danas je svaki fakultet kao Visa poslovna
sve moze da se zavrshi na foru ako tako hoces
na tebi je da odlucis da li ces da ucis ili ces da se zajebavas
e sad, to sto 80% studenata sa bps-a odluci da se zajebava i da na foru prolazi to stvarno nije nas problem
ja licno, sam jako ponosna na sebe i na to KAKO sam zavrshila tu beogradsku poslovnu skolu i za koji vremenski period
zasto?
zato sto 90% materije sa ispita i danas imam "u malom prstu", sto mi samo olaksava dalje studiranje
na visoj poslovnoj ce se zajebavati i potcenjivati je samo onaj ko zna kako je dosao do diplome i onaj ko ne namerava da studira bilo sta dalje posle toga.
Da li je potrebno da upisemo filozofski ili filoloski, da na tom istom fakultetu budemo 10 godina, da zivimo i sa 30 sa mamom i tatom i da kukamo kako u Srbiji nista ne valja, kako je sve sranje, kako jedva cekamo da odemo preko a da od roditelja i dalje trazimo pare za izlazak da bi nas neko malo vise postovao posto jelte mi studiramo na "ozbiljnim" fakultetima?
Originally posted by Zwezdica
TI si mozda svestan svog NEZNANJA koje si dobio placajuci prilicnu skolarinu, a nista nisi dobio, ali ja znam koliko sam shiroko obrazovanje dobila na tom faxu koji ti pljujes, tako da.. Jbg, ne mozemo se meriti ni u snovima.
A to smejala se serpa loncu, u nasem odnosu fakulteta, je totalno promasena izreka, jer su nam skole nebo i zemlja, pa mozda i dalje.
vidis, mozemo se meriti.
zasto?
zato sto niko od nas nije ogranicen samo znanjem koje dobija na fakultetu/srednjoj skoli/visim skolama. ( + to sto sam na masteru na tebi bas srodnom fakultetu )
mene u srednjoj skoli niko nije vijao stapom da citam sve sto nije bilo u sklopu redovnog gradiva, ali opet, jesam citala i izasla iz srednje skole sa znanjem vecim nego 60% osoba koje su zavrshile gimnazije i to sa krajnje pozeljnim uspehom.
Detinjasto je skroz potcenjivati nekog na osnovu toga koji je fakultet zavrshio ili srednju skolu ili kojim poslom se bavi.