Enovine, H-alter, Peščanik, Beton, Novosti, politika.com ...
uzalud ti trud u poucavanje, sheytanova biblija je nspm.rs :D

(eh, da... prebacimo se i mi na copy paste s hakave-a? :krezavi: )

hakave.org?
Na njih sam zaboravio. Jel to onaj portal 'Hrvatskog kulturnog vijeća' kojeg vodi akademik Slaven Barišić?
Vidiš kakve sve pizdarije mogu raditi ti 'akademici'. Posvuda ih ima.

A, da im (hakave.org + nspm.rs) dogovorimo susret?
U Karađorđevu na primjer?
Korisnikov avatar
By erkondisn
eee da... vidis da znas... :)

ma mislim da bi im bilo divno :love: pricali bi protiv eu, govorili o veličini svojih nacija, zavrtili vola... mozda i zapjevali koju... ako bog da na kraju se i kolektivno upucali...
Korisnikov avatar
By mrnjo

eee da... vidis da znas... :)

ma mislim da bi im bilo divno :love: pricali bi protiv eu, govorili o veličini svojih nacija, zavrtili vola... mozda i zapjevali koju... ako bog da na kraju se i kolektivno upucali...
a što bi se desilo kad bi, umjesto da se sami upucaju, oružje dali nama?
bi li bilo sranja?
Korisnikov avatar
By Vel boy
je l' taj hakave inachica sijela.com-a ili neshto tomu blizanachko? da znam gdje poslati mythe-a, sheytana, burak-bl-a i sl. :eureka:
Korisnikov avatar
By mrnjo

ovisi tko je to 'mi' :lol:
a, jbte, mi.
narodi i narodnosti koji smo ostali izvan ograde državnog lovišta gledajući u daljini siluete spodoba s rukama na guzici kako nešto mudro zbore.
Korisnikov avatar
By erkondisn
obavezno ih posalji :yes: i nek komentiraju :balerina:

@mrnjo, necemo biti nasilni. to cemo prepustiti zenama :giggle:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by burak-BL
Originally posted by polarlicht4.1

Mrzim tu retardiranu kvazidemokratsku tetkuraču koja stalno sere o evropskim vrijednostima i ljudskim pravima, a u praksi je diktator gori od Miloševića!
Već vidim ovo u Angrinom potpisu. :gatara:
Šta mogu - on me jednostavno obožava.
Ovaj, nećem da mećem ovu antidemokratsku agitaciju u potpis, jerbo ja mislim da nam je precednik lep, zgodan i seksualan, te da ostavlja dobru sliku o Srbiji u inostranstvu i da je za klasu bolji političar od tih grebatora domaćih... sve inicijative koje je imao su u suštini pozitivne -- reforma vojske, pristupanje EU, bezbednost, regulisanje odnosa sa susedima, timarenje Haga, uvlačenje i Istoku i Zapadu... elem... daleko od toga da je svetica, ali u datim okolnostima ja bih opet glasao za njega... tako da sam antiprotivan lajanju po istom...

A što se tiče ovog "obožavanja" burače BL, drago mi je da se osećaš voljenim, to je uvek dobro za duševno zdravlje.
Korisnikov avatar
By Allkey
Barem je čovek pristojan i ima dobar stav kad se pojavljuje gde god. Makar da nas ne bruka sa te strane.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Allkey

Barem je čovek pristojan i ima dobar stav kad se pojavljuje gde god. Makar da nas ne bruka sa te strane.
Jadni smo mi kada nam je ovo uteha.
Imamo predsednika koji nije Vuk Jeremic(i koji,btw,nema veze sa postavljenjem ministra Jeremica,i koji nije hteo da Jeremic bude premijer pa da nas jos vise blamira nego sa mesta ministra za istrazivanje ruda i gubljeje vremena).
By Simor
Originally posted by AngraMaina

da je za klasu bolji političar od tih grebatora domaćih...
Apsolutno!

Primera radi:

reforma vojske
Recimo, razotkrivena je pozadina stradanja vojnika koji su služili vojni rok u Leskovcu (Srđana Ivanovića, Dragana Kostića i Radomana Žarkovića). Takođe, razrešeno je u potpunosti stambeno pitanje vojnih penzionera. Da ne pričamo o poziciji 'oće NATO - neće NATO, pa mal' 'oće a mal' neće.

pristupanje EU
I tu su napravljeni neverovatni potezi. Evo, samo čekamo kandidaturu za članstvo u Evropsku uniju. Tako smo septembra 2007. godine od Tadićevih zvaničnika čuli da ćemo status kandidata dobiti do kraja 2008. godine, januara 2010. godine da ćemo status dobiti do kraja 2010. godine, februara 2010. godine smo čuli da će se to desiti u prvoj polovini 2011. godine, marta 2010. godine status dobijamo sredinom 2011. godine a najnovija izjava je da će se to desiti do sredine 2012. godine. Ova hiperpordukcija pristupanja Evropskoj uniji pokazuje snažne korake napred u procesu evrointegracija.

bezbednost
O ovome da ne pričamo.Od bezbedno održane gej parade do crnih hronika srbijanskih medija, koje su potpuno prazne jer je predsednik načinio od Srbije najbezbedniju zemlju na Balkanu, takoreć' lidera u regionu, čime je, jel' te, i on postao lider u regionu.

