Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By mythe
mene ovde zanima jos nesto - kako to da oni koji su najglasniji glede osude 'vlastita' klerikalizma (sto katolickog sto pravoslavnog), koji ne mogu vlastitim ocima vidjeti bilo sto od krscanskih religija etc...dakle, kako ti isti sada pod firmom 'borbe za ljudska prava' podrzavaju nosenje tih boerki preko lica i osudjuju Zakon o zabrani iste koju je donio belgijski parlament (a kako stoje stvari uskoro budu isti Zakon usvojile jos neke zemlje)? Gdje im je tu logika (ako je uopce kod njih i ima) ili oni uvijek moraju biti kontra normalnog i protiv normalnog plus dokazuju da 'peder mora biti peder'. Uzgred, sto ne pitaju te zene sto nose boerke, sta one misle o gay populaciji? Jel bi mozda te isti zene ucinile nesto za nekog pripadnika gay populacije (npr. zalagale se za gay prava i slobode) ili mozda te iste zene prije imaju stav tipa "gay ljudi su vrazji produkt"?
By mythe
o onima koji u ovoj temi osudjuju Zakon koji je Belgija donela i koji bi (da se oni pitaju, ali se srecom ne pitaju) dopustili da se zene mogu slobodno nositi tu odvratnu i neprikladnu odecu
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam jedan od tih koji osudjuju. No, ne verujem da ces igde naci 'da ne mogu ocima da vidim krst'.

..

I, da, ja bih zenama dopustio da slobodno nose SVE.

U ispravnost necijih religijskih uverenja mi ne pada na pamet da ulazim.

..

I na kraju, ne odgovori mi - jel mogu se obucem ko lady gaga kada nije karneval u Belgiji?

Im sexy in red :pervert:
By mythe
ukoliko se bi se u Belgiji obukao tako kao Lady Gaga , a da nije karneval ili neka muzicka manifestacija, sasvim sigurno bi bio zaustavljen od strane policije i najverovatnije dobio kaznu. Eto to je odgovor na vase pitanje.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by mythe

mene ovde zanima jos nesto - kako to da oni koji su najglasniji glede osude 'vlastita' klerikalizma (sto katolickog sto pravoslavnog), koji ne mogu vlastitim ocima vidjeti bilo sto od krscanskih religija etc...dakle, kako ti isti sada pod firmom 'borbe za ljudska prava' podrzavaju nosenje tih boerki preko lica i osudjuju Zakon o zabrani iste koju je donio belgijski parlament (a kako stoje stvari uskoro budu isti Zakon usvojile jos neke zemlje)?

sve agenti al-kaide, moj ti.

Gdje im je tu logika (ako je uopce kod njih i ima) ili oni uvijek moraju biti kontra normalnog i protiv normalnog plus dokazuju da 'peder mora biti peder'.
je l' ovo iko razumeo, osim (eventualno) samog autora?

Uzgred, sto ne pitaju te zene sto nose boerke, sta one misle o gay populaciji?
a što ih, za početak, neko ne bi pitao šta misle o burkama?
Korisnikov avatar
By svejedno
@ mythe

Tooo te pitam. Gusenje licnih prava, individualizacije, i (sic!) osecaja za modu.

..

Goes beyond Burqas.
By mythe
Originally posted by Lepa Krepa

necemo ih pitati sta misle o burkama iz jednostavnog razloga sto burke ne spadaju pod nasu europsku kulturu i tradiciju, to ne pripada nasem sistemu vrednosti, dok je nasuprot tome, ravnopravnost muskarca i zene, kao i postovanje necije seksualne orijentacije i zabrana diskriminacije na temelju seksualnog opredeljenja, jedna od temeljnih vrednosti i odrednica nase zapadne civilizacije. Dakle, ili neka prihvate to, ili neka se vrate tamo odakle su dosli. Kratko i jasno!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by svejedno
I jel bi (cuvena, jel) Lady Gaga smela od sada ovako obucena da dodje na dodelu nagrada u belgiji:

Slika
Mogla bi da dođe, ali ja joj ne bih dao tu nagradu u ruke dok ne dokaže ko je.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
dok je nasuprot tome, ravnopravnost muskarca i zene, kao i postovanje necije seksualne orijentacije i zabrana diskriminacije na temelju seksualnog opredeljenja, jedna od temeljnih vrednosti i odrednica nase zapadne civilizacije.

