Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mythe

pa dobro, njegovo pravo da se operise gde hoce. Jedino sto bi ovde moglo biti interesantno je ko je platio operaciju. Ako je to platio on, iz vlastita dzepa - ok. Drugacije, ako je placeno novcima poreskih obveznika... za osudu i da odmah vraca novce.
Sve i da je sam platio - nije ok.
Nije on neki tamo pevac ili glumac ili prodavac na pijaci - on je ministar zdravstva u SRBIJI. Ne, ne Nemacko, u SRBIJI.
Ako jedan ministar nema poverenja u svoje ljude, kakvu poruku salje? Da mozda zdravstvo u Srbiji (a ne u Nemackoj) nije bas toliko sjajno kako je pricao. A pricao je kako i Ameri hoce da nam mrknu foru.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Zibro
Originally posted by Kiborg

To je stvarno užas i pruža jasnu poruku u kom nam je stanju zdravstvo.
Sa jedne strane nepotizam i zapošljavanje po partijskom ključu a ne na osnovu ocena i kompetentnosti, a sa druge strane opšte siromaštvo u zemlji i posledično nedostatak opreme su učinili zdravstveni sistem Srbije ovakvim kakav je. Plus, genetsko nasleđivanje specijalnosti, tata mi je kardiolog, pa moram i ja da budem kardiolog, ili tata mi je hirurg, pa moram i ja da budem baš hirurg je isto boleština našeg zdravstva.
A on to najbolje zna, jer je za to odgovoran direktno.
Mada, ako je bila samo diskus hernija, mogao je da nađe dobre stručnjake za to i ovde, nije to neka specijalna operacija, mada ko zna, možda je i nešto komplikovanije.
posledicom negativne selekcije koju pominje kiborg u mnogim selima i vukojebinama srbije rade i lece vrhunski lekari a mnogo ispodprosecnih kadrova ugurano je u krug dvojke i na za pojmove Srbije "prestizne" specijalizacije medju kojima je naravno i hirurgija i onda ministar pametan covek klis pa u Nemacku

...sto bi bilo sasvim logicno i ok, da bas on nije licno doprineo takvoj postavci kadrova

da ima pameti koje nema, da podnese ostavku i pre no sto se vrati...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!