Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

"Na sajtu Jutjub pojavio se snimak pijanog vozača sitroena C5 kome policija dozvoljava da napravi prekršaj i da se parkira ispred Doma Narodne skupštine. Mediji javljaju da je reč o uglednom kragujevačkom biznismenu Zoranu Jovičiću. Jovičić je najpre vozio kontra smerom u jednoj od najprometnijih beogradskih ulica, gde pokušava da ga zaustavi policajac. Potom je neprilagođenom brzinom prešao preko platoa ispred skupštine i popeo se automobilom do samog ulaza i umalo krenuo niz stepenice. Nakon toga se parkirao ispred same skupštine..."

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=433082

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qyzwRGZ- ... r_embedded[/youtube]

:cheer:
Korisnikov avatar
By inga
Ništa novo! Pa taj zakon se odnosi samo na nas obične smrtnike.
Korisnikov avatar
By Tot
Umetnički dojam sa ovim tubeom mi je ravan onome u kome Velja Ilić pred istom tom skupštinom češe dupe a što se puno puta vrtelo na našm malim ekranima.

No dobro, oni ljudi pred ulazom u visoki dom ostadoše živi. Nije došlo do patriotske pobigije.

:lezba:
Korisnikov avatar
By Stripi
pa šta si oma ljubomoran? I ti bi sigurno ovo radio, samo da ti daju!
By Hans
Quid licet Iovi, non licet bovi. Moze mu se.
Korisnikov avatar
By svejedno
Videh. Bilo bi lepo kad bi ovo bila drzava u kojoj bi me to iznenadilo.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ovo se danas rasirilo po web-u zahvaljujuci "promociji" snimka na sajtu b92 vec je snimak hit po svim drustvenim sajtovima i izaziva lavine negativnih komentara....bas me zanima kako ce policija reagovati na ovo narednih dana pod pritiskom javnosti? :murkan:

Ovi obicni policajci sa snimka nisu krivi jer znaju da je taj sa snimka blizak politicarima ili su mislili da je i on sam poslanik (na srecu ipak nije) pa ga nisu privodili kao sto bi trebali jer se verovatno boje da sami posle ne najebu zbog toga od "vise instance" :sw:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Lakiboy_ns

Ovi obicni policajci sa snimka nisu krivi jer znaju da je taj sa snimka blizak politicarima ili su mislili da je i on sam poslanik (na srecu ipak nije) pa ga nisu privodili kao sto bi trebali jer se verovatno boje da sami posle ne najebu zbog toga od "vise instance" :sw:
шта нису криви? наравно да јесу. док год ми мислили тако као ти, до тад ће нам се такве ствари и дешавати.
полиција би требало да ради свој посао једнако са свима. драго ми је што је овакав снимак изашао у јавност.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by IriS

шта нису криви? наравно да јесу. док год ми мислили тако као ти, до тад ће нам се такве ствари и дешавати.
полиција би требало да ради свој посао једнако са свима. драго ми је што је овакав снимак изашао у јавност.
i sad bi trebalo svima da se naje*u keve
i vozacu i panduru
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by IriS

Pa drago je i meni da je snimak izasao u javnost ali poenta toga sto sam rekao je da nizi cinovnici u policiji rade onako kako im se naredi sa vrha a njima je sigurno sugerisano da poslanike i njima slicne ne diraju a ionako im ne mogu nista jer imaju imunitet koji ih stiti od zakona...problem je u sistemu vrednosti i ustaljenom nacinu razmisljanja da je raznim "uglednim biznismenima" i nijima slicnima sve dozvoljeno pa i da surfaju kolima po stepenicama skupstine :lood:
Ja sam inace postavio taj snimak danas i na svoj "oficijelni" FB da svi vide taj javasluk :kesa:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Hans_87

Vah! Denuone latine loquebar? Me ineptum. Interdum modo elabitur.
:smeh:

Ali svakako imaš pravo. Imam utisak da ono "svaki građanin je jednak pred zakonom i ustavom" baš i nije koncept koji je primenjiv igde... :/
Korisnikov avatar
By horus.
na rts-u ne spominju da je u pitanju poslanik, vec "pijani gradjanin"... :roll:

sad mi je jos draze sto se placa tv pretplata... :bubbles:
Korisnikov avatar
By Pipin
Na B92 rekoše da je to snimak od pre nekoliko godina.
Korisnikov avatar
By deran
pa bilo je nešto slično sa čedom i zebrom pre par godina,ako se dobro sećam...

mislim isto što i iris,u svakom slučaju...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jebem ti pijanu budalu, mada bih radije da on mene... :lol:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by *deni*
Originally posted by Stripi

pa šta si oma ljubomoran? I ti bi sigurno ovo radio, samo da ti daju!
Baš tako.
:lol:
Slika

DMP: "Ne mogu da ih smislim ali sam se više zabavio s ovu dvojicu nego s moju žirafu u Jagodinu. I od pederi da se nešto pametno čuje. Upravo se češem s njih."
Korisnikov avatar
By mrnjo
Kad je Bandić (ZG gradonačelnik) davne 2002 god. pijan autom bježao od policije prvi je nahebo policajac koji ga je prijavio. Dobivši otkaz. Ne sjećam se kako je Banditić završio i je li platio išta ili ikako.

Kad je nedavno slovenska murja zaustavila službeno vozilo slovenske vlade koje je jurilo preko 200kmh vozač je platio 500e kazne i dobio mnoštvo kaznenih bodova. Bez obzira što je na stražnjem sjedalu bila Katarina Kresal, slovenska ministrica unutarnjih poslova.

Manje je važno kakav je prekršaj lik napravio pred Skupštinom. Treba vidjet kakva će biti reakcija.
Korisnikov avatar
By deran
eto ti reakcije-snimak je star (tako kažu) više od godine...:povez:
Korisnikov avatar
By Stripi
bome, i ja bi se rado provozao po stepenicama Narodne skupštine. I po nekim zastupnicima. Recimo, po Lidiji Vukićević, ex Mrkela.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by KorvinOdAmbera

Vah! Denuone latine loquebar? Me ineptum. Interdum modo elabitur.
:durenje:
Credo te linguam Latinam bene loqui. Ineptus non es. :)
Nihili est - in vita priore ego imperator romanus fui.

Ma, ne znam latinski, iako bih želeo jednog dana da ga naučim (kako su mi krenuli prioriteti, možda ću naučiti tamo negde pred penziju :D ).

Ovo su samo latinske rečenice za zezanje. I ono je trebalo da znači: "Oh! Jesam li to ponovo pričao latinski? Blesav sam. Ponekad mi jednostavno izleti."
Ili još: Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabris, ad caput tuum saxum immane mittam.

:roflmao:
By Kragi
dobro, malo bahatosti na ulicama glavnog grada od strane kragujevcana nije na odmet.
salim se, naravno!
lepo rece Hans, moze mu se.
u principu to je samo jedan snimak, takvo i slicno ponasanje pojedinaca je nasa svakodnevnica, nazalost :)
By Hans
@ Kragi > Srce malo lepenichko :*
@ KorvinOdAmbera: Procitavsi ovu "novu" recenicu shvatio sam da pravis iocum. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!