Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mrgud
to sve zavisi od mnogo stvari.
za pocetak, sami arheolozi se medjusobno prepucavaju i uzasno su iskompleksirani i sujetni, umesto da udruzenim snagama nesto ucine. (gomile materijala came po kojekakvim depoima, neoprane i neobradjene - ''to sam JA nasao i ne dam nikom da vidi, objavicu ga JA kad stignem, i JA!MOJE MOJE MOJE! '' ''vi iz velikih muzeja sputavate nas iz malih, ja hocu u veliki grad i u veliki muzej, hocu i ja da budem srejovic i miloje vasic kad porastem!!! hocu to juce!!!") pa vise od polovine studenata arheologiije ne zna da zderu burek i duvane pred fakultetom sedeci na delu rimskih termi, nikad toga i ne postanu svesni!
drugo, za finansije najcesce moras da kukas onima koji imaju stav ''ne zivi se od kamenja''.
trece, rovasi se po lokalitetima u potrazi za predmetima koji bi se mogli unovciti, pa arheolozi muku muce sa lopurdama i budaletinama - u pozarevcu je, npr, to citav biznis - pozarevac - bec - rimske fibule i novcici i nakit.
dalje, svest naroda je... pa ti se ne mozes izboriti da se popravi jedna obicna telefonska linija jer neka baba ne da majstorima da joj udju u dvoriste, a bandera je tamo, a kamo li da nekome objasnis da je na njegovoj njivi, koja je inace zapustena i zakorovljena, pre vise od 5.000 godina postojala metropola za ono vreme ravna danasnjem londonu.
i tako u nedogled...
da smo u danskoj, eh...
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by gorilica

- U četvrtak nam se zapušila kanalizacija a tu radi više od 200 ljudi. Odlučili smo da iskopamo malu rupu koja bi trebalo da bude samo privremeno rešenje. Čim smo videli šta su radnici pronašli, mi smo obustavili radove - kaže Branimir Jezdimirović, direktor JKP Gorica.

hit.
:lol:
E da znas da jeste.
:lol:

Ah, kakava lepa ilustracija u prilog tezi da je arheologija u Srbiji odaaavno u seprickoj jami (ocigledno nedovoljno velikoj).
Meni samo nije jasno sto su se sad svi zabrinuli. Koga u Srbiji boli kurac sta ce sa kulturom. Pa ni sa onim sto smo do sad iskopali ne znamo ni sta cemo ni gde cemo. Narodni muzej nece skoro biti renoviran. Po ostlim gradovim zavodi za zastitu spomenika i ono malo muzeja rade na entuzijazam lokalnih arheologa, istoricara umetnoisti ili vec tome slicnih ludaka.
Ja da se pitam ja bih i nisku i sve ostale tvrdjave i spomenike u Srbiji srusila i preko tog opalila beton. I onda otvorila parkraliste. A onda bih pozvala mythe i winter da biraju boju kojom bi parking mesta bila obelezena - mogla bi da budu tradicionalno bela ili pak duginih boja.

Originally posted by Winter

Koga je briga...
Obzirom da ovo nije bilo pitanje nego konstatacija - tu si u pravu. Apsolutno nikoga.
Originally posted by Winter

... ne živi se od kamenja ...
Pa sad...kako ko. Ja zivim od kamenja.

@_LuKa_ lepe ti one klonje. Odakle su? Efes (Ephesus)?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!