[/quote]

:smeh:

ti si stvarno urnebesan.
poštovanje seksualne orijentacije je evropska tradicija? ravnopravnost muškarca i žene?
ajme.
By mythe
da, jeste, to je deo vrednosti koje mi ovde u Europi negujemo i cuvamo. Jasno?
Korisnikov avatar
By svejedno
Ali ni najmanje jasno. Veoma nejasno, takoreci - glupo receno. Jasno?
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Lepa Krepa

necemo ih pitati sta misle o burkama iz jednostavnog razloga sto burke ne spadaju pod nasu europsku kulturu i tradiciju, to ne pripada nasem sistemu vrednosti, dok je nasuprot tome, ravnopravnost muskarca i zene, kao i postovanje necije seksualne orijentacije i zabrana diskriminacije na temelju seksualnog opredeljenja, jedna od temeljnih vrednosti i odrednica nase zapadne civilizacije. Dakle, ili neka prihvate to, ili neka se vrate tamo odakle su dosli. Kratko i jasno!

Joj covece...ovo u tradiciji zapadnih 'postujmo razlicitosti' tekovina?

Lol.

..

I, btw, zelimo da svakoga mozemo da snimimo kamerom.

..

OOOOrvele, care.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

au, kakav zapovednički ton... prosto mi dođe da se sakrijem pod burku. :duh:
Korisnikov avatar
By svejedno
To je zato sto si, negde duboko, zapravo 'kriminalna licnost', pa cim cujes autoritativni ton, imas potrebu da radis ilegalne stvari.

..

Il prosto imas los ukus za modu, ko lady Gaga.

..

Salim se, ja prosto ne merem da svarim gomilu gluposti ovde izrecenih, mozak mi zabagovao.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
izjeda me kriminalni crv muslimanske veroispovesti.
:halalkriminal:
Korisnikov avatar
By _LuKa_

Evo sinoć gledam na B92 - jednoj Valonki, raspuštenici s detetom,(al' ovo lepo zvuči :awesome: ), ne daju da kupi kuću u flamanskom predgrađu Brisela. Gradonačelnik kaže kako oni neće dozvoliti naseljavanje Valonaca, da ne bi narušili nacionalnu homogenost kraja: "Pa već ih je 150.000 ovde!"I to nije nikakav izuzetak, to je tamo tako - legalno. A u Bosni im smetaju entiteti? :lukavi: I šta sad, da razbijam glavu dal' će bule u burku? Il' će zidati mega-džamiju u Kelnu? Mašala! Neka se o svome jadu zabave malo! :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Vel boy
joj, ova tema se i dalje metilja, a koliko vidim slabo ko ima pojma shta je burka, shta je hidzab, shta feredza (e za ovo feredza moram i ja malo istraziti da vidim na shta se tachno misli....), shta ma(h)rama, ojjjojojoj........

ona burka iliti nikab je najgora shto jes' jes'. a ima ih raznih vrsta, od totalnih (to znachi, sve ma sve pokriveno, samo ona moze kroz prozirnu zavesicu pred ochima da gleda, a niko njeno nishta ne moze da vidi, ma ni ochi joj) do skoro totalnih gde joj samo oke malko vire. u saudiji, hoce za te skoro totalne da joj dozvole samo jedno oko da viri a preferiraju one skroz totalne i to josh ni ruchice da ne pokaze vec da nosi rukavice.

i, bezbeli, da je to za Evropu- neprihvatljivo! to, brate, nek' rade u Saudiji i Afganistanu....

hidzab je obichno ona ma(h)rama koju nose vecina tih muslimanki koje hoce da nose neshto versko na sebi, i to bi trebalo da je okej. ne zatvara lice, osoba je identifie-able, fino i stoji, ima ih i sharenih, svilenih itd.....
islamisti pogotovo vehabije te mahrama hidzabe ne vole, kazu da su preliberalni i da ne zatvaraju nishta. al' vehabije k'o vehabije..

problem je shto, kako prochitah negde, u raznim evropskim zemljama im ne daju ni te mahrame (u delovima Nemachke, Shvajcarske, Italije.... dozvoljavaju krshcanima/hrishcanima i mushkim i zenskim sve ili skoro sve, a muslimankama jok). to je vec diskriminacija.

