- 27 Maj 2010, 03:38
Da li sad ja treba pitam "kom Stevi" a ti da me zaskočiš nekom rimovanom nepodopštinom? 
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by PopeyeTu ima istine -- samo što to nije nekakva zasluga hrvatskih nacionalista niti znak njihove sposobnosti, naprotiv -- zapad je odlučio da ih svesrdno podrži, a da Srbe razbuca, i to je sve.
ono sto je meni najzabavnije kod sheytana je ta njegova srpsko-nacionalisticka nemoc, taj potpuni realni poraz srpsko-nacionalisticke ideje, cak toliki da se srbija morala oprostiti od dijela drzavnog teritorija. s druge strane, hrvatska nacionalisticka politika je ostvarila mnoge od svojih ciljeva, osim da i sluzbeno pripoje dio BiH hrvatskom drzavnom teritoriju. dakle, hrvatski nacionalisti su, jebiga, mnogo sposobniji od srpskih. jedini doista veliki uspjeh potonjih je postojanje RS, dok su sve drugo - hrvatsku, crnu goru, kosovo - spektakularno ispusili, i to na gigantsku stetu samom srpskom narodu.
oh well... win some, lose some.![]()
Originally posted by StripiHvala, dok ja skontam... Sećam se Steve, kako se ne bih sećao
Bouže....Stevo Karapanadža je Stevo Karapandža, naš jugoslavenski tv kuvar a emisiju "Male tajne velikih majstora kuhinje" u kojoj je Steva sve i svja lepo pripremao je vodio Oliver Mlakar. Jasnije malo sad?
Originally posted by Vel boyVel boy, da ti objasnim, pošto ti očigledno nije jasno -- dok mi se ne izviniš za one ubljuvotine koje si mi rekao na ovom forumu, bićeš ignorisan.
kad vec prichash o hrvatskim nacionalistima onda u tom kontekstu su valjda srpski nacionalisti, ne Srbi. kao i potom, Turci Osmanlije, ne tek Turci. precizno i korektno imenovanje stvari tj. koji i kakvi, je vec pola posla reshena.........
Originally posted by mrnjo
Originally posted by PopeyeMeni to uopće nije zabavno.
s druge strane, hrvatska nacionalisticka politika je ostvarila mnoge od svojih ciljeva, osim da ...
Originally posted by PopeyePopoeye, ovo je nešto najsmešnije što sam mogao propčitati ovde!
nije ni meni. samo analiziram.
ja se slazem s onime sto je zmeu napisao.
Originally posted by Sheytantako mator, a nepismen
Dakle, nema nikakvog domovinskog oslobodilačkog ili već kakvog rata Hrvata, već gradjanski hrvatsko-srpski rat izazvan od strane proustaških elemenata Hrvatske u zatiranju Srba i svega štio je Srpsko u Hrvatskoj.
Originally posted by StripiSa nekim ko nema osnovno kućno vaspitanje, kome manjka osnovno obrazovanje, ko zna samo da vredja umesto da diskutuje, neko ko je moderator pa time misli da mu je sve dozvoljeno, suvišno je diskutovati o stupidnosti.
nije što je nepismen, već što je prosto glup.
Originally posted by SheytanKućno vaspitanje nekad nalaže, kada ne može drugačije da se popu kaže pop a bobu bob.
Sa nekim ko nema osnovno kućno vaspitanje, kome manjka osnovno obrazovanje, ko zna samo da vredja umesto da diskutuje, neko ko je moderator pa time misli da mu je sve dozvoljeno, suvišno je diskutovati o stupidnosti.
Sam je najbolji dokaz onoga o čemu govori za druge.
Originally posted by AngraMainama ignorishi ti mene slobodno. i trebash me ignorisati kad si jedan od onih koji svodi stvari na lichni nivo. izvini
Originally posted by Vel boyVel boy, da ti objasnim, pošto ti očigledno nije jasno -- dok mi se ne izviniš za one ubljuvotine koje si mi rekao na ovom forumu, bićeš ignorisan.
kad vec prichash o hrvatskim nacionalistima onda u tom kontekstu su valjda srpski nacionalisti, ne Srbi. kao i potom, Turci Osmanlije, ne tek Turci. precizno i korektno imenovanje stvari tj. koji i kakvi, je vec pola posla reshena.........
Originally posted by Sheytandobro da si ti nama reko...
Sa nekim ko nema osnovno kućno vaspitanje, kome manjka osnovno obrazovanje, ko zna samo da vredja umesto da diskutuje, neko ko je moderator pa time misli da mu je sve dozvoljeno, suvišno je diskutovati o stupidnosti.
Originally posted by StripiA kvalifikacije i ocenjivanje ko je kakav spada u moderatorsku dužnost!?
Originally posted by SheytanKućno vaspitanje nekad nalaže, kada ne može drugačije da se popu kaže pop a bobu bob.
Tako i tebi treba reći da si jednostavno glup.
Originally posted by SheytanTo nije dužnost, ti partijska uši, a i osim toga, ja nisam mod ovdje.
A kvalifikacije i ocenjivanje ko je kakav spada u moderatorsku dužnost!?
Nadam se da imaš stručnu spremu za to, makar formalnu jer je po postovima očigledno da nemaš stvarne.I retardirana osoba je dovoljno kvalificirana da ustanovi da si glup.
Istina, poznato je da nemaš ni formalne papire za to, ali očigledno imaš takvo kućno vaspitanje i obrazovanje, te mogućnost da kao moderator zloupotrebljavaš tu funkciju na GS forumu o blatiš sve one koji se sa tobom politički ne slaži, a posebno Srbe na ovom forumu koji ne priznaju i ne veličaju oslobodilačku i navodnu antifašističku ulogu Domovinskog rata, koji ukazuju na ustaške zločine i druge nacističko-fašističke primere postupanja u Hrvatskoj prema gradjanima koji nisu Hrvati ili ne žele da prime katoličku veru...Ne, doista nemam papire, jer nisam htio biti psihijatar.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!