regulisanje odnosa sa susedima
Ovde je isto postignut fenomenalan napredak. Od regionalnog skupa u Kranju, gde Srbija nije prisustvovala zbog preposvećenosti regionalnoj harmonizaciji, do učestvovanja kabineta predsednika u kampanji za lokalne izbore u Crnoj Gori, naravno na strani opozicije jer crnogorska opozicija shvata da je jedina dobra regionalna saradnja ona koja negira državotvorni karakter Crne Gore i vidi je kao pokrajinu u okviru Srbije.

timarenje Haga
Apsolutno! Eno, i Goran Hadžić i Ratko Mladić su isporučeni Haškom tribunalu.

uvlačenje i Istoku i Zapadu...
Potpuno! I Vašington i Brisel i Moskva i Peking. A na kraju samo ruski kredit za koji sam Bog zna kako će biti vraćen.

U ovoj galeriji neverovatnih uspeha, zaboravio si da napomeneš i snažno zalaganje predsednika Tadića za ekonomski oporavak Srbije, koji je do sada rezultirao brojem od 200.000 otpuštenih radnika i da samo od sebe proizađe da za Borisa Tadića treba večno glasati sem ako ovaj prethodno, u svom demokratskom duhu, ne proglasi sebe za doživotnog predsednika. Srbi, ionako, plaču za Titom pa bi bilo šteta ne učiniti im taj demokratski ustupak.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Opet ona ne čita šta ja pišem! Lepo sam ti još onomad savetovao da se okaneš frejminga, pa ti možda i pošaljem ono garantno pismo za La Meriku koje si mi tražio.

Dakle, rekao sam inicijative, a ne rezultate; lep i zgodan, a ne genijalan državnik; bolji od ostalih u Srbiji, a ne političar svetskog ranga.

"A mi se, ipak, eto, krećemo napred", rekao bi besmrtni Kavafis. :sigh:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by polarlicht4.1

Mrzim tu retardiranu kvazidemokratsku tetkuraču koja stalno sere o evropskim vrijednostima i ljudskim pravima, a u praksi je diktator gori od Miloševića!
Već vidim ovo u Angrinom potpisu. :gatara:
Šta mogu - on me jednostavno obožava.
Ovaj, nećem da mećem ovu antidemokratsku agitaciju u potpis, jerbo ja mislim da nam je precednik lep, zgodan i seksualan, te da ostavlja dobru sliku o Srbiji u inostranstvu i da je za klasu bolji političar od tih grebatora domaćih... sve inicijative koje je imao su u suštini pozitivne -- reforma vojske, pristupanje EU, bezbednost, regulisanje odnosa sa susedima, timarenje Haga, uvlačenje i Istoku i Zapadu... elem... daleko od toga da je svetica, ali u datim okolnostima ja bih opet glasao za njega... tako da sam antiprotivan lajanju po istom...

A što se tiče ovog "obožavanja" burače BL, drago mi je da se osećaš voljenim, to je uvek dobro za duševno zdravlje.
Nije isto biti voljen i obožavan, ima tu razlike, mada lijepo je i jedno i drugo. :p
Korisnikov avatar
By Sheytan
"Delo": Srbija u ulozi regionalne sile

Ideju da se Boris Tadić uključi u ubeđivanje Slovenaca da prihvate arbitražni sporazum s Hrvatskom slovenački list "Delo" danas tumači kao znak da Evropa Srbiji dodeljuje ulogu regionalne sile.

Istovremeno, kako piše "Delo" Evropa srpskog predsednika smatra "najuticajnijim glasom u regionu".

U komentaru najuglednijeg slovenačkog lista se podseća da su se za angažman Tadića u Sloveniji založili ambasadori Velike Britanije u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani s čim se, navodno, saglasio i njihov američki kolega u Hrvatskoj.

Iako je slovenački premijer Borut Pahor juče izjavio da Slovencima pomoć Tadića nije potrebna, "Delo" u predlogu vidi davanje značaja Srbiji od strane Evrope koje je, kako se dodaje, vidljivo još od martovske konferencije na Brdu kod Kranja.

Uz podsećanje da je Srbija (zbog prisustva Kosova) bojkotovala taj skup, u komentaru se navodi da se nije odazvao ni Herman van Rompej i izvodi zaključak da je predsednik Evropskog saveta tim svojim gestom podržao Tadića, koji je, prethodno, "odbio Pahorove molbe i pozive" da dođe.

EU tada i ambasadori sada su, možda i nehotice ili zbog nepoznavanja prilika u regionu, Srbiji su dodelili ulogu regionalne sile, ističe "Delo".

Dodato je da značaj Srbije povećava i činjenica da je ona most prema Rusiji i "odlučujući faktor" za početak reformi i smirivanje eksplozivnih odnosa u Bosni i Hercegovini".

"Delo", na osnovu svega toga, ističe značaj Srbije za sve regionalne inicijative i političko-privrednu saradnju.
Korisnikov avatar
By _miki_
Dobro je sto je i sam Tadic demantovao ovo pisanje kada je rekao :"Ne želim sebe da dižem u nedogled, a ni ulogu Srbije u regionu niti svoju ličnu ulogu."
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!