@ LK, josh jednom moram reci da te :love: (nasmejala si me bash fino) bez obzira da li cesh se sloziti s ovim mojim postom na ovu temerutli temu ili ne.
By mythe
Originally posted by _LuKa_

Evo sinoć gledam na B92 - jednoj Valonki, raspuštenici s detetom,(al' ovo lepo zvuči :awesome: ), ne daju da kupi kuću u flamanskom predgrađu Brisela. Gradonačelnik kaže kako oni neće dozvoliti naseljavanje Valonaca, da ne bi narušili nacionalnu homogenost kraja: "Pa već ih je 150.000 ovde!"I to nije nikakav izuzetak, to je tamo tako - legalno. A u Bosni im smetaju entiteti? :lukavi: I šta sad, da razbijam glavu dal' će bule u burku? Il' će zidati mega-džamiju u Kelnu? Mašala! Neka se o svome jadu zabave malo! :uljenavatru:
vest je malo komplikovanija, naime o cemu se radi - postoje odredjene opstine oko Brussela oko kojih se vode odredjene jezicke i izborne polemike i zbog kojih je i pre dve sedmice i Vlada pala. Dalje, isto tako, pojedine opstine u Flandriji imaju zakone kojima se "ne dopusta kupovina kuce ili imanja osobama koje nemaju familijarne ili poslovne veze sa opstinom". Sluzbeni razlog zasto su takvi propisi doneseni je taj da se zeli ocuvati normalna cena zemljista/kuca/stanova jer cinjenica da 'strana' lica kupuju zemljiste/kuce/stanove dovodi do enormnog porasta cena istih, sto kupovinu cini nedostupnim obicnom gradjaninu poreklom iz te opstine. A da bi se sve bolje razumelo, potrebno je malo i shvatiti njihov mentalitet, gde je jedna od odlika i ta da su ljudi dosta vezani za svoje mesto, nerado se sele, cak nerado i idu u izlazak negde drugde, nekako su ograniceni po tom pitanju.

A poredjenje sa Bosnom je itekako u redu, jer ti isti EU licemeri su svojedobno hteli u Bosni napravniti izborni sistem "svi glasaju za sve" (srecom nije proslo), jedino sto su nazalost uspeli progurati je to da u Federaciji muslimani mogu glasovati i za hrvatskog clana Predsjednistva BiH, sto je na proslim izborima dovelo do izbornog inzenjeringa, tj. da su muslimanski glasovi presudili da se onaj Komsic izabere kao 'hrvatski' clan Predsednistva, mada je on sve samo ne Hrvat. A usporedbe radi, u Belgiji su Flandrija i Walonia totalno razdvojeni kao izborne jedinice, cak dotle da jedna walonska partija ne sme delovati na teritoriju Flandrije(i obratno) a kamoli jos istaci izbornu listu. Eto ti njihovog licemerja, pih.
Korisnikov avatar
By Vel boy

............... tj. da su muslimanski glasovi presudili da se onaj Komsic izabere kao 'hrvatski' clan Predsednistva, mada je on sve samo ne Hrvat.
ma, ja, treb'o je neki rodjinski rodja bandic ili mate boban a.k.a. dragan chovic. :smeh: e taj je stoposto Hrvat, ma 'Rvatina chim je a de ze.

btw. u Sarajevu ima (koliko-toliko) i Hrvata koji SU GLASALI za Komshica.

sad ne ulazim u to kakav mi je Zeljko Komshic ali ako trebam birati (ovako mentalno-politichki, ne mislim izborno-tehnichki) izmedju njega i onog Chovica, svakako da mi je bolji Zeljko Komshic. bar je manje zlo.
Korisnikov avatar
By _miki_
Sto bi Daglas Adams napisao-"Belgija!!!"
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Evropski primer treba slediti, narode! :deda: Ako je po njima stepen civilizovanosti obrnuto srazmeran metru krpe na ženi - ko smo mi da sumnjamo?! Muslimani su krvoločni jer im žene šetaju Evropom ko pokretni vigvami i vrag zna šta vuku sa sobom i šta je terorista sakriveno pod tim čaršafom! I logično, sledi zaključak da srazmerno procentu otkrivene kože, raste osećaj za humanost, empatiju, toleranciju...E sad, zavisi gde si se razgolitila: na laktu, na guzici ili samo luftiraš šajkaču u miniću. Npr. kakvo zlo može pomišljati naša parlamentarka Jankovićka, sedeći u Skupštini malo "noćna" i "sama u tom haljetku cirkuske jahač'ce")?! Nikakvo! A i ne može se nikakav ozbiljniji kalibar spakovati ispod tolicnog suknjička, sve i da nosi gaće. I sve tako razoružana, ponosno gnječi krstinu od štrasa među sisama.
:sise: Znači, može se kad se 'oće